Jeraressa Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 TS adresi ö.m Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Balonun patlasin da sonra atariz sana pm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Basladik biz ufaktan, gelen varsa ts'deyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 abi ben çözemedim bu oyunu 30 sn de yiyolar. europe a takılıyorum var mı pati team akıncı olurum önden giden işe yararım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 haydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Ulan bilgisayar acılmıo sabahtan beri.ölcem Mutsuzluktaan yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 gençler ben ts ms bilmem bana öm atın server ipini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 dışarıya kapalı bi yere alsak konuyu da eski üye olmayan okuyamasa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 bana da ip pm sdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 dedim di ye dinlemedi sdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 gündeme taşısalar üye olmayan göremese ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 hakkaten gundeme tasinacak durumda yalniz. dun aksam yatmadan 2 saat agar.io mu oynasam yoksa bi arkadasla beraber film mi izlesem diye kararsiz kaldim resmen. coktan arkadasla bulusmus olmasam eve gidip oyniycaktim 2 saat. bu nasil bir browser oyunudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 şirketleşme iyi de hiç tanımadığın biriyle ittifak kurmaya çalışmak daha zevkli iletişim sıfır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 boncuk alıp vermeyle anlaşma oaskdfoas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 işte heyecanlı oluyor, ne yacapağını tahmin etmeye çalışıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 beni de çok sardı. Korax,rerore(gerçi bana yaptığın atağı unutmadım sdfsdsd,şaka lan),Yossi,Khazax ile güzel ekip olduk,sağolsunlar (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 gelmedimi şunun mobil versiyonu halen ya. mal gibi pc başına kitlio bizi tam bir mobil oyunu bu lanet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 benim kız benim cepten oynuyor ama bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Cepten çok zor oluyor. Yön vermek için double touch yapmak zorunda kalıyorsun. Ayrıca touch yaptığın yere kadar gidiyor. Sanırım Samsung markalı telefonların kalemleriyle mouse gibi ekrana touch etmeden kullanılabiliyormuş. Ne kadar doğru bilemem Samsung telefon kullanmadığım için. Onunla rahat oynanıyormuş telefondan. Steam'a gelicekti oyun browser olarak çıktı. Steam olayı olursa takım oyunu, vb. gibi değişik modlar gelir. Ayrıca steam üzerindeki arkadaşının oyununa bağlanabildiğin için takım olarak oynamak zor olmayacak gibi. Greenlight; http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=436491794 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 doğru. benim note 2 ile kızım gayet rahat oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 android'i telefon mobil olarak saymıyoruz biz elit ios kullanıcıları. o yüzden bekliyoruz gelmesini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phillamon Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 eksisozluk.com "ev arkadaşlarım team yapmışlar oynuyorlar. yan odadan onları dinliyorum. -hacı yarısını soktum bak sağa doğru hafif hafif gel -alamıyorum abi çok büyük çok pis bir oyun." Ahahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Abi bunu IOS ve android tabletler icin falan uyarlasalar cok satar ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 3 gunden sonra hala harhar oynamaya devam ediyosaniz size kotu bi haberim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Hamile misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar