Auril Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 adam hikayeyi dinlemiş önceden zaten beyni şartlanmış bir kere, ne kadar ben inanmam böyle şeylere dese de bi doz almış önceden adım adım bu işler, kadın nefes almasından boynundan girince zaten orda film kopmuş sağ- sol ne farkeder , atıp tutturmuş olabilir, olmayadabilir insan farkında olmadan hareket reflekslerle tiklerle karşıya sinyal gönderiyor, ve gerçekten bunları deli gibi okuyabilen insanlar var. sanırım istihbarat servisleri falan bunun zaten eğitimini alıyor sağ dese bisiklet değil de 3 yaşında sandalyeden nasıl kötü düştüğünü hatırlayacaktı belki de beyin garip evet ve manipülasyona da çok açık en son da tarihten ayrıntılarını bilemeyeceği şeylerden bahsedip bağlamış zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 abi bende misal skolyoz var otururken sola eğik oturuyorum hep banada aynı şeyi diyebilir yani ha geçirecekse büyür okusun üflesij Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 burun olsa haklısın diycem. burun yamuksa dersin bunun burnu kırılmış ameliyat olmuş. ama kol bacak oturuş gibi şeyler tamamen kişilikle alakalı. jest diyoruz bunlara. ben mesela düşünürken sol omzumu havaya kaldırırım bazen. sağa kaykılırım. ameliyat yada kırılma gibi bir durum yok ama sol omzumda. oturuken okadar çok etken varki ne tarafa ağırlık verdiğinle ilgili ameliyat geçirmiş olma ihtimaline gelene kadar soldaki pencerenin açık olması sağda kedi olması kıçının sol lobunda çıban olması gibi sonsuz ihtimali görmezden gelip ameliyat olmuşsun demesi gerekecek. arkadaş gelsin sol tarafında uzman birinin görünce anlayacağı bir farklılık var mı söylesin ama olsa bu topiği açmazdı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Ya hayır hala gözden kaçırdığınız nokta şu tamam bunları bilse ne olacak ki? Bilsin her şeyi bilsin bir problem yok. Bir yararı olabiliyor mu bilmesinin bir yardımı dokundu mu mesela ? Bir şifa oldu mu? Bence önemli olan bu. Ücret söylenmiyor. İsim söylenmiyor. Demek ki ortada bir üç kağıt var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 şimdi mal cığım bu tip insanlarla görüşenlerin zaten bir sıkıntısı vardır illaki kıçındaki çıban için seans parası verip gitmessin böyle tiplere söğüşlenmeye abla zaten kemik uzmanıymış , doktor muhtemelen master doktora falan da piskoloji yardırmıştır eğitimli göz eh vücud dilini de okuyor zorlasa biraz hangi dişinde dolgu var onu bile söyler ah onu bilmiş zaten, ağzında dolgusu olmayan var mı lel bu dünyada ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 özet kaçıncı sayfada ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 özet barbu said: Suark said: opu okuyan varmı bu arada Okudum ben. Özet: - Rus doktor varmış. Gözleri efsaneymiş. Mavi ve derin. - Rus doktor kadınmış. - Rus doktor önce OP'un kız arkadaşını tedavi etmiş. - Rus doktor OP ile Skype görüşmesi yapmış. - Rus doktor OP'a anlayamadığı şeyler söylemiş Skype'tan. - Rus doktor OP ile süper iyi iletişime geçmiş. Aralarında elektrik varmış ve OP ile ilgili şeyler bilmiş hep. - Rus doktor OP'a Skype üzerinden birşeyler demiş ve OP'un başı uyuşmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 bilmiyorum abi bence çok zor. hangimiz doğru düzgün oturuyoruz koltukta sandalyede put gibi. mesela deveye sormuşlar neden boynun eğri diye. devede demiş nerem doğru ki. peki karşısındaki adam niye diyememiş e tabanın doğru ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Mal para verde bi dene skype dan bakalım sende neleri bilcek ona göre bilgilendir bizi .) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 skype ta sana şifa verebilcek birinin karşısında götü yayıp oturur musun ? elinden geldiğince düzgün ve rahat oturmaya çalışır dikkatini verir dinlersin ne yumurtlayacak diye bir sürü şartlanma var öncesinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 devenin tabanı eğrimidir düzmüdür bana onun cevabını verin. düzdür diye tahmin ediyorum yamuk olsa nasıl yürüsün. yıllardır vay beee diye kıssadan hisse çıkarıyoruz bu hikayeden. adam kafayı çalıştırsa tabanın düz ya dese bu anektod bambaşka olacak bizde bambaşka bir gerçeklikte yaşayacaktık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Sequo said: Mal para verde bi dene skype dan bakalım sende neleri bilcek ona göre bilgilendir bizi .) benim öyle deneyimim oldu. istemememe karşı çıkmama rağmen yazdı kağıda verdi. pek kendini belli eden bi insan değilsin yazmış. evin içinde bişey kaynatıyodu aklımı aldı kokusu biz pencerenin dışındaydık. yakın zamanda bir badire atlatacaksın dedi. 3-4 gün sonra birinin bahçesine girmişim farketmeden elinde çivili taşla üzerime yürüdü mülteci sanmış. nerdeyse geçirecekti kafama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 kadın bu mu? http://www.cinescondite.com/images/elizabetholsen.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vulga Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 csb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 ulan böyle adamlar yaşadıkça sülün osmanlar bitmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Mal said: çivili taşla üzerime yürüdü Çivili taş nasıl oluyo lan hayal edemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 yanlış yazmış çinili taş o. kütahyan invasion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Auril said: bisikletten düşmüşsün dememiş ki sol tarafın sakat demiş , meğersem bisikletten düşüp olmuş evet çok cahil yorumlar atıyorsun da söyleyeyim madem bu kadar gaza geldin. vücudumun üst kısmı gözüküyordu skype görüşmesinde ve kolumda kırık olduğu duruş ya da eğrilikten anlaşılamıyor. normal bir kişinin görüntüsüne sahibim yani. diğer ergen yorumlarına cevap yazıp kendi canımı sıkmayacağım tartışılacak biri değilsin. amk o kadar çok sci-fi izliyosunuz ki beyniniz yanmış iyice. vulga said: boyle birsey basima gelse ilk soracagim sey seans ucreti olur. sen ne seans ucretini biliyorsun sen skype nickini ne de ss almissin isim misim de yok. ben olsam bir sonraki skype gorusmesinde ekran video kaydi yapan program indirir acik tutar kayit alirdim. sonra kadini ve dediklerini daha iyi arastirmak icin seans ücretini şimdi sordum kız arkadaşıma 50 euro. ancak bunu kadının uzmanlık alanı olan (kemik üzerineymiş rusçadan ingilizceye tam doğru çeviremiyorum dedi) branş için alıyor yani ziyaret edip yaşadığım olay gibi bir hizmet almaya ekstra ödediğin birşey yok. o yüzden dolandırılmış ve kabul etmek istemiyor diyen sivrileri anlamakta zorluk çekiyorum. skype nickini bilmiyorum ancak şimdi yan odaya gidip kız arkadaşımın skype'ından baksam bulurum sadece paylaşmak istemiyorum çünkü etik değil. SS alsam neye faydası olacak bunu anlamadım. yaşanan şey kadının selam verdikten sonra teker teker yaşadığım sorunları anlatmasıydı. o yüzden Red'in über sivri mesajını alıntılayıp ekmeğine yağ sürmek istemiyorum. kadından aldığımız herhangi bir dosya yok internet yollu yapmayın abi gerizekalı yerine koyuyosunuz bazen sırf size ters düştüğü için. şurda saçma salak konuşan arkadaşlar çıkıp bu kadının geçen yaz ciddi bir kazada sol kolumu sakatladığımı ya da 7 yaşında kolumu çok ciddi derecede kırdığımı ya da seneler önce sol ayak bileğimi ciddi derecede burktuğumu açıklasın ya hani hepiniz quantum manyağısınız deep web master'sınız ya biri de desin lan salak sana bunu zokalamış diye. ben bu tarz şeylere inansam parayı falcılara yatırırdım zaten bu yaşıma kadar. bugüne kadar falıma bile baktırmadım inanmadığım için. neyse ya adam sandık eşşeği alnımıza değdi taşşağı derler (üstüne alınma sana demiyorum) bu ülke neden adam olmuyor diye sormayın sorun aklı başında da olsa bizde. önyargınız egonuzu bile geçmiş size saçmaysa kesin yalan dolandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 evet ya cahil yorumlarıma karşı çok bilimsel tespitler yapmışsın yerin dibine battım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar