Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

usulüne uydurmak

Rerore

Öne çıkan mesajlar

Suark said:

bitek bitaksi kullanırsan bu sorunlar azalıo çünkü "-" not verebiliosun.

Bizim iş yerinden bir kızla bir müşteri lokasyonuna gidecektik bir sabah, orada buluşuruz dedik. Kız Bitaksi'den taksi çağırmış, sabah saati trafik diye elli tane laf ede ede getirmiş taksici, inerken de (yanda dönerci vardı) "bir döner ısmarlarsın artık bu kadar trafiğe girdim senin için" diye asılmış kıza. Bitaksi falan hepsi hikaye yani, taksici is taksici.
Sosyal ağlarda paylaş

KuddusiMavra said:

taksi paranı karşılayan bir firmada çalışıyorsun ve hala araban ile gitmeye mi kastırıyorsun?

ille de araba ile bir yerlere kaçarım iş çıkışı diyorsan haftada 1 gün kendi arabanla git,diğer günler taksiyle git derim.

araba haftada bir çalışsın diye tercih ediyorum bir de güzergah açık olduğu için

bu standart işe geliş gidiş için değil, bir yerde toplantı oldu durumları için

eski iş yeri karşılamazdı mesela orada otobüs vs. tutarı kadar alabiliyordum
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

Araç trafiğine her türlü gireceksem ve maddi yük olarak bir şey fark etmiyorsa ben de her türlü kendi arabamı seçerim valla. Araba kullanmak değil, araba trafiğinde geçen zaman dert oluyor bana daha çok.

kişisel tercih işte abi.

ben mesela telefona bveya tablete dizi yükleyip "karşim x plazaya sür" diyip kulaklık takmayı seviyorum.

ne direksiyon sallayıp bir de trafikteki tiplere sinirlenicem ohooo
Sosyal ağlarda paylaş

Rerore said:

mesela şirket telefonu yerine de +x lira tel desteği daha mantıklı
2 tane telefon mu taşınır

buna da taksi fişi olur da, durup dururken sahtekarlık yapıyor konumuna düşmek var

Çalışan için özel hayatın izolasyonu, şirket açısından da çalışan değişse de o pozisyonun iletişim bilgisinin devamlılığı açısından önemli şirket telefonu.

Haram/helal mevzusu da öyle işlemiyor bence tam olarak, çok umursayan biri olmasam da :) Onlar başka konuda senden çalıyorsa onların haramıdır, "azıcık da ben çalayım mahsup ederiz" diye günahtan kaçılmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

Haram/helal mevzusu da öyle işlemiyor bence tam olarak, çok umursayan biri olmasam da :) Onlar başka konuda senden çalıyorsa onların haramıdır, "azıcık da ben çalayım mahsup ederiz" diye günahtan kaçılmaz.

Şu dediğin çok doğru.
Onlar çalarken sen çalmazsan, sana zulüm edilmişken sen etmezsen islam oluyor zaten. Askerde, beni de zamanında ezmişlerdi deyip arkadan gelen adamı ezen adamın kaybettiği şeydir imtihan.
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

Suark said:

bitek bitaksi kullanırsan bu sorunlar azalıo çünkü "-" not verebiliosun.

Bizim iş yerinden bir kızla bir müşteri lokasyonuna gidecektik bir sabah, orada buluşuruz dedik. Kız Bitaksi'den taksi çağırmış, sabah saati trafik diye elli tane laf ede ede getirmiş taksici, inerken de (yanda dönerci vardı) "bir döner ısmarlarsın artık bu kadar trafiğe girdim senin için" diye asılmış kıza. Bitaksi falan hepsi hikaye yani, taksici is taksici.

çok benzeri geçen hafta benim kız arkadaşıma oldu

herif bir kahve ısmarlarsın artık falan demiş

godumun ayısı
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...