Loex Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 almayı düşünüyorum kullanan eksisini artısını anlatabilicek olan varmı ? inb4 çok küçük, sağlam değil , kız arabası f10 bmw em var ama çok büyük atölyeme sokabiliceğim tatlı şirin bişi istiyorum istanbulda kullanıcam 2011 sonrası 2. el alıcam muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Aracı ben ve arkadaşım uzun zamandır inceliyoruz. Otomatik vitesi haricinde sorun çıkaran çok parçası bulunmuyor. Araç küçük görünmesine rağmen iç mekanı 1.95 adamın rahat rahat oturup el kol hareketleri yapmasına olanak sağlayacak düzeyde. Çünkü oturuş pozisyonu ve pillarların yerleri çok iyi yapılmış. 0,8 inden pek memnun değil insanlar. O yüzden 1.0a yönelmeni tavsiye ederim. Şehir içi için feci kullanışlı bir araç. Mercedes bandı olması da cabası zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 hidrolik direksiyon kesin olsun diyolar bide bende 194cm im çok raha ettim içinde alıcam bir 2 aya muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Boyum 1.90, 1.85lik bi arkadaşla bi çeşme tatilinde başka araba kalmadı diye bundan kiralamıştık. Hem sürüşü oturması rahat hiç bi problem yok, hem de kalabalık trafikte (çeşmeye ağustosta gitme hatası) park ve manevra sorunu yok durduğu yerde geri dönebiliyor araba. Triptronic vites vardı geriye atarken sıkıntı çıkıyordu, ama kiralık tabi kimbilir nasıl hor kullanılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Elektrikli, tek kişilik, süper ufak ve yavaş olmayan dört tekerli birşey çıkarsalar da kullansak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 2017 en geç gelicek türkiyeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Bright said: Elektrikli, tek kişilik, süper ufak ve yavaş olmayan dört tekerli birşey çıkarsalar da kullansak. Renault'nun bi modeli var Cinemaximumlarda sergiliyolar. Bi ona bak derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 reno twizy. şu an satışta, bayaa plakalı şekilde alıp kullananlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 ForFour'un da elektriklisini yapsa keske su adamlar. Baya hosuma gidiyo bunlarin arabalari da simdi 2 kisilik olani alsam yarin bi gun cocuk oldugunda yine sigmicaz diye alamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Olm sen de genel yönetici oldun ya yuh. Beyler şakasına mı yazıyosunuz uzun zaman sonra girince ayak uyduramadım. Herkeslerin boyu 185-190 üstü ve smarta girmek için çabalıyorsunuz? Güvenlik tarafından biraz dertli değil mi sizce de? Arabanın esneyecek darbeyi emecek bir yeri yok. Tabi her gün kaza yapmıyoruz hatta epey düşük olasılık olsa da biraz korkutucu geliyor bu bakımdan bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 abi araba çok küçük ya. vallahi kendime yakıştıramıyorum binince. küçük araba iyi de bu biraz garip küçük. yani mini one'a binsem mesela o da küçük ama sırıtmıyor. smart özellikle fortwo'ya binince at pipisinde kelebek gibi duruyorum 183 adam olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Selam, Smart'ın kabin sağlamlığı iyi de pek sönümleme alanı yok :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 İstanbuldaki otopark sorunu düşünüldüğünde bence kesin olarak kenarda dursun diye bile alınabilecek bir araba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Frankfurtta nerdeyse herkesin 2. arabası bu. şehirde en ufak boşluğa bile diklemesine bunu yerleştiriyorlar. Yazıkki almanyada 1-3k euroya alırken burda bayılıyorsun paraları(her arabada olduğu gibi amam bu ayrıca bir tık fazla koyuyor). resimsiz olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Twingo süper bi araç bence ama TRde yok. Hatta TRde ki eski kasası bile çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=TJzZ7-Od6KY https://www.youtube.com/watch?v=mnI-LiKCtuE araba sağlam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Selam, Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Hacı 120 yle betona da girme yani Smart la. Şehir içi için alınır zaten bu araba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 https://bilmeyenadam.files.wordpress.com/2013/08/smart-parking.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar