Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

agar.io (yeniysen ilk mesaji oku)

JrStorMesT

Öne çıkan mesajlar

imamizer said:

şerefsizler direk siteyi games kategorisiylen filtrelemişler giremiyorum.
işyerinde pati arkadaşlarıma toplarımı yedirtemeyceğim artık :/

ben başından beri hiç giremedim işyerindeki filtreden dolayı. iyikide giremedim iki yuvarlak kovalıcam diye kovulurdum valla...
Sosyal ağlarda paylaş

Korax said:

Abi di'yle fena kovaladik biz bi ara. Herifin biri takildi di'nin pesine 8e bölunup 7'sini di'ye yedirip herifi cötönk diye yedirdim :D

Taktik listesi yapalim net bence, konunun en basina tuto diye yazariz.

Ben ekleyim simdiden;

1. Bizimkilerden birini hizli feedlemek icin split atin icine direk

2. Bizden olan liste 1.si veyahut 2.sinin etrafinda enazindan 1 kisi olmali. Cok kisiyken sorun olmuyo ama az kisi oldugumuