aquila Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 ahirette isallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 tnası bir orta dır bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 aquila said: 3 gunden sonra hala harhar oynamaya devam ediyosaniz size kotu bi haberim var. yok isimize gucumuze dönduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 ip verilip girilmiyor mu artık oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 yok sukru hamileymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 ahahahah A Game That's Become A Political Battleground Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 ''Kurdish Peoples’ Democratic Party (HDP)'' adamlar bile anlamış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Türk serverı açmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 server seçtirmiyor, direkt türklerin olduğu servera yönlendiriyor sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 ahah dışlamışlar bizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 ohoh oynanmaz artık bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 options'a girince (disli simgesi) cikiyor server secimi. show mass, dark theme falan da orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 hade oynayak, çoktan beri girmiyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Oynamayak amujagom. Oynadım ben süperdi, hıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 connect("ws://213.219.37.117:443") kurdum beyler gelin sdfd, ts'te de oturuoz gelen varsa Leaderlist: Roketatar I'll eat wag Nobody Moonmoon Assassin Hum Steam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 of ya turkey server i kurmalari ahuahua lan yabanci serverlarada cirkefligimizi bulastiriyom resmen, dun us east de millet mutlu mesut takilip natural olarak birbirini yerken, belirli bi olgunluga geldikten sonra kendime yakin birini gozume kestirip feed leyemeye basladim, bolundukce gidip parcalarimi adama yediriyom, adam taktigi ztn biliyo olcakki oda aynisini yapti 10 dakkada ilk 2 ye yerlestik dsfsdf sonra bizi gorenler direk tarikata katildi ilk 5-6 yi parselleyince zevki kalmadi ztn. lan bu kadar bagimli yapan bi oyunu turkler yuzunden kapaticak adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 türk serverında oynadım bi süre resmen kürt-türk warstan ibaret olmuş oyun. biji kurdistan nickiyle hardcore olarak takıldım ama keyif alamadım asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeraressa Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Hala buradayım balon patlasın beraber oynarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 "hülo" yu feedleseniz? hiç birinci olamadım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 tamam feedliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Tek başıma bütün eu yu dağıttım. http://i.imgur.com/YVsTCW5.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 gelen varsa oynuyorum connect("ws://109.237.25.34:443") AOG clanindan 3 tip var ilk 10 da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 hype bitti agario paydos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 yine ortalığı dağıttım http://i.imgur.com/8Hf0AXo.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 şu oyuna chat koysalar sırf türk serverındaki yazıları okumak için girebilirim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar