dasBock Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 bu kadarı da rastlantı mı bilmiyorum hali hazırda ' Falcıya doktora gidermiş gibi gitmek' konusu varken. elim ayağım titreyerek yazıyorum bunu ve olduktan sonra da koca bir ... hassssssssssiktir çektim. öncelikle belirteyim medyum vs gibi şeylere inanmazdım daha önceleri ancak son olanlardan sonra fikirlerim değişmeye başladı. yukardaki konuda yazdığım mesaj aşağıda bu olduktan sonra fikirlerim değişti. önceki post kız arkadaşım burnunda sorun vardı nefes almada vs. ezelden beri var ama. doktorlar çare vs bulamadı. geçen rusyadayken annesinin tavsiyesi üzerine bi doktora gitmiş. kemik yapısı üzerine mi uzmanmış bişeyler dedi de anlamadım. neyse, bu doktor abla aslında biraz alternatif tıpla tedavi ediyor. benim kız içeri girince senin burnunda sorun var çocukken ameliyat oldun mu demiş. ufak bi operasyon geçirmiş küçükken. doktorlar çok kötü bir operasyon yapmış. ameliyat esnasında çene kemiğini 1 mm daha oynatsalarmış yüzündeki tüm kemik yapısını etkileyebilirmiş deyip benim hatunun yan tarafına boş boş bakıp bişeyler okumuş. hatun tabi 'lan noluyor nerden biliyor bunları' diye düşünürken doktorun ne dediğine odaklanamamış. derken artık nefes alabiliyorsun tadını çıkar demiş göndermiş. o gün bugündür burnundan şikayet etmiyor 6 ay oldu. psikolojik olarak inandırmış demek geliyor içimden inanmayan biri olarak ancak annesinin ve kız kardeşinin de sağlık problemlerini çözdü. hatta gittiğinde baban kitap yazıyor mu diye sormuş. babası gerçekten küçük hikayeler yazıyor boş zamanlarında ve ileride kitap yazma fikri var. kız arkadaşımın anlattığına göre de onun için yazdığı bi hikayeyi ağlamaktan bitirememiş iyi yazıyor yani. doktorun bunu bile bilmesi bana biraz tedirginlik veriyor açıkcası. ha tabi ileride zengin olucam mı kaynım bana kayacak mı diye gidip saçma sapan medyumlara para vermek yanlış ancak normal doktor muayene ücreti ile alternatif çözümler bulanlar bana sıcak gelmeye başladı.kız arkadaşım burnunda sorun vardı nefes almada vs. ezelden beri var ama. doktorlar çare vs bulamadı. geçen rusyadayken annesinin tavsiyesi üzerine bi doktora gitmiş. kemik yapısı üzerine mi uzmanmış bişeyler dedi de anlamadım. neyse, bu doktor abla aslında biraz alternatif tıpla tedavi ediyor. benim kız içeri girince senin burnunda sorun var çocukken ameliyat oldun mu demiş. ufak bi operasyon geçirmiş küçükken. doktorlar çok kötü bir operasyon yapmış. ameliyat esnasında çene kemiğini 1 mm daha oynatsalarmış yüzündeki tüm kemik yapısını etkileyebilirmiş deyip benim hatunun yan tarafına boş boş bakıp bişeyler okumuş. hatun tabi 'lan noluyor nerden biliyor bunları' diye düşünürken doktorun ne dediğine odaklanamamış. derken artık nefes alabiliyorsun tadını çıkar demiş göndermiş. o gün bugündür burnundan şikayet etmiyor 6 ay oldu. psikolojik olarak inandırmış demek geliyor içimden inanmayan biri olarak ancak annesinin ve kız kardeşinin de sağlık problemlerini çözdü. hatta gittiğinde baban kitap yazıyor mu diye sormuş. babası gerçekten küçük hikayeler yazıyor boş zamanlarında ve ileride kitap yazma fikri var. kız arkadaşımın anlattığına göre de onun için yazdığı bi hikayeyi ağlamaktan bitirememiş iyi yazıyor yani. doktorun bunu bile bilmesi bana biraz tedirginlik veriyor açıkcası. ha tabi ileride zengin olucam mı kaynım bana kayacak mı diye gidip saçma sapan medyumlara para vermek yanlış ancak normal doktor muayene ücreti ile alternatif çözümler bulanlar bana sıcak gelmeye başladı. bu mesajı yazarken kız arkadaşım mesajda bahsettiğim medyum/doktor (ya da ne denirse) onunla konuşuyordu. yine bir takım tedaviler uyguluyordu. kız arkadaşım biraz soluk ve şaşkın görünce su falan getirdim hatta çünkü gerçekten biraz şok olmuş gibiydi. herneyse konuşmasının bitmesine yakın erkek arkadaşını da çağır konuşalım demiş (bu bayan kız arkadaşımın annesinin arkadaşı ve kliniği vs. var resmi olarak doktor). oturduk skype'ın karşısına (ben biraz da bakalım işe yarayacak mı deneyelim mantığıyla oturdum). kadın değişik bi kadın gözleri masmavi derin derin bakıyor vs. başlıklar halinde uyguladığı tedavi yöntemlerini ve neden şaşırdığımı açıklayayım. bu arada kadın sürekli konuşurken birden duvara boylamasına bakıp bişeyler söylüyor (ben anlamıyorum çünkü mevzu rusça, kız arkadaşım da rusça olduğunu ama anlamadığını söyledi) elleriyle bir takım hareketler yapıyordu. sanki vücudumu duvarda görüyor da taşları yerine oturtuyor gibiydi. [hr] [list] [*] bakar bakmaz senin boynunda sorun var sıklıkla uykudan uyanınca ense ağrısı çekiyorsun gece yatarken başını hangi pozisyona koyacağını bilemiyorsun gece uyanınca boyun ağrısı hissediyorsun dedi ki kelimesi kelimesine doğru. bugüne kadar ağrı yüzünden kaç kutu Majezik bitirdim bilmiyorum. boynumda sanki parmak baskısı gibi bir his vardı 20 saniye geçmedi boynunda birşeyler hissediyorsun şu an dimi dedi o_O (dumur) [*] burnun sürekli tıkalı bundan çok rahatsızsız dedi. harfiyen doğru. üsküdar hastanesindeki doktor 3 dakikada hiçbir test yapmadan senin polen ve toz alerjin var demişti. dışarda polen yağıyor alakası yok. yerde halıfleks var şu an rahatsız olmuyorum. kadın sol tarafı özellikle sorunlu bunu düzelteceğim diyerek yine birşeyler söyledi. sol gözümün altı ve kaşı civarında uyuşma hissettim. endişelenme şu an yüzünün sol tarafına yoğunlaştım dedi o_O (dumur 2) [*] sırt bölgende sıklıkla ağrılar hissediyorsun dedi. bu da doğru. vücudu bir otomobil gibi düşün, elemanlar şasi etrafına oranlıca dağılmıştır vücut da böyle ancak sendeki bazı elemanlar yerinde değil yine düzelteceğim diyerek birşeyler okudu. omur iliğimde yine yukarıdakine benzer bir hissizlik hissetim çok geçmeden herhangi bir şey hissediyor musun diye sordu o_O (dumur 3) [*] vücut meridyenler halinde dizilmiş sistemlerden oluşur ve şimdi alt kısma yoğunlaşıyorum karnından sağ ayağına oradan da sol ayağına geçecek şekilde bir yoğunluk hissedeceksin dedi. bilmiyorum psikolojik mi ancak sağ ayağımdaki kasların kasıldığını hissettim. [*] bu kısım en sarsıcı kısmıydı. senin vücudunun sol tarafında bir ağırlık var ne oluyorsa hep sol tarafından oluyor geçen yaz sol tarafını incitecek şekilde bir kaza geçirdin mi diye sordu ve ardından bu kazadan hemen ardından gözlerin parladı kusacak gibi hissettin ancak kendini kontrol ettin dimi dedi. geçen ağustosta yaklaşık 55km/h ile virajda bisikletten düştüm ve sol omzumu çatlattım. sol tarafıma doğru düştüm sol kalça tarafı yarıldı (bunu da bildi ben demeden) anlattıktan sonra sol kolunda başka ne var bişeyler hissediyorum implant var mı vücudunda sorusunu yöneltti. 7 yaşındayken düşüp kolumu kırmıştım. 1mm ile kolumun kesilme durumunu atlatmıştım. implant takıp alçıdan sonra çıkarmışlardı. o_O (dumur 4) [*] alt çenenin sağ kısmında birşeyler mi var rahatsızlık hissediyorsun dedi. alt çenemin sağ tarafında kanal tedavisi yapıldı 3-4 sene önce ancak dolgu artık kırılmaya başladı ve dişçiye gitmeyi planlıyorum bu aralar. bununla ilgili de birşeyler yapacağım tedavi sırasında metal tadı almışsın şu an ben de alıyorum bu tadı dedi gerçekten de tedaviyi yaparken uyuşturucu iğne fayda etmeyince bir cihazla sinirlerimi yakmıştı doktor. bu işlem esnasında metal tadı almıştım hatırlıyorum o_O (dumur 5) [*] (lütfen bu kısma siyaset karıştırmayın ne dediyse harfiyen aktarıyorum amacım manipüle etmek değil) sol tarafındaki yükün sebebi geçmişinle alakalı, birkaç nesil önceki akrabaların günahsızken çok büyük acılar çekmişler ve seni sol tarafından aşağı doğru çekiyorlar. evrene onları rahat bırakması için bir metin okuman gerekiyor (63 gün boyunca okumalıymışım, kız arkadaşımınki 24günmüş) bunu sana göndereceğim. 63 gün sonra acı çeken akrabaların artık eğik değil dik duracak ve sana negativ enerji vermeyi bırakacaklar dedi. bu kadın ister inanın ister inanmayın sadece adımı biliyor. kız arkadaşıma sordurttum ermeni olduğumu biliyor mu diye. bilmiyordum sadece bunu gördüm sende dedi.vaftiz olduğumu ve resmi olarak hristiyan olduğumu da ben demeden söyledi. [*] sende daha önce görmediğim bir enerji var. insanları kontrol edebilecek bir yapıya sahipsin. bazen senin seviyende olmayan insanlar seninle konuşurken iğneliyor ve seni kızdırıyorlar. onların seviyesine inmekten vazgeç. bazen de çok seri konuşuyorsun (haklı, özellikle salı günü gittiğim fuarda farkettim bazen ingilizce konuşurken istemsiz çok hızlanıyorum) bu senin karakterinle örtüşmüyor. hem kızgınlık konusunda hem de konuşma konusunda kendini kontrol etmeye çalış diye bir öğüt verdi. öte yandan böyle iğnelemelerde bulunan birkaç arkadaşım gerçekten var biri ukraynalı ötekiyse alman. titel'larına bakmaksızın değerlendirdiğimde kaale bile almamam gereken insanlar ancak kadının da dediği gibi kendime hakim olamayıp sinirleniyorum. [*] yarın doğum günün ve yeni bir sağlıklı hayata başlayıp sağlıklı ve mutlu yaşayacaksın. kanın kaynıyor ve sürekli birşeyler yapma hissiyatındasın. yarın gireceğin yaş kariyerinde önemli gelişmelere ev sahipliği yapacak dedi. [/list] daha söylediği pek çok şey var şok vaziyetinden ötürü ne ben ne de kız arkadaşım hatırlayabiliyoruz. dediğine göre mikro ölçekli ve duygusal kısımlarla ilgilenmiş (son 20 dakka başka bir müşterisini beklettiğinden tamamlayamadı) bir dahaki sefere fiziksel boyutlarını inceleriz dedi. ben mühendisim. yani bilim sürekli hayatımda. pek çok bilimsel ve açıklanamayan sebeplerden ötürü 1 yıl önce ateizmi seçmiş bir bireyim. yani kısacası kanıtı yoksa (ya da henüz yoksa) kolay kolay birşeyin var olduğuna inanamıyorum. bu çerçeveden bakınca kız arkadaşımın yaşadığı önceki seansa da 'yav he he' deyip geçmiştim. yaşamak gerekiyormuş meğer. etkilerini bir kaç gün içinde göreceksin burnun zaten düzeldi dedi. dumurun babasıdır ki konuştuğumuzdan beri rahat nefes alıyorum o_O yazdıklarım düzensiz ve saçma gelebilir çünkü gerçekten çok çok farklı bir deneyimdi benim için. sevgilimin yalan söyleyecek hali yok ancak özellikle sordum bak bilgi verdiysen söyle çünkü hoş karşılamam dedim. adından ve yarın doğum günün olduğundan başka bir bilgi vermedim dedi. konuşmanın sonunda iki cümle söyletti -evrenin bana gönderdiği şifayı kabul ediyorum. -allahın bana bahşettiği enerjiyi kabul ediyorum. (ateist de olsak kırmamak için söyledik:) ) bazı arkadaşlar PM ile ulaştı önceki post'a ithafen. bu bayan rus vatandaşı ve ne yazık ki rusçadan başka lisan bilmiyor. yani skype'ta görüşseniz bile anlaşamazsınız çünkü bazı komutlar veriyor işte ellerini şöyle koy rahatla vs gibi. dolayısıyla sorry. not: ben de ilk başta böyle bir konu okusam cool story bro der geçerdim. inanmak ya da inanmamak size kalmış birşey yargılayamam ancak yukarıda yazan tek bir kelimede dahi uydurma ya da yalan yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 tamam gencler ben hastaneleri kapatmaya gidiyorum biriniz de bakanliga haber versin bosaltmaya baslasinlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Bu medyum vb. sana senin bilmediğin birşeyi söyleyemezler. Benim tavsiyem çok kafana takma, etkilenme ve gereksiz para harcama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 duzgun calismiyor zaten bence de kapatsak pek farkedilmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 başpiskopusu kim arayacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 dogrudur abi..cihazlari filan kapinin onune koyariz isteyen mezhebine gore dikis diker nakis isler ultrasyon ceker..self servis takiliriz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 CSB tedavi ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 dasBock said: annesinin tavsiyesi üzerine bi doktora gitmiş. annesinin ve kız kardeşinin de sağlık problemlerini çözdü. (bu bayan kız arkadaşımın annesinin arkadaşı ve kliniği vs. var resmi olarak doktor). . ilk postta anne diye arattim. sonuc: bilgiler anneden geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 abi gerçekten hepiniz okudunuz mu wotu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 csb ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 söylemeyin. forumu takip etseydi de öğrenseydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Suark said: csb ne ya coal steam buffer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 cok salladin birader.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 çsb deilmi o zaman AÇIKLAMA İSTİYORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 csb moruk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 demeyin şu lafı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 cöb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 ekran görüntüsü aldın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Marty said: dasBock said: annesinin tavsiyesi üzerine bi doktora gitmiş. annesinin ve kız kardeşinin de sağlık problemlerini çözdü. (bu bayan kız arkadaşımın annesinin arkadaşı ve kliniği vs. var resmi olarak doktor). . ilk postta anne diye arattim. sonuc: bilgiler anneden geliyor. değil. koluma implant takılıp çıkarıldığını ya da sol ayağımın küçükken ciddi derecede burkulduğunu (bunu anlatmayı unuttum) kız arkadaşım dahi bilmiyordu. ben de sorunca hatırladım açıkcası. sistem nasıl işliyor hiçbir fikrim yok. bu konudan hastaneleri kapatalım alternatif tıbba yönelelim sonucunu çıkarmak lebron'lıktan öte değil. ancak çin'de alternatif tıp ile kanser tedavisi yapıldığı da bir gerçek. anlatmak istediğim sadece göz ardı etmemek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 http://store.donanimhaber.com/72/b2/00/72B200AF532BEE818132748E8187CFC2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 bu nasıl sticky oldu lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 YOKSA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 post kasmak isteyenler icin trap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=N5Ni3Vz-0JU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar