Suark Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 arka sağa oturuyorum ben öne oturunca çok yüz göz oluyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 O kadar basit olmuyor o işler gerçek hayatta arkadaşlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 valla artık araba almayı dusunuorm yani. Yağmur yağınca bulamıosun acil durumda taksı olmuyor. bitek bitaksi kullanırsan bu sorunlar azalıo çünkü "-" not verebiliosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 ben müdürüm özellikle taksiye bin demezse binemiyorum ya. sanki ayıp olacakmış gibi geliyor nedense. aslında hiç de laf etmezler ama ne bileyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 taksi paranı karşılayan bir firmada çalışıyorsun ve hala araban ile gitmeye mi kastırıyorsun? ille de araba ile bir yerlere kaçarım iş çıkışı diyorsan haftada 1 gün kendi arabanla git,diğer günler taksiyle git derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Suark said: bitek bitaksi kullanırsan bu sorunlar azalıo çünkü "-" not verebiliosun. Bizim iş yerinden bir kızla bir müşteri lokasyonuna gidecektik bir sabah, orada buluşuruz dedik. Kız Bitaksi'den taksi çağırmış, sabah saati trafik diye elli tane laf ede ede getirmiş taksici, inerken de (yanda dönerci vardı) "bir döner ısmarlarsın artık bu kadar trafiğe girdim senin için" diye asılmış kıza. Bitaksi falan hepsi hikaye yani, taksici is taksici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 bassaymış oda "0" notu. Biz bakıoz taksi ararken o notlara. ama cidden,taksiciler böle fazla bi lord takılıolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Baggio said: O kadar basit olmuyor o işler gerçek hayatta arkadaşlar :) biz tabii hiç taksiye binmediğimiz için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 taksi süper bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Araç trafiğine her türlü gireceksem ve maddi yük olarak bir şey fark etmiyorsa ben de her türlü kendi arabamı seçerim valla. Araba kullanmak değil, araba trafiğinde geçen zaman dert oluyor bana daha çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 KuddusiMavra said: taksi paranı karşılayan bir firmada çalışıyorsun ve hala araban ile gitmeye mi kastırıyorsun? ille de araba ile bir yerlere kaçarım iş çıkışı diyorsan haftada 1 gün kendi arabanla git,diğer günler taksiyle git derim. araba haftada bir çalışsın diye tercih ediyorum bir de güzergah açık olduğu için bu standart işe geliş gidiş için değil, bir yerde toplantı oldu durumları için eski iş yeri karşılamazdı mesela orada otobüs vs. tutarı kadar alabiliyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Baggio said: Araç trafiğine her türlü gireceksem ve maddi yük olarak bir şey fark etmiyorsa ben de her türlü kendi arabamı seçerim valla. Araba kullanmak değil, araba trafiğinde geçen zaman dert oluyor bana daha çok. kişisel tercih işte abi. ben mesela telefona bveya tablete dizi yükleyip "karşim x plazaya sür" diyip kulaklık takmayı seviyorum. ne direksiyon sallayıp bir de trafikteki tiplere sinirlenicem ohooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 mesela şirket telefonu yerine de +x lira tel desteği daha mantıklı 2 tane telefon mu taşınır buna da taksi fişi olur da, durup dururken sahtekarlık yapıyor konumuna düşmek var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Fistan said: taksi süper bişey Değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 anladım şimdi.ok. yalnız o helal para,haram para olayına takma.çünkü iş yerinden hakkını alabilen kimseyi tanımadım henüz.3 - 5 lira fazla taksi faturası alırsan haram olmaz,rahat ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Rerore said: mesela şirket telefonu yerine de +x lira tel desteği daha mantıklı 2 tane telefon mu taşınır buna da taksi fişi olur da, durup dururken sahtekarlık yapıyor konumuna düşmek var Çalışan için özel hayatın izolasyonu, şirket açısından da çalışan değişse de o pozisyonun iletişim bilgisinin devamlılığı açısından önemli şirket telefonu. Haram/helal mevzusu da öyle işlemiyor bence tam olarak, çok umursayan biri olmasam da :) Onlar başka konuda senden çalıyorsa onların haramıdır, "azıcık da ben çalayım mahsup ederiz" diye günahtan kaçılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 başkentte taksiciler kanırtıyor ya istanbuldakiler o yonden bayagi bi sansli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Baggio said: Haram/helal mevzusu da öyle işlemiyor bence tam olarak, çok umursayan biri olmasam da :) Onlar başka konuda senden çalıyorsa onların haramıdır, "azıcık da ben çalayım mahsup ederiz" diye günahtan kaçılmaz. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Baggio said: Haram/helal mevzusu da öyle işlemiyor bence tam olarak, çok umursayan biri olmasam da :) Onlar başka konuda senden çalıyorsa onların haramıdır, "azıcık da ben çalayım mahsup ederiz" diye günahtan kaçılmaz. Şu dediğin çok doğru. Onlar çalarken sen çalmazsan, sana zulüm edilmişken sen etmezsen islam oluyor zaten. Askerde, beni de zamanında ezmişlerdi deyip arkadan gelen adamı ezen adamın kaybettiği şeydir imtihan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 ooo gerçek islam bu değile gelmiş olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Baggio said: Suark said: bitek bitaksi kullanırsan bu sorunlar azalıo çünkü "-" not verebiliosun. Bizim iş yerinden bir kızla bir müşteri lokasyonuna gidecektik bir sabah, orada buluşuruz dedik. Kız Bitaksi'den taksi çağırmış, sabah saati trafik diye elli tane laf ede ede getirmiş taksici, inerken de (yanda dönerci vardı) "bir döner ısmarlarsın artık bu kadar trafiğe girdim senin için" diye asılmış kıza. Bitaksi falan hepsi hikaye yani, taksici is taksici. çok benzeri geçen hafta benim kız arkadaşıma oldu herif bir kahve ısmarlarsın artık falan demiş godumun ayısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 ne cesaret var lan öküzlerde? bir de daha önce de buralarda yazdığım bir tespitimi yeniden paylaşayım. nasıl oluyorsa bu taksici camiasının büyük çoğunluğu ya rizeli,ya trabzonlu. teyyip bunlara dağıtmış hep taksi plakasını kesin. biner binmez teyyipe saydırıyorum, adamların rengi değişiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 bir gün tersine denk gelirsin takıverir pıçağı bok yoluna gittiğinle kalırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 yürerk ister çetin paşaya bıçak çekmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 sabah kahvaltıda yurek yedıyse demekkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar