mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 selamlar arkadaşlar bir arkadaşım yurtdışına taşındığı için 2 kişilik yatağını ben aldım ama eve nakliye konusunda büyük sıkıntım var. ufak kamyoneti olan bi tane tanıdık vardı o da satmış aracı. parça nakliye yapan yerleri biraz araştırdım 1 2 tanesini arayıp fiyat istedim adamlar 350 400'den aşağı inmediler. gidilcek mesafede daruşşafaka'dan akmerkez yani. toplasan 8 9 km'den fazla etmez. nasıl daha ucuza halledebilirim şu işi. patide yok mu kamyoneti olan biri yada tanıdığının bize cüzi miktarda para ile yardımcı olabilcek birileri. dürüme malbuşa boğarım sizi. hadi be şu işi bi halledelim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Kargo da alabilir de kac istiyolar bi sor bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 çık evin oralarda arkası boş arabaları durdur 5 dakka götürelim 50 tl veriyim de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 nakliyeciler sürü halinde yaşarlar, inlerini bul git birine 50-100 sıkıştır yalvar işe yarayacaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 o güzargahta dolmuşçu, servis şoförü falan anlaş biriyle. güzelce poşetleyip götürürsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 bi arkadasınla bi ogleden sonra sırtlanıp tasıycan aksama varırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 o yatakta ne sekslenmiştir be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 oralarda tüpçü sucu yok mu hani böyle kamyoneti olan esnaf, onlara sor, eve çıkarmayın de adam alsın getirsin 50-100 tl ye hallet 350-400 ne lan sıfır yatak 750 tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 armut.com a ihale aç sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 face de üni öğrenciler arası alım satın gruplarından ya da tanıdığın öğrencilerden nakliyeci bul bir tane, 50 tl'ye halledersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 valla zaten ev zemin katta. balkonda ön cepheye bakıyo. laps diye salonun ortasına atıcaz yatağı. odaya ittire ittire taşırız ztn. o yüzden taşıma çok problem değil safdsa nakliye sorun hala armut'a açtım ihaleyi. 100 lira dedim çıkarsa biri bakalım anlicaz neymiş olayı armutun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 akmerkez'in oraya nereye tasiniyon ya la? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 taşınmıyorum ya kız arkadaşım akmerkezin karşısında belediye sitesinde oturuyo. yatağı oraya taşıtmaya çalışıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 OOO SEKS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 ehue belediye sitesindeyim ben de. 500 daire olduguna gore en az 2 pati olmasi lazimdi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 http://www.hurriyet.com.tr/_np/8248/20858248.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 fizban said: ehue belediye sitesindeyim ben de. 500 daire olduguna gore en az 2 pati olmasi lazimdi zaten. ahaha aynen :D ev cicişlerin olduğu blok. belki arada kapıda bile karşılaşıyoruzdurda tanışmıyoruzdur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 ahahah benimki de tam karsisindaki. arada cicislerin memeleriyle karsilasiyorum ben de evden gec cikarsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 sizde kalabilir miyim bir gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 pahalı ya cicişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 hangi dairede oturdugunu bilmiyorum ben cicislerin ya. ama arabalarini gosteririm istersen kamp kurarsin onunde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 zaten gördüğümüz anda çadırlarımız hazır oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 biz dededen kampçıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 mesajları beğenbme özelliği gelsin ya AHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 önceden çok belliydi zaten arabaları. pespembe bi mini'leri vardı. şimdi daha klas bişiye geçmişler. burdan ifşa etmiyim şimdi. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar