deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 48 saati geçti ve uyuyamıyorum. Moralim çöktü, her şeyi kafama takar oldum öğleden beri. Nasıl uyurum ben? Evde hiç bir şey yok yardımcı olacak. Araba falan kullanmak da istemiyorum, sarhoş gibiyim. Sanırım ateşim de var biraz. C.tesi günü dışarıda güneş çarptıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Ya yemek ye guzelinden ya da kostur evin icinde spor falan yap yorul. Ya da yataga gir kitap oku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathwalker Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 https://youtu.be/Yg-qcul12KI?t=120 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 süt + duş + süt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 sıcak süt, sıcak duş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 duş süt kitap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Ben de uyuyamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 3 gunden sonra gercek olmayan seyler ve halusinasyonlar gormeye baslayacaksin, gercek gibi gelcek sana ama hepsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Yemek yedim, duş aldım, süt yok... Dün gece 6 saat yol yaptım ve uyumadan çalıştım geldikten sonra. Ateşle falan birleşince pert oldum. Kendimi bok gibi hissediyorum, onun haricinde de pek bir şey hissetmiyorum. Hayır zaten uyku bozukluğum var, gece uyuyamıyorum, uyusam da 4-5 kere uyanıyorum; herkes pasiflora, melisa çayı, papatya çayı vs. al diye beynimi emiyor haftalardır. Niye almıyorum anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 düzgün bi uyku ilacı vaktin gelmiş. ketiapin falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 süt yoksa memelerini em Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 bi tek sen uyuyamion sanki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Sen de uyuyamıyorsan gel beraber uyuyalım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 arcane said: düzgün bi uyku ilacı vaktin gelmiş. ketiapin falan. Bunlar doktor kontrolünde veriliyor değil mi? Kafama göre eczaneden alamıyorum yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 4 bira ustune yarimdan biraz daha az vodka bitirdim birazdan uyuyamasam bile, sizicam zaten alkolden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 salak misiniz olm nasil uyuyamiyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 pisgolojik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Aha esnedim, gidip uyumayı deniyim tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 2 duble viski cak uyursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Odayı soğuk tutup kafayı boşaltman lazım hacı. Soğuk odada sıcak yatağa girdiğinde baya faydası oluyor uyumaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 ben birazdan bi yatarim ogleden sonra 2 ye 3 e kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Alkol haram olmasa ben de bilmez miyim blue label cakip tatli tatli sizmayi. Tovbe ettim icemiyorum, uyuyamiyorum da. O caylar falan bir boka yaramiyor zaten. Bir de pic thread deki korkunc hikayeyi de okudum korkudan karanliga da bakamiyorum. Merdivenlerde elimde telefon kaldim lan. Yarin is olmasa sabah kadar agar oynardim ama o da olmuyor. Uykusuzlugun caresi yok ayrica bence. Yavas yavas geberecegiz uyuyamayip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Apartmanda biri köpek almış yeni, 16 saattir falan heralde kesintisiz havlıyor hayvan. Kapatıp gittiler mi naptılar, yakaladığım yerde ağır konuşucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Kapilarina cisini yap. Kopege koklatip kopen vasitasiyla seni bulsunlar. Kapiyi acik birak, iceri girdiklerinde donerli koltugunun arkasi donuk elinde de sigara ile karsila onlari. Sonunda geldiniz, ben de bunu bekliyordum de. Sonra onlara sabit bak. O kadar uzun sure sabit bak ki altlarina sicarak kacsinlar. Sonrasinda diledigini yaptirabilirsin onlara. Kapiya iseyen birinin kaybedecek bir seyi yoktur cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 deadwoll said: arcane said: düzgün bi uyku ilacı vaktin gelmiş. ketiapin falan. Bunlar doktor kontrolünde veriliyor değil mi? Kafama göre eczaneden alamıyorum yani. hayır reçetesiz olanlar da var. kafana göre alabilirsin. ama kafana göre kullanma tabii prospektüsü oku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar