kzpmaza Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Giren var mı? bu seneki bütün sınavlara girdim sanırım ya kpss'ye hazırlanıyorum diye hepsine giriyorum tecrübe olur diye.sdfsd Ales e ilk defa girdim ama zorlandım baya. 3 gün çıkmış soru denemesi çözdüm 85 puan altına düşmedim ama bu sınav baya kötüydü. Ea cıyım say1 30 say2 15 işaretleyebildim. çözdüğüm denemelerden farklıydı biraz özellikle matematik her sorusu uğraştırdı aa kek lan bu diye işaretlediğim 5-6 soru vardı anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 mat1'de çok iyidim ben gençken, bu sınavdan önce de 2 deneme çözdüm biraz paslanmışım ama umut var gibiydi. ales çok zor geldi, ea'cı olarak mat1'den 25 tane işaretleyebildim tr1'den 35 falan. mat2'ye vakit kalmadı hızlıca 5 tane falan çözdüm sanırım. üzücü oldu şahsım adına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 valla ben de fena değilim mat1de aslında zaten bu sınavda mat2 nin bi farkı yok ben deneme çözmeden önce össdeki gibi türev integral var zannettim. mat2 de kolay aslında. sözeli yaptım 40/40 ama mat1 den daha fazla yaparım diye düşünmüştüm. sorular güzeldi, bütün aleslere girerim ben artık çok eğlenceli sınav.sdfsdf özellikle sözel soruları falan mavi ekran verdirtiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 çok güzel sorular vardı da o kadar güzel soruların o kadar çok olmaması lazım ya valla aptal hissettim kendimi bazı problemleri çözemeyince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 sorular baya kazikti ya , say 2 yapmaya vakit kalmadi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 ben çok zorlandım ya, 3 sene önce girdiğimde 90 almıştım, bunda say2 yi bile bitiremedim ahahah rezalet resmen. say1 bitirdim, say2 25 soru filan yaptım, son 10 dakikada da aceleyle bi 10 tane daha yaptım ama %90 sallayarak filan, kesin yanlış onlar. ilk girdiğimde söz1 in de sonlarına kadar gitmiştim son 5-6 tanesini filan yetiştirememiştim. gerçi ilk girdiğimde 1 ay filan önceden çalışmıştım, konu anlatım kitabı okuyup örnek testleri filan çözmüştüm. bunda girmeden 2 gün önce 1 test çözdüm, onda da zaman tutmadan parça parça çözdüm zaten pek bir amaca hizmet etmiyor. böyle patlamam normal aslında, ama yine de bu kadar zorlanmayı beklemiyordum ya. şimdi doktora başvurularında bunun 3 sene geçerlilik süresi varmış sanırım, sınava da tam 3 sene önce girdim işte. bu dönem başvuruları o 3 seneye dahil mi, başvururken onu kullanabilecekmiyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Ben şöyle bir göz gezdirdim sorulara da say-1 zor değildi sankim. Acaba benim gördüğüm sorular mı kolaydı bilemedim. Gerçi kardeşim de denemelerde 95 falan alıyordu yetiştiremedim dedi, zordu demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 bu da dahil son 3 alese de girdim ben. denemeler filan hikaye oldu artık. ösym soruları yayınlamamaya başladıktan sonra alesin seviyesi değişti resmen. çalışmak için baya bi kitap deneme filan aldıydım. hatta kurslara filan baktım. eski usul kek ales sorularını dağıtıyor herkes. ama şu andaki ales baya farklı. sorular kesinlikle zor değil. hepsi kolay sorular AMA uğraştırıyor. 1 dakikaya 1 soru yetiştirmek aşırı zor şu anda... zaman problemi var yani anlayacağınız. ilk 2 alesde sadece mat1 mat2 yapmıştım. türkçeye vakit yetmemişti. 76 puanı geçemedim hiç. bunda ise ilk önce söz1 sonra matlara gireyim dedim. mat2 de 20 soruya bakamadım bile :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 ben hiçbişeye bakmadan girdim türkçe katsayılarıyla arasında cok fark yokmus cok fark var diye sadece mata odaklandım tabiki yetmedi ahuah acayipti sınav kazlar ördekler falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 sonucta bu da ufaktan eleme sinavina donmeye basladi..95 cekip gelen insanlar gormek zorlasmali.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 ulan şu sözel-1 de boşluk doldurmalı soru zengin çeşitliliği olcakmış ya öf. türkçede 8 yanlışa kadar yolu var sanırım benim. çocuğun damatlık niye siyah dediği ve insanın bişeyler üretmesinin sebebi sıkıntıdır olan soruları ne yaptınız ya ben en çok bu ikisinde zorlandım. millet tutturmuş bi mavi göz sorusu. en basit soruydu o 3 saniye düşündüm cevap direkt en fazla 2 kadın mavi gözlüdür olcaktı.sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 İnsan şu başlığı 1 ay önceden açar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Başvuruyu mu kacirdin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 ilk kez girdim alese neymis ne degilmis bi bakayim diye. lisede sayisaldim aliskanlik mal gibi matematikten basladim sonra napiyom ben ya diyip turkce cozmeye basladim yillar sonra oss ye girmek gibiydi super daraldim. nassa guzelsanatlarim diye yaymaya alismisim =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 ilk defa girdim ben ne sorduklarını bile bilmiyordum. eğlenceli bi sınavmış, ezber olmayan sınav gördüm ilk defa sanırım türkiyede sdfjk. kzpmaza said: ulan şu sözel-1 de boşluk doldurmalı soru zengin çeşitliliği olcakmış ya öf. çocuğun damatlık niye siyah dediği ve insanın bişeyler üretmesinin sebebi sıkıntıdır olan soruları ne yaptınız ya ben en çok bu ikisinde zorlandım. millet tutturmuş bi mavi göz sorusu. en basit soruydu o 3 saniye düşündüm cevap direkt en fazla 2 kadın mavi gözlüdür olcaktı.sdfs asjdhasd o mavi göz sorusunda tartışanları gördükçe yarıldım ya baya ahaha. adam "o şık olamaz ya kendisi kadın değilse.s.s.s" diyor ya, ulan "en çok" ne demek hiç mi kullanmadın duymadın hayatında. evet çeşitlilikti ilki. insanın üretmesinin sebebi sıkıntıdır sorusunun gereklilik olacak. damatlık sorusunu hiç hatırlayamadım lan hafızam silinmiş gibi o.O edit: hatırladım, kuralların herkese/her şeye uygulanması gerektiğini düşünmeleri gibi bir şık vardı, o. sözel puanı lazım bana söz1/2 rahat geldi baya. mantık soruları özellikle kolaydı bence. paragraflarda da ikisinde toplam üç soruda falan arada kaldım bilmiyorum ne çıkacak. sadece arkamdaki dallamanın sakızı yüzünden (anahtar sokulmayan sınavda sakız çiğnenmesi...) bi ara 15dk kilitlendim, o yüzden mat1den 24 yapabildim süre bitti sonra. gerçi yapsam yapsam 32-33 falan yapardım boşlarım vardı, zaten 0.2 katsayısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Aciklanmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 ben girmedigim halde 83 almisim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Supemis ben girdigim halde 77 aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 77 almisim ea dan iyi mi la yeter mi ortalama bi yuksek lisans icin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 ben de merak ediyorum bilen biri söylesin ya bu arada aday işlemleri sisteminde cevap kagıdı görüntüle bölümünde soru sayılarının üstüne tıklayınca sorular gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 77 benim puanım idare eder gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 ben sınavı harmanlayarak çözdüm say: 70 söz: 78,5 ea: 71 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Lan yanlışlıkla gurur tablosu oldum agshgdgas http://i.imgur.com/HO2IMvg.jpg Belki yaparım diyordum farz oldu artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Keske sozelden girseydim ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 15 matematik netim var bu halimle sayısalda 3te 2sini eşit ağırlıkta 4te 3unu geçmişim lan heralde ipini koparan giriyo bu sinava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar