axedice Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 6dan 7ye geçemediğine emin misin? Orda baya dandik undeadler vardı diye hatırlıyorum, asıl olay 7den 8e inerken kapıştığın adra animat ve adraganlı elemental blightlı bi grup var. Blightları o lvldaki mini-questle iptal edebiliyorsun bi nebze kolaylaşıyor ama oyunun en zor combatlarından yine. Material yetmeme evet oluyor, bide dengesizlik var. Atıyorum vessel flesh 1500 milyor tane varken vithrak brain 3-5 tane anca buluyorsun çünkü vithrak çok az yerde var. Ama tabi hem silahların hem de zırhların quality upgrade i için gerektiğinden önemli materyel özellikle nadir bulunan bişiden yapmışlar. Sen slaying ve bonus elemental damageları korkmadan bas, elinde bitse bile onların mat.ler kolay çıkıyor ve vendorlarda var. Bi quality materialları sıkıntılı, onları da kullanabileceğin çok az artifact var (misal sanguine platein quaility upgradei yok, lvl12yi bekleyip +6 basmak iyi fikir). Silahlar da düşmana göre değişiyor, misal ben Eder'e adventurer weapon featlerini aldım. Ekstra bi olay yoksa dr bypass özelliği nedeniyle Estoc kullanıyorum ama pierce immune ya da pierce DR ı yüksek bi düşman görürsem de yine aynı sınıftaki pollaxe e geçip slash/crush vuruyorum. Düşmanın DRına bakacaksın yani. Classlar arası weapon typelara göre bi fark yok ama en iyi itemları kullanıyor olmak için mümkün olduğunca herkese farklı bi item seçip ona göre feat almak lazım. Atıyorum hem eder hem pallegina varsa ikisine de adventurer grubu silahları yerine birine soldier ver morningstar kullansın falan. Tabi o seçimi best in slot itemlara göre önceden vermek lazım, onun için de wikide tek tek her kategoride hangi item var onlara bakmak lazım. Misal en iyi tank silahı bi rapier (hatchet değil), en iyi 2hander estoc (endless paths silahı - gerçi WM ile birlikte sanırım daha iyi 2handerlar gelmiş). Ha potd zorlukta değilsen o kadar da kasılacak bişi yok. ps: Classlar arası fark yok dedim ama implement diye geçen rod/scepter/wandlar için wizardların özel featleri var baya da sağlam autoattack aoe damage verebiliyorlar. Ama bunun gibi başka örnek yok, her classı hangi buildde oynuyorsan ona göre silah seçmen lazım ki barddan bile sağlam tank bült yapabildiğin bi oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 var baska ornegi. rangerda bow ile cifte ok atmaca var. priestlerin favored weapon muhabbeti var. mesela durance kilic ve tufege bonus aliyor. rogue'da melee icin ekstralar var backstab gibi. cipher en yuksek dps silah neyse en iyi onunla oluyordur hala. ama hangisi su an bilmiyorum. simdi soyle bir baktim zero recovery + warbow yazmislar 3.0 yamasi icin. ama bunlar isin optimaline kasarsan. ben mesela rogue'u ranged oynatiyordum. simdi tekrar oynasam ranger'i dual wield melee oynatirim. paladin'i tank build gittim. canim sikildi oyunun yarisinda 2H kullandirttim vesaire... damage type da bir faktor. ekstra damage icin class mekaniklerindeki damage tipine abanan silah kullanip ona gore talent alabiliyorsun. paladin'de fire, corrode, monk'da fire, lightning falan filan daha da vardir kombinasyon. bazen silah cok iyi oluyor ona abaniyorsun. mesela stormcaller diye spastik iyi bir bow var shock da vurabiliyor. WM'da daha iyi 2H'ler geldi, evet. hele bir tanesi var yazmiyorum, gorunce anlarsiniz. vanilla icin tidefall ve tall grass de iyi two-handerlar. od nua icin genel kaide zorlaniyorsan birakican, baska bir seyler yapip sonra geri donucen abi. zaten bu charm dominate ve turevi CC'lerde oyunun huyu once dusmanin sana onlari basmasi, sonra senin kaldirabilecek seviyeye gelmen. axe'in yazdigi yerse takildigin, moblar lvl 6-9 gozukuyor. charm removal lvl 6 priest spell. oranin alt katlari zaten zor dis dunyana kiyasla. disarda kasip geri donmek rahat oluyor. disardaki kadar quest xp yok sonucta orada. equipment upgrade'de itemi ne kadar sure kullanacagin onemli. omur boyu kullanacagin bir itemin butun slotlarini dandini seylerle doldurmamak onemli. quality upgrade epey kritik ve cok slot yiyor. material yetmeme sadece bir iki upgrade tipinde olur. dragon'dan dusen falan oyle ote bir sey istiyorsa anla ki limited. high end olmayanlari satan npcler var caed nua'da falan. sandigina da geliyor. onlarda sikinti olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 http://guides.gamepressure.com/pillarsofeternity/guide.asp?ID=29961 Şuradaki 4 nolu alandan bahsediyordum. Partim level 5/6 idi, şuan level 7 oldu herkes muhtemelen hallederim. Aslında 3. deneyişimde geçmek üzeredeydim ama son 2 mob kalmışken bir domination daha yedim, petrify filan tankımı (Eder'i 3 engagementli tank yaptım) eritiyordu zaten. Daha fazla savescumming yapmak istemediğimden sonraya bıraktım. Mekanizmayı fark etmedim bu arada, bilsem ilk onu hallederdim. Şuanda elimde karakterle gelen unique'ler ve fine weaponlar dışında pek bir şey yok zaten, weapon slotlarına farklı dmg type weaponlar koydum, insufficient pause'u gelince swaplıyorum. Bazen swapladığım weapon setine de insufficient diyor ona ne yapılır bilemiyorum :D Son olarak bu engagement çizgileri density çok olduğunda belli olmuyor, ayırt etmenin bir yolu var mı? Yanlış birine skill attığımda fena disengagement damage'i yiyorum. Bir de bu defiance bay kısmında faction seçmem gerekiyor sanırım, merchantları açmak için her faction'un ilk görevlerini yaparsam sıkıntı olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Eğer hareket ettirirken mouse imlecinin içinde kırmızı bi gölge varsa o disengage olacağını gösteriyor. Defianceta her factionın bi ilk questi var, sonrasında mini bi followup questi oluyor ve faction liderine yönlendirip asıl questi veriyor. Hepsinin ilk questlerini yapıp merchantlarını açabilirsin sorun yok, bi işte 2. questi aldıktan sonra desteklediğin faction haline geliyor ve onu değiştirme şansın yok ne biliyim bi ihanet durumu olmuyor falan baya statik yapmışlar o questleri. Orası benim dediğim yer işte adragan + adra animatlar. Adraganlara rushlayıp önden kesmen lazım, geri kalanlar fodder sadece. Returning storm dominate falan pis CC spamliyor onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2017 White March 1 ve 2'yi alayım diyorum, campaign'in hangi noktasında aktif oluyor görevleri? Şuan hiç indirim olmadığından bekleyeyim diyorum biraz. Oyunu bitirdikten sonra alsam campaign'i baştan mı oynamam gerekecek yoksa Witcher 3'teki gibi bir sistem var mı? Bir de bu attack speed/action speed/dexterity olayının ayrıntısını bilen var mı? Attack speed ile action speed'in farkını anlamadım mesela, ayrıca attack speed fiziksel vuruşların animasyonunu mu kısaltıyor? Recovery'e etkisi var mı? Oyun hiç anlatamamış şu olayın ayrıntısını, forumlarda da herkes başka bir şey söylüyor çok değişmiş patchlerle zaman içinde heralde. Son olarak Adra Dragon'u od nua'nın en tepesine koyan devleri tebrik ediyorum, level 8 partime her seferinde tek attı, mecburen konuşarak halletmek zorunda kaldım. 300 crit vuruyor hayvan AoE olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 adra dragon level 12. base oyundaki en zor fight. level 8 party ile cesaret ettigin icin devler de seni tebrik ediyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 kami said: White March 1 ve 2'yi alayım diyorum, campaign'in hangi noktasında aktif oluyor görevleri? Şuan hiç indirim olmadığından bekleyeyim diyorum biraz. Oyunu bitirdikten sonra alsam campaign'i baştan mı oynamam gerekecek yoksa Witcher 3'teki gibi bir sistem var mı? od nua'yi alip defiance bay'e gecince, yani chapter 2 basinda aktive oluyor white march. oyun bitince bitiyor, point of no return var, donup quest/expansion yapamiyorsun ondan sonra, ama oyun o noktada save aliyor, ona donebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 kami said: White March 1 ve 2'yi alayım diyorum Lvl6da WM1 açılıyor ama 8de gitmek en optimum sanırım. Ben 10da gittim biraz overlvl oldu, base oyunu bitirmeye yakın 13te falan gidersen direk üstünden geçersin ama senin gibi baştan başlamak istemeyenler için scaling koymuşlar mobları biraz güçlendiriyor. said: Bir de bu attack speed/action speed/dexterity olayının ayrıntısını bilen var mı? Attack speed ile action speed'in farkını anlamadım mesela, ayrıca attack speed fiziksel vuruşların animasyonunu mu kısaltıyor? Recovery'e etkisi var mı? Oyun hiç anlatamamış şu olayın ayrıntısını, forumlarda da herkes başka bir şey söylüyor çok değişmiş patchlerle zaman içinde heralde. Şu calculatorla biraz oyna ordan keşfedersin. Stacklenen stacklenmeyen tonla şey var ben de emin olamayınca buna dönüp bakıyorum. Oyun cidden yetersiz bu konuyu anlatmakta ki en önemli noktalardan biri https://naijaro.github.io/poe-speed-calculator/ Temelde attack speed sadece attacklar, action speed speller special abilityler hatta potion içmek vs. de dahil tüm actionlar. Dex : attack speed + recovery arttırıyor (du en son, calculator göstermiyor? Lel). Armor ve diğer bonus/penaltyler : sadece recovery. said: Son olarak Adra Dragon'u od nua'nın en tepesine koyan devleri tebrik ediyorum, level 8 partime her seferinde tek attı, mecburen konuşarak halletmek zorunda kaldım. 300 crit vuruyor hayvan AoE olarak. Lvl8 geç gitmişsin ya 5te raedricten önce gitseydin. ADRA + DRAGON bilmiyorum oyun daha güçlü nasıl bi boss anlatımı yapabilirdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 Maneha ve Zahua lazimsa WM'a onceden ugranabilir. modifiers: said: 1. Dexterity adjusts all phases of an action (including reload). 2. "Attack speed" and recovery modifiers both actually just adjust the recovery phase. 3. Reload times are adjusted by reload modifiers, as would be expected https://www.gamefaqs.com/pc/687020-pillars-of-eternity/faqs/72035 stacking: said: 1. There are different categories of bonuses affecting the attack speed even if they share the same name in game: - armor recovery - durgan reinforced, Pilferer's Grip, Armored Grace - all stack additively with armor's recovery penalty - melee speed - Vulnerable Attack - ranged speed - Penetrating Shot (include spells) - two weapons speed - Two Weapon Style - fire rate - Vicious Aim, Sure-Handed Ila Nocked Her Arrows with Speed (only ranged weapons) - reload speed - Gunner, Swift Aim, Sure-Handed Ila Nocked Her Arrows with Speed - attack speed - Cautious Attack, Swift Aim, attack speed enchantments on weapons/items, all attack speed buffs from spells/potions - action speed - dexterity 2. Reload speed buffs from ranger and chanter don't stack anymore - reload speed reduction from Swift Aim will suppress the one from Sure-Handed Ila Nocked Her Arrows with Speed - thus a ranger with Swift Aim and Gunner is the best you can get. 3. Attack speed buffs stack multiplicatively: - the best you could have is a weapon with attack speed enchantment (20%), durgan refined (15%), Gauntlets of Quickness (15%), Deleterious Alacrity of Motion (50%) which will give 1.2x1.15x1.15x1.5=2.38 bonus speed. That means it will remove up to 138% recovery from your weapon. 