Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ev kontra atağa geçti

Anhora

Öne çıkan mesajlar

Evet 2 yıldır sorun çıkmayan evde son 2 ayda sular durulmuyor. 2 hafta içinde 3 tane usta girip çıktı eve. Şimdi de çamaşır makinesini açmaya çalıştığımda açılmadı. Işıklar yanıp sönüyor sadece.

Ben bunların parasını ev sahibinden alabilir miyim? Sonuçta giderken götürmüyorum. Ev sahibi biraz laubali ve anasının gözü bir tip. Para için her şeyi yapıyor. Diğer evden çıkan arkadaşların depozitosunu vermemek için elinden eleni yaptı. Hatta üste para çıkarttı. Böyle sıkıntılı bir durumda ne yapmak gerekir?
Sosyal ağlarda paylaş

çok ufak bişiyse ben kendim yaptırıyorum sadece haber veriyorum ev sahibine
yüklü bişiyle ev sahibine söyliyip panpa böyle böyle problem var, ben uğraşayım kiradan keseyim veya sen uğraş diyorum.

ev sahibi olduğum durumda da aynı, çok ufak bişiyse lan hallet işte diyorum, büyük bişiyse emlakçıya fln söylüyorum o halledio, kiradan düşüyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

(Evi eşyalı tuttum.) Bana geçende buzdolabının altını ne hale getirmişsin çürümüş dedi. Buzdolabını eve getirdiğinde zaten allaha emanetti. Oranın çürüyüp çürümediğini bile fark etmedim. Sen bozdun sen yaptır diyebilecek bir tip sdf

Çok strese girdim bu ev sahibi yüzünden. Parayı almayıp çekip gitsem mi diyorum da 500 lira da az değil.
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi sorunların teknik kısmını anlamam ama sana kabaca prensibi özetlersem:
-tüm evin elektrik tesisatını değiştirmem gereken bir arıza varsa, hasara kiraya veren katlanır. zaten bu boyutta bir işe kiracı, kiraya verene danışmandan girişirse, vekaletsiz iş görme hükümleri uygulanır. onun detaylarına girmiyorum.
-ampul patlarsa, hasara kiracı katlanır.
Sosyal ağlarda paylaş

Ulan ustalar da kafa açıyorlar ya. Adam lavabonun musluğunu tamir ederken çamaşır makinesinin musluğunu kapatmış sdf Bende neden çalışmıyor bu makine diyorum.

Yok hocam pas değil ya. Bildiğin çürümüş. Pas üstünde sadece bir tabaka. Sadece kapatıp açmayla olmaz o. Eskiden kalmadır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...