Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avengers 2'nin vizyona girmesi ile başlayan düşünceler süreci

asfaloth

Öne çıkan mesajlar

ahhaha. Şaka bi yana dışarıdan laf atması kolay tabi.

Benzer şeyler yaşamıştım 2007 de falan sanıyorum, kız böyle takmadıkça iyice takıntı yapmıştım kendime.

Bu sefer kendini dibe çekmeye başlıyosun iyice iğrenç bi hal alıyo, hiç yapmayacağım şeyleri yapıyodum ama engel de olamıyodum.

Sonra ağır küfrettim şantaj yaptım adını kaşar diye yaydım.

Kız 2007 den beri hiç bir şekilde internet ortamında mevcut değil, belki adını falan bile değiştirmiş olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Betalığa devam ettiğiniz sürece sevdiğinizle kalırsınız anca

Ama opun yeri ayrı. Op betalığı da aşmış gerçek bir omega olmuş. Op lütfen ilerde kendin gibi omega bi dişi bularak üreme, genlerinin havuzdan kalkması gerekiyor. Tersine evrim geçirip maymuna gitsen yeridir.

Yalnız rasmonun gizli hayatı ne pismiş lan. Aboo sayko çıktı adam
Sosyal ağlarda paylaş

Aga sevince hoşlanınca böyle oluyorum ben, betalıksa betalık adı aşk bu ızdırabın. Yok yazış da, kendimi tam ifade edemediğim yerler oldu tabi. Gerek kıza gerek bu başlıkta. Bir yerden sonra ben de kıza karşı evde oturmaktan iyidir en azında dışardayız ya diye düşünmeye başlamıştım. Genel olarak bir ifade kabızlığım vardır, onun ceremesini çekiyorum hep.
Sosyal ağlarda paylaş

asfaloth said:

Başlık nasıl ama? Bu hesap asıl hesabım değil, kim olduğumu çakan olursa ifşa etmesin :D

Evde kendi başıma kaldım, bir daralma geldi.

Yukarıdaki kısıma kadar okudum, sonrasında başlığa baktım "Avengers 2'nin vizyona girmesi ile başlayan düşünceler süreci" bold ile işaretlediğim yeri okumadığımı fark edip, konuyu açan arkadaşa tam ne alaka diyecektim ki mesajımı bırakıp, kaçayım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...