4. Attack speed enhancements from different categories stack additively: - chanter using Sure-Handed Ila Nocked Her Arrows with Speed, Deleterious Alacrity of Motion, The Rain of Godagh Field durgan refined, Gauntlets of Swiftness, durgan reinforced plate and Penetrating Shot would have 100%-20%-138%+35%+20%=-3% ie no recovery with the bow - a dual wielder could also wear plate and use Vulnerable Attack with no penalty if he's stacking speeds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 Sağolun beyler linkler bayağı yardımcı oldu. Kısacası attack animasyonu kısmına sadece DEX etki ediyor, diğer bütün attack speed/action speed/recovery speed buffları ise recovery time'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 Ranged Cipher oynamıstım, simdi de Firearm Ranger yapayım diyorum. Tavsiyesi, önerisi olan var mıdır? Diğer opsiyon da shapeshifter druid dedim ama anormal mikro gerektiriyor gibi geldi o, bir sonrakinde de ona bakarım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 En iyi ranged silahlar persistence ve stormcloud hunting bow, saganiyi düşünüp hazırlamışlar heralde. Firearmsdan blunderbuss special attacklarla iş yapıyor ve illa DR modal gerektiriyor o yüzden daha çok rogue/cipher silahı bide rangerın kendi modalı var zaten. Arquebus / pistol / arbalesti de persistent dps için aşırı yavaş buluyorum ben, tüm speed buffları alsan bile sen ateş edene kadar mob ölmüş oluyor falan bi shot boşa gidiyor. Bence gogo bow ranger. Ps: Özellikle persistence çook erken bulduğun ve rangerın pet talentlarıyla hayvan gibi sinerji sahibi bi silah, ençartları basıp pet featlerini de alınca tilkisiyle birlikte dps canavarı oluyor. Nerde 1.0ın ezik saganisi nerde 3.05in sallallahu aleyhü vessasaganisi. Bu arada shapeshifter op olmuş diyorlar yeni patchlerle, microluk çok olayı da yok değişip bam güm yardır bitince spell at işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 Shifter'ın atak bonus cosmus abi. 3 güzel template buldum bir bakın, görüş belirtin lütfen. Wolf Shapeshifter Druid ThunderCat ShapeShifter Druid FireArm Ranger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 Borresaine de cok guzel bow. Hem de daha erken geliyor. Ranger'da soyle bir hakikat var: Twinned Arrows said: When using a hunting bow or war bow, the ranger can opt to fire 2 shots, at the cost of accuracy. Bir de oyunun hakikati var, firearmlar biraz yavan kaldi. (player character icin mutlaka vardir onun da guzel buildini bulan, sasirmam) Bahsi gecen iki bow da cok guzel hatta ikisini de kullanmadan grup kurmak ayip olur. Stormcaller artifact klansmanindan oldugundan sacma sapan bir proc'a sahip. Persistence dps olarak daha bile iyi. Ranger icin soyle ekstrasi da var: Predator's Sense said: The ranger's animal companion gains a damage bonus on any creature suffering from a continuous damage effect. Late game'de Stormcaller'i emekliye ayirmistim. Devil ile Borresaine, Sagani ile Persistance kullaniyordum. Yalniz Mother yoktu. Onu da Stormcaller ile bir denemek lazimmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 RamsesII said: Shifter'ın atak bonus cosmus abi. 3 güzel template buldum bir bakın, görüş belirtin lütfen. Wolf Shapeshifter Druid ThunderCat ShapeShifter Druid FireArm Ranger Firearm ranger tırt, shock druidi öbüründen daha çok beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 tirt degildir de oynarken kasar. powder burns, 3 set weapon. yok artik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 tam da firearm rangera bilenmiştim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 arcane said: tirt degildir de oynarken kasar. powder burns, 3 set weapon. yok artik... nasıl kasar ? Biraz daha açık olabilir misin canım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 Abi ben bu oyunda gelişen build mantığına acayip uyuz oluyorum ya MMO değil ki bu oyun niye itemlar üzerinden build yapılıyor? Kimbilir ne zaman alıcam o item ı ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 level 15 te gelecek talent üzerine buildler yapılıyo abi o ne ki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Bitirdim oyunu sonunda. Görüşlerimi yazayım, Oyunun combatı Od Nua zindanlarına kadar iyiydi, sanırım benden yüksek level moblarla, elimde hiçbir tool olmadan petrify'a vs. karşı savaştığım için farkına varmamışım. Defiance Bay'den itibaren her combatı resmen auto attacklarla 5-10 sn'de bitirdim. Priest, wizard ve cipher'im olmasına rağmen neredeyse skill bile atmadım hiç. Density fazlaysa core bir kaç spell attım sadece. O bakımdan çoook kötü olmuş. Zorluk seviyesini Hard'a çektim hemen ama Hard bile felaket basitti. Keşke path of the damned başlatsaymışım, yeni oyun başlatmadan en son zorluğa geçişe izin vermemek neyin kafasıysa. Bu oyun öncesinde XCOM 2 ve Divinity Original Sin bitirmiştim ki bu oyunların en yüksek zorluk seviyesi gerçekten zordu, o yanılttı beni. Resmen zamanında Adra Dragon'u kesmediğime pişman oldum, oyun sonu boss'u bile 20-25 saniyede öldü. O kadar min-max yaptım, hayrını göremeden oyun bitti. Sanırım Elmshore idi, oyun benden zorluğu yükselteyim mi outlevel etmişsin mobları diye sordu. Ben de yükselt dedim, o mapteki combatlar iyiydi (zor değildi ama yine de auto attackla yenilebilecek türden değillerdi, kısacası yine de zevkliydi). Neyse sevindim filan düzeldi ne güzel diye, o ayar sadece Elmshore geçerliymiş sanırım, oyunun geri kalan kısmı yine oto ataklarla geçti... Nasıl bir mantıksa. Ayrıca daha Act 3'e geçmeden tüm karakterlerim lv 12 oldu, oyunun kalan 1/3'lük kısmını hiçbir exp progression'ı olmadan oynadım. Yani şuna ayar çekmek çok mu zormuş, ya level cap'ini 15 yaparsın, ya her level için gereken exp'i arttırırsın ki her yeri explore edip her şeyi yapa yapa giden adam şunu yaşamaz. Dedim bari stronghold'dan diğer karakterleri çekeyim, onlar bile oynamamama rağmen 12 olmuş. Single player oyunda şunun olmasına izin vermeleri büyük eksik. Bunlar dışında hoşuma gitmeyen soundtrackler oldu, combatlarda arka planda çalan 3-5 parça var sürekli tekrar ediyor, maplerde dolaşırken ise genelde sessizliği dinliyorsun. Bu tarz oyunlarda önemli bence bu da. Bir de Watcher modunda yaptığımız konuşmaların hepsini skipledim, özetini journal'den okudum. Roman gibi yazmışlar, ne kadar bilmediğim kelime varmış. Arka plandan öten rahatsız edici ses tonuyla beraber hiç çekemedim. Bütün beğenmediğim kısımlar bunlar, onun dışında sevdim oyunu. 7.5/10 diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Complete edition amazonda 15 dolares https://www.amazon.com/dp/B075SP5VXJ?tag=viglink22035-20 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 tesekkurler axedice. bitirdiysen yazsana nasil oyun :D steam'de indirim beklerseniz 26 lira oluyormus. tabii beklersiniz sonra paradox indirim vakti fiyati yukari ceker. olmamis sey degil :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 oyuna sahipseniz free dlc gelcekmis ayin 15'inde: Deadfire Pack DLC, which includes new in-game items to earn and discover, and new portraits from the forthcoming sequel, Pillars of Eternity II: Deadfire. sonrasinda tum dlcleri, hero vs edition iceriklerini iceren goty, Pillars of Eternity: Definitive Edition cikacakmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 arcane said: tesekkurler axedice. bitirdiysen yazsana nasil oyun :D steam'de indirim beklerseniz 26 lira oluyormus. tabii beklersiniz sonra paradox indirim vakti fiyati yukari ceker. olmamis sey degil :( orda bi özür dilemece, oyun gift'lemece bişey olmuştu. which means bi daha olmaz aynı firmada, pr'cıları o kadar mal değildir imho. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar