Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Evet 2 yıldır sorun çıkmayan evde son 2 ayda sular durulmuyor. 2 hafta içinde 3 tane usta girip çıktı eve. Şimdi de çamaşır makinesini açmaya çalıştığımda açılmadı. Işıklar yanıp sönüyor sadece. Ben bunların parasını ev sahibinden alabilir miyim? Sonuçta giderken götürmüyorum. Ev sahibi biraz laubali ve anasının gözü bir tip. Para için her şeyi yapıyor. Diğer evden çıkan arkadaşların depozitosunu vermemek için elinden eleni yaptı. Hatta üste para çıkarttı. Böyle sıkıntılı bir durumda ne yapmak gerekir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 çok ufak bişiyse ben kendim yaptırıyorum sadece haber veriyorum ev sahibine yüklü bişiyle ev sahibine söyliyip panpa böyle böyle problem var, ben uğraşayım kiradan keseyim veya sen uğraş diyorum. ev sahibi olduğum durumda da aynı, çok ufak bişiyse lan hallet işte diyorum, büyük bişiyse emlakçıya fln söylüyorum o halledio, kiradan düşüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 esyalar evsahibine aitse cagir yaptirsin..onun disinda senin esyalarini adam niye yaptirsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 (Evi eşyalı tuttum.) Bana geçende buzdolabının altını ne hale getirmişsin çürümüş dedi. Buzdolabını eve getirdiğinde zaten allaha emanetti. Oranın çürüyüp çürümediğini bile fark etmedim. Sen bozdun sen yaptır diyebilecek bir tip sdf Çok strese girdim bu ev sahibi yüzünden. Parayı almayıp çekip gitsem mi diyorum da 500 lira da az değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 öyle adamdan niye eşyalı ev tutuyorsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Şehir zaten lanetli ya. Hiç girmeyelim o konuya. 1+1'lere 750 çekiyorlar en uygun buydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 yavrum bekara esyali ev demek..cesitli pozisyonlarda degisiklik istiyorum demektir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 ülke lanetli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 kiraya say çık ugrasma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 O evden kurtul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 dolap çürürmü ya paslanmıştır. al bitane cif bide bulaşık teli temizle. başkada bi zarar yoksa evde dediği gibi son kirayı verme depozito de. gerçi peşin vermiştin sen. yasal ne hakkın varsa kullan işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Bütün yılın parasını peşin verdim :( Bu sayede millet 1+1'e 650 700 verirken ben 500 vermiş oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 açılın ben hukuk okudum. ufak boyuttaki tamiratların parasını alamazsın. ciddi tamiratların parasını alırsın. senin sorunların küçük tamirat sınıfına giriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Bir sabah kalktığımda elektrik yoktu. Baktım röle yanmış. Ben miyim şimdi sorumlusu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 röle demirbasa girer yoneticiden filan tutanak tuttur ev sahibine gecir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 olmadi ufak sehirdir kesin..baska yere cik o evi de saatlik 100 den kiraya ver..her ay nasilsa 5 6 kisi cikar is amacli..daha fazlasini bile kazanirsin..surenin sonunda da evin adi cikar kimse tutmaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 İyi fikir aslında sdf Haziranın 20si gibi çıkıyorum zaten ya 1.5 ay kaldı. Olmadı başımın gözümün sadakası olsun der kapıyı çarpar çıkarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 şimdi sorunların teknik kısmını anlamam ama sana kabaca prensibi özetlersem: -tüm evin elektrik tesisatını değiştirmem gereken bir arıza varsa, hasara kiraya veren katlanır. zaten bu boyutta bir işe kiracı, kiraya verene danışmandan girişirse, vekaletsiz iş görme hükümleri uygulanır. onun detaylarına girmiyorum. -ampul patlarsa, hasara kiracı katlanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Anladım sağol hocam bilgilendirdiğin için. 20 - 30 lira olsa sorun olmicak da 2 haftada 150 lira'ya patladı bide çamaşır makinesi bozulunca birikiyor. Bir şansımı denerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Ev sahibinden para isterken sana oyle bi aglar ki ona da bi 150 tl verirsin olur biter ve ondan para istedigin icin kendine lanet edersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Pas için WD40 al bas buzdolabının çamaşır makinasının paslanmış yerlerine. Yaptırdım diye ittir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Ulan ustalar da kafa açıyorlar ya. Adam lavabonun musluğunu tamir ederken çamaşır makinesinin musluğunu kapatmış sdf Bende neden çalışmıyor bu makine diyorum. Yok hocam pas değil ya. Bildiğin çürümüş. Pas üstünde sadece bir tabaka. Sadece kapatıp açmayla olmaz o. Eskiden kalmadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 650-700'e nerede kiraya çıktın abi yukarı Detroit falan mı? 500'müş hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 yozgat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 amasra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar