Glatheros Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 axedice said: Aslında en iyisi ılık olmaktansa gerçek bir erkek olmak, ama o da her zaman mümkün olamıyor. hahahahahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 ne kadar da eziklik baskası küçük görürmüşte pinti derlermişte ben kaykayla bile giderim umrumda da olmaz biraz kendine güven, baskalarının düşüncesiyle hayatını şekillendirmeyi birak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 fenn said: 30 yasinda adamim ve bisikleti cok sevmeme ragmen is arkadaslarimin yaninda kucuk duserim diye isteyemiyorum. Cogunlugun arabasi var ve ben otobusle gidiyorum. Is yerim evime 3 km civari. Cimri, pinti izlenimi vermekten ve kucuk dusmekten cekiniuorum ama bi taraftan taaaaa diye basliyorum. Kararsizim Bu kadar barzo bir çevren varsa bence otobüsle gitmen bisikletle gitmenden daha küçük düşürücü. Yok böyle barzo değillerse saçma sapan konuşma, git bisikletle. "Hepsinin arabası var benim zaten yok bir de çocuk gibi bisikletle mi gideyim" ne lan, insanlar verimliliği, mantığı, modern dünyayı, dünya kaynaklarını falan hepsini bir kenara bırakıp ye kürküm ye'cilik oynuyor. Sonra İstanbul'da neden trafik var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Ren said: Aluriel said: Scooter olmaz iste Kari gibi http://youtu.be/4bWlQXptfx8?t=15m28s (tu) Bu arada terleme sorununu nasıl çözüyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 pogo al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Adam bursa demis heykel demis eziverirler valla ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Bende bisiklete bakım yaptırım işe onla gidecem. Ama ankarada çok yokuş var tek çekincem bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 3km ve yokuş aşağı ise leğen daha ekonomik bir çözüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Terlemiceksen git.push Terliceksen git.ignore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 jacabo said: 3km ve yokuş aşağı ise leğen daha ekonomik bir çözüm Merak ettim baktım 3.4 km çıktı yuh :D Haritada yürüme yolu dedim 2.4 km düştü bisikletle ters yönede girerim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 aile şirketine haciz gelmiş zengin olarak takılırsın, tam tersine sosyal statün artar arrested development anyone? http://pics.imcdb.org/0is13/snapshot20090729001429.4154.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 abi başkalarını ne takıyosun, sen bisikletle git gel hem orjinal olursun toplum normlarıyla düşünme hep. Coğrafi uzaklık ve terrain izin veriyorsa yapıştır gitsin, hem spor olur. Dutch prime minister, bak gayet mutlu. http://bicycledutch.files.wordpress.com/2012/06/primeminister.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Yerinde olsam katlanabilir küçük bir bisiklet alır onunla giderdim, bisikleti katlayıp ofiste bir koseyede koydunmu olay tamamdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 böyle romantik romantik yazıyorsunuz da bisiklet yolu yoksa ezerler adamı o üç km içerisinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Mc_Lovin said: böyle romantik romantik yazıyorsunuz da bisiklet yolu yoksa ezerler adamı o üç km içerisinde aynen kanka buna dikkat etmen lazım, burası türkiye bi yerini keserler bisikletlilere tahammül yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 En hayvani durumlari bile asarim problem yok. Asil sikinti onceki yazdiklarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 fenn said: 30 yasinda adamim ve bisikleti cok sevmeme ragmen is arkadaslarimin yaninda kucuk duserim diye isteyemiyorum. Cogunlugun arabasi var ve ben otobusle gidiyorum. Is yerim evime 3 km civari. Cimri, pinti izlenimi vermekten ve kucuk dusmekten cekiniuorum ama bi taraftan taaaaa diye basliyorum. Kararsizim Erkeklerin böyle şeyler dusundugunu hiç bilmezdim. Bizim evle işim arası tam 3 km - 40 dk. Ben yürüyordum ama bu ara havalar çok sıcak, ki serviste var şirketin. Bu aralar bisiklete bakım yapıcaz, bisikletle gidip gelicem :)) Çok havalı çok eğlenceli sabah sabah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 patice hayırlısı olsun madalyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 pisiklet en asil duygunun insanıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Patice said: fenn said: 30 yasinda adamim ve bisikleti cok sevmeme ragmen is arkadaslarimin yaninda kucuk duserim diye isteyemiyorum. Cogunlugun arabasi var ve ben otobusle gidiyorum. Is yerim evime 3 km civari. Cimri, pinti izlenimi vermekten ve kucuk dusmekten cekiniuorum ama bi taraftan taaaaa diye basliyorum. Kararsizim Erkeklerin böyle şeyler dusundugunu hiç bilmezdim. Bizim evle işim arası tam 3 km - 40 dk. Ben yürüyordum ama bu ara havalar çok sıcak, ki serviste var şirketin. Bu aralar bisiklete bakım yapıcaz, bisikletle gidip gelicem :)) Çok havalı çok eğlenceli sabah sabah... Yanlış anlamayın da terlmeyecek misiniz?Terli terli işe gideceksiniz hoş mu olacak yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Erken çıkarsan yavaş yavaş niye terleyesin ki? Sırt çantana tişört falan atarsın nolcak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 işe tişörtle mi gidiyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 ıyyy pintiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 tişört, tayt, spor ayakkabılar... Bizde bu şekil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Llama said: patice hayırlısı olsun madalyon Oooo 5000'e kasıyorum artık sdsd.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar