Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uyuyamıyorum

deadwoll

Öne çıkan mesajlar

Yemek yedim, duş aldım, süt yok...

Dün gece 6 saat yol yaptım ve uyumadan çalıştım geldikten sonra. Ateşle falan birleşince pert oldum.

Kendimi bok gibi hissediyorum, onun haricinde de pek bir şey hissetmiyorum.

Hayır zaten uyku bozukluğum var, gece uyuyamıyorum, uyusam da 4-5 kere uyanıyorum; herkes pasiflora, melisa çayı, papatya çayı vs. al diye beynimi emiyor haftalardır. Niye almıyorum anlamadım.
Sosyal ağlarda paylaş

Alkol haram olmasa ben de bilmez miyim blue label cakip tatli tatli sizmayi. Tovbe ettim icemiyorum, uyuyamiyorum da. O caylar falan bir boka yaramiyor zaten. Bir de pic thread deki korkunc hikayeyi de okudum korkudan karanliga da bakamiyorum. Merdivenlerde elimde telefon kaldim lan. Yarin is olmasa sabah kadar agar oynardim ama o da olmuyor. Uykusuzlugun caresi yok ayrica bence. Yavas yavas geberecegiz uyuyamayip
Sosyal ağlarda paylaş

Kapilarina cisini yap. Kopege koklatip kopen vasitasiyla seni bulsunlar. Kapiyi acik birak, iceri girdiklerinde donerli koltugunun arkasi donuk elinde de sigara ile karsila onlari. Sonunda geldiniz, ben de bunu bekliyordum de. Sonra onlara sabit bak. O kadar uzun sure sabit bak ki altlarina sicarak kacsinlar. Sonrasinda diledigini yaptirabilirsin onlara. Kapiya iseyen birinin kaybedecek bir seyi yoktur cunku
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...