Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

10 Mayıs Ales

kzpmaza

Öne çıkan mesajlar

Giren var mı?

bu seneki bütün sınavlara girdim sanırım ya kpss'ye hazırlanıyorum diye hepsine giriyorum tecrübe olur diye.sdfsd

Ales e ilk defa girdim ama zorlandım baya. 3 gün çıkmış soru denemesi çözdüm 85 puan altına düşmedim ama bu sınav baya kötüydü.

Ea cıyım say1 30 say2 15 işaretleyebildim.

çözdüğüm denemelerden farklıydı biraz özellikle matematik her sorusu uğraştırdı aa kek lan bu diye işaretlediğim 5-6 soru vardı anca.
Sosyal ağlarda paylaş

mat1'de çok iyidim ben gençken, bu sınavdan önce de 2 deneme çözdüm biraz paslanmışım ama umut var gibiydi.

ales çok zor geldi, ea'cı olarak mat1'den 25 tane işaretleyebildim tr1'den 35 falan. mat2'ye vakit kalmadı hızlıca 5 tane falan çözdüm sanırım. üzücü oldu şahsım adına.
Sosyal ağlarda paylaş

valla ben de fena değilim mat1de aslında zaten bu sınavda mat2 nin bi farkı yok ben deneme çözmeden önce össdeki gibi türev integral var zannettim.

mat2 de kolay aslında. sözeli yaptım 40/40 ama mat1 den daha fazla yaparım diye düşünmüştüm.

sorular güzeldi, bütün aleslere girerim ben artık çok eğlenceli sınav.sdfsdf

özellikle sözel soruları falan mavi ekran verdirtiyo.
Sosyal ağlarda paylaş

ben çok zorlandım ya, 3 sene önce girdiğimde 90 almıştım, bunda say2 yi bile bitiremedim ahahah rezalet resmen.
say1 bitirdim, say2 25 soru filan yaptım, son 10 dakikada da aceleyle bi 10 tane daha yaptım ama %90 sallayarak filan, kesin yanlış onlar. ilk girdiğimde söz1 in de sonlarına kadar gitmiştim son 5-6 tanesini filan yetiştirememiştim.
gerçi ilk girdiğimde 1 ay filan önceden çalışmıştım, konu anlatım kitabı okuyup örnek testleri filan çözmüştüm. bunda girmeden 2 gün önce 1 test çözdüm, onda da zaman tutmadan parça parça çözdüm zaten pek bir amaca hizmet etmiyor. böyle patlamam normal aslında, ama yine de bu kadar zorlanmayı beklemiyordum ya.

şimdi doktora başvurularında bunun 3 sene geçerlilik süresi varmış sanırım, sınava da tam 3 sene önce girdim işte. bu dönem başvuruları o 3 seneye dahil mi, başvururken onu kullanabilecekmiyim?
Sosyal ağlarda paylaş

bu da dahil son 3 alese de girdim ben. denemeler filan hikaye oldu artık. ösym soruları yayınlamamaya başladıktan sonra alesin seviyesi değişti resmen. çalışmak için baya bi kitap deneme filan aldıydım. hatta kurslara filan baktım. eski usul kek ales sorularını dağıtıyor herkes.
ama şu andaki ales baya farklı. sorular kesinlikle zor değil. hepsi kolay sorular AMA uğraştırıyor. 1 dakikaya 1 soru yetiştirmek aşırı zor şu anda...
zaman problemi var yani anlayacağınız.

ilk 2 alesde sadece mat1 mat2 yapmıştım. türkçeye vakit yetmemişti. 76 puanı geçemedim hiç.
bunda ise ilk önce söz1 sonra matlara gireyim dedim. mat2 de 20 soruya bakamadım bile :D
Sosyal ağlarda paylaş

ulan şu sözel-1 de boşluk doldurmalı soru zengin çeşitliliği olcakmış ya öf.

türkçede 8 yanlışa kadar yolu var sanırım benim.

çocuğun damatlık niye siyah dediği ve insanın bişeyler üretmesinin sebebi sıkıntıdır olan soruları ne yaptınız ya ben en çok bu ikisinde zorlandım.

millet tutturmuş bi mavi göz sorusu. en basit soruydu o 3 saniye düşündüm cevap direkt en fazla 2 kadın mavi gözlüdür olcaktı.sdfs
Sosyal ağlarda paylaş

ilk kez girdim alese neymis ne degilmis bi bakayim diye. lisede sayisaldim aliskanlik mal gibi matematikten basladim sonra napiyom ben ya diyip turkce cozmeye basladim
yillar sonra oss ye girmek gibiydi super daraldim.

nassa guzelsanatlarim diye yaymaya alismisim =/
Sosyal ağlarda paylaş

ilk defa girdim ben ne sorduklarını bile bilmiyordum. eğlenceli bi sınavmış, ezber olmayan sınav gördüm ilk defa sanırım türkiyede sdfjk.

kzpmaza said:

ulan şu sözel-1 de boşluk doldurmalı soru zengin çeşitliliği olcakmış ya öf.

çocuğun damatlık niye siyah dediği ve insanın bişeyler üretmesinin sebebi sıkıntıdır olan soruları ne yaptınız ya ben en çok bu ikisinde zorlandım.

millet tutturmuş bi mavi göz sorusu. en basit soruydu o 3 saniye düşündüm cevap direkt en fazla 2 kadın mavi gözlüdür olcaktı.sdfs

asjdhasd o mavi göz sorusunda tartışanları gördükçe yarıldım ya baya ahaha. adam "o şık olamaz ya kendisi kadın değilse.s.s.s" diyor ya, ulan "en çok" ne demek hiç mi kullanmadın duymadın hayatında.

evet çeşitlilikti ilki. insanın üretmesinin sebebi sıkıntıdır sorusunun gereklilik olacak. damatlık sorusunu hiç hatırlayamadım lan hafızam silinmiş gibi o.O
edit: hatırladım, kuralların herkese/her şeye uygulanması gerektiğini düşünmeleri gibi bir şık vardı, o.

sözel puanı lazım bana söz1/2 rahat geldi baya. mantık soruları özellikle kolaydı bence. paragraflarda da ikisinde toplam üç soruda falan arada kaldım bilmiyorum ne çıkacak. sadece arkamdaki dallamanın sakızı yüzünden (anahtar sokulmayan sınavda sakız çiğnenmesi...) bi ara 15dk kilitlendim, o yüzden mat1den 24 yapabildim süre bitti sonra. gerçi yapsam yapsam 32-33 falan yapardım boşlarım vardı, zaten 0.2 katsayısı.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...