Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 chanter actim guide'i biraz inceledim. Phantom ile iyi yardırıyormus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Bu oyun için rehber gibi bişey yokmu öğretecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Masticore said: chanter actim guide'i biraz inceledim. Phantom ile iyi yardırıyormus abi chanter oynaması en zevksizlerden birisi ya nerdeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 erdalz said: Bu oyun için rehber gibi bişey yokmu öğretecek? var rehber. gel brit bankın orda bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Eyw kanküt geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Rehber pek bilmiyorum da sormak istediğin bişey varsa sor tavsiyelerde bulunur yardımcı oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 troll ya bırak ben ilgileniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Kalemizin altındaki ejderhaya lvl kaçta gitmek gerek? Normal zorlukta lvl 5te daldım, yancıları kesip onu near deathe kadarda getirdim ama yatmadı pij:S erken mi gittim acaba ona lvl5? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 O kalenin altındaki yeri bence geçemiyorsan zorlamanın bir manası yok. Questi verirlerken kalenin iyiliği için aşağıdaki dungeonı temizlemen öncelikli bir sorunmuş gibi lanse ediliyor ama hiçbir acelesi yok. Orası çok uzun ve benim gibi inat edip düşük levella milleti köşeye sıkıştıra sıkıştıra artık grubun tuzakları tespit edemeyeceği yere kadar ittire ittire gidersen main queste devam ettiğinde her şeyi rahatlıkla biçiyorsun. Bu sefer main questline senin silahlarından ve levelından düşük kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 sağolun anladım, o zaman şu ogreleri kesip çıkayım yerüstüne ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 lvl 5 de nasıl ulaştın o ejdere ona takıldım ben ya.bide near death e getirdim diyosun. lvl 10 tank adamıma tek atıyodu. summon basıp ejdere taşa çeviren büyüden atmadan geçilmiyor kaç defa denedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 abi bi saniye level 10la tek atıyo tüm partime ne near deathi ne diyosun bana bunun sırrını anlat oyundan soğudum adra dragon yüzünden girmiyorum bi haftadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Redeagle said: Bu sefer main questline senin silahlarından ve levelından düşük kalıyor. abi şu benim de başıma geldi. questi aldığım gibi yapayım dedim adra'ya kadar gittim. sonra baktım olacak gibi değil çıkayım act2'ye devam edeyim dedim. anasını satayım spell bile atmıyorum bayadır. tüm karakterleri seçip atack çekiyorum kesiyolar. öyle güçlendi parti ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Sırf level atlamak da sıkıntı değil. Dungeonda eldeki silahları upgrade etmek için gereken tonla malzeme de çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 ondan sonra level scaling'e bok atıyonuz (:P) şaka bi yana, bu tarz "optional" olan dungeon'lar bölüm bölüm main quest'e bağlı olsa daha mı iyi olur acaba? act 3'ü bitirmeden dungeon'ın 7. katına inemezsin gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 valla ben anlamıyorum level scalingden falan. anlamını da tam bilmiyorum karakteri geliştirdikçe yaratıklar mı güçleniyodu ne? rpgleri genelde zevk alıp bitirip sonra silmek (ve sonra tekrar kurup sololamak falan) üzerine oynuyorum burada siyaset konuşur gibi rpg kavgası edecek kadar nolifer değilim sorry http://files.gamebanana.com/img/ico/sprays/diglett.png şaka şaka konuşurum o kadar da değil bence biraz kötü olmuş evet ben baya kolay geçiyorum şuan ama act3'de biraz toparladı zorlaştı yani. o yüzden çok da kasacak durum yok bence. o değil de biri adra dragon konusunda hakkaten yardım ederse çok sevinirim içime dert oldu kıl bi adamım onu öldürmeden act3'ü oynayasım gelmiyor resmen :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Benim anladığım kadarıyla o dungeon kickstarter goalı olarak sonradan eklenmiş. O yüzden orayı ilk denemede bitirmek mümkün değil ve progressionı bozuyor. Bunun dışında tasarım hatası var. Kale bölgesine ilk girildiğinde bir companion dungeonın aşağısına gitme görevi veriyor. Bunun dışında heykelden alınan görev kale ve sahibin güvenliği için dungeonın en altına inmek gerektiğinden bahsediyor. Bütün bunlar oyuncuyu yanlış yönlendiriyor. Sanki dungeon geçilmek zorundaymış sanki main questin parçasıymış imajı oluşuyor ki bu yanlış =/ Baldurs gate'deki hapishanede bununla aynı kafaydı ama oyun o dungeonı geçmeni gerekliymiş gibi göstermiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Osuran_boğa said: lvl 5 de nasıl ulaştın o ejdere ona takıldım ben ya.bide near death e getirdim diyosun. lvl 10 tank adamıma tek atıyodu. summon basıp ejdere taşa çeviren büyüden atmadan geçilmiyor kaç defa denedim. Zindanın 2. levelından 5. levelına direk atlıyorsun bi yer var kan deryasına düşüyorsun iple, direk çıkıyor ejder orada, bi sefer near deathe düşürdüm zaten yarım gün uğraşıp sdfs bide normal zorluk bu ya, öyle sizinkiler gibi hard PoD falan değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 bi de tüfek ne kadar kötü ya 2 saatte doluyor tekrardan falan, şööle taramalı olaydı keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 mini gun falan da olaydı qeshqe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 tüfek çok iyi bence, siz gerekli feattir skilldir vs almıyorsunuz ondan tırt kalıyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 tüfek nasıl kötü lan island auma rogue ile 4 kere ateş ediyorsun reload yapmadan lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 space basmadan oynayan bi adam daha çıktı galiba hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 erdalz said: Osuran_boğa said: lvl 5 de nasıl ulaştın o ejdere ona takıldım ben ya.bide near death e getirdim diyosun. lvl 10 tank adamıma tek atıyodu. summon basıp ejdere taşa çeviren büyüden atmadan geçilmiyor kaç defa denedim. Zindanın 2. levelından 5. levelına direk atlıyorsun bi yer var kan deryasına düşüyorsun iple, direk çıkıyor ejder orada, bi sefer near deathe düşürdüm zaten yarım gün uğraşıp sdfs bide normal zorluk bu ya, öyle sizinkiler gibi hard PoD falan değil ulen sen lvl 5'deki drake'i söylüyomuşsun. ben ise (son level spoiler'ı) lvl 15'deki adra dragondan bahsediyodum sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Aluriel said: space basmadan oynayan bi adam daha çıktı galiba hehe sen sus pis köylü, sen ağaçta vitaminken ben rpg oynuyordum!!112 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar