Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bisiklet ile ise gidip gelmek

fenn

Öne çıkan mesajlar

fenn said:

30 yasinda adamim ve bisikleti cok sevmeme ragmen is arkadaslarimin yaninda kucuk duserim diye isteyemiyorum. Cogunlugun arabasi var ve ben otobusle gidiyorum. Is yerim evime 3 km civari. Cimri, pinti izlenimi vermekten ve kucuk dusmekten cekiniuorum ama bi taraftan taaaaa diye basliyorum. Kararsizim

Bu kadar barzo bir çevren varsa bence otobüsle gitmen bisikletle gitmenden daha küçük düşürücü. Yok böyle barzo değillerse saçma sapan konuşma, git bisikletle.

"Hepsinin arabası var benim zaten yok bir de çocuk gibi bisikletle mi gideyim" ne lan, insanlar verimliliği, mantığı, modern dünyayı, dünya kaynaklarını falan hepsini bir kenara bırakıp ye kürküm ye'cilik oynuyor. Sonra İstanbul'da neden trafik var.
Sosyal ağlarda paylaş

abi başkalarını ne takıyosun, sen bisikletle git gel hem orjinal olursun toplum normlarıyla düşünme hep. Coğrafi uzaklık ve terrain izin veriyorsa yapıştır gitsin, hem spor olur.

Dutch prime minister, bak gayet mutlu.
http://bicycledutch.files.wordpress.com/2012/06/primeminister.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

fenn said:

30 yasinda adamim ve bisikleti cok sevmeme ragmen is arkadaslarimin yaninda kucuk duserim diye isteyemiyorum. Cogunlugun arabasi var ve ben otobusle gidiyorum. Is yerim evime 3 km civari. Cimri, pinti izlenimi vermekten ve kucuk dusmekten cekiniuorum ama bi taraftan taaaaa diye basliyorum. Kararsizim

Erkeklerin böyle şeyler dusundugunu hiç bilmezdim. Bizim evle işim arası tam 3 km - 40 dk. Ben yürüyordum ama bu ara havalar çok sıcak, ki serviste var şirketin. Bu aralar bisiklete bakım yapıcaz, bisikletle gidip gelicem :)) Çok havalı çok eğlenceli sabah sabah...
Sosyal ağlarda paylaş

Patice said:

fenn said:

Erkeklerin böyle şeyler dusundugunu hiç bilmezdim. Bizim evle işim arası tam 3 km - 40 dk. Ben yürüyordum ama bu ara havalar çok sıcak, ki serviste var şirketin. Bu aralar bisiklete bakım yapıcaz, bisikletle gidip gelicem :)) Çok havalı çok eğlenceli sabah sabah...

Yanlış anlamayın da terlmeyecek misiniz?Terli terli işe gideceksiniz hoş mu olacak yani
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...