Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Rasmon said: hala olmasının sebebi bunu yiyen erkeklerin olmasındandır. çok sevdik be usta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 ahhaha. Şaka bi yana dışarıdan laf atması kolay tabi. Benzer şeyler yaşamıştım 2007 de falan sanıyorum, kız böyle takmadıkça iyice takıntı yapmıştım kendime. Bu sefer kendini dibe çekmeye başlıyosun iyice iğrenç bi hal alıyo, hiç yapmayacağım şeyleri yapıyodum ama engel de olamıyodum. Sonra ağır küfrettim şantaj yaptım adını kaşar diye yaydım. Kız 2007 den beri hiç bir şekilde internet ortamında mevcut değil, belki adını falan bile değiştirmiş olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Betalığa devam ettiğiniz sürece sevdiğinizle kalırsınız anca Ama opun yeri ayrı. Op betalığı da aşmış gerçek bir omega olmuş. Op lütfen ilerde kendin gibi omega bi dişi bularak üreme, genlerinin havuzdan kalkması gerekiyor. Tersine evrim geçirip maymuna gitsen yeridir. Yalnız rasmonun gizli hayatı ne pismiş lan. Aboo sayko çıktı adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 beni hayatından çıkaranın, ben hayatına sokarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 biri spark'ı içmeye götürsün lan, adam şişmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 sherwood gazinosuna rezervasyon yaptır cumartesi akşamına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Başlık ve girişten tam puan ama gelişme ve sonuçtan sıfır puan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asfaloth Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Aga sevince hoşlanınca böyle oluyorum ben, betalıksa betalık adı aşk bu ızdırabın. Yok yazış da, kendimi tam ifade edemediğim yerler oldu tabi. Gerek kıza gerek bu başlıkta. Bir yerden sonra ben de kıza karşı evde oturmaktan iyidir en azında dışardayız ya diye düşünmeye başlamıştım. Genel olarak bir ifade kabızlığım vardır, onun ceremesini çekiyorum hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Bu postun linkini gönder. Bir çok dertten kurtulursun hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 neyse, kınamayayım da başıma gelmesin. bazen çevremde de görüyorum böyle insanları, niye kendinize 2. sınıf insan muamelesi çektiriyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Kınayınca niye başına gelsin karmaya falan mı inanıyosun? İnanmayın öyle şeylere, bu olay ancak ezikseniz başınıza gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Hayır sonra hayatınızı karmaya marmaya göre şekillendirmeye çalışıyorsunuz ezikliğinizi gidermek yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 asfaloth said: Başlık nasıl ama? Bu hesap asıl hesabım değil, kim olduğumu çakan olursa ifşa etmesin :D Evde kendi başıma kaldım, bir daralma geldi. Yukarıdaki kısıma kadar okudum, sonrasında başlığa baktım "Avengers 2'nin vizyona girmesi ile başlayan düşünceler süreci" bold ile işaretlediğim yeri okumadığımı fark edip, konuyu açan arkadaşa tam ne alaka diyecektim ki mesajımı bırakıp, kaçayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar