yav Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 epey yalan netlerle 71 gelmiş ea umarım kullanmak durumunda kalmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Aynen, benim de o rezalet sınava rağmen say 73 gelmiş, 70 in altında gelir filan diyordum neyse ki onu geçmişim. Ama bu alabileceğim en düşük not filan herhalde. Bi sınavda daha beter saçmaladığımı hiç hatırlamıyorum. Bu bile yetiyor sanırım, 70+ gerekli diye hatırlıyorum ama ucu ucuna işte. Bunu kullanmadım, 2012 den kalma bi ales vardı 90 küsür bişeydi, son kullanma tarihinin geçmesine 1 ay kala onu kullandım ^^ Ama tabi sonbaharda yeniden girmem gerekicek o canımı sıkıyor biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 ilk kez girdim ne oldugunu bile bilmeden sınava sayısal 78,8 ea 80 gelmiş. sayısal 75 istiyor okul iyi oldu. aralıkta yükseltmeye kasarım artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 sayısal 78 almışım ben de. say2 den 20 soru bakamamıştım bile zaman yetmedi diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 89 almışım ben de. Hiç bir bok bakmadım ne olsa matematik lan yaparız diye, say-1 11 yanlış geldi ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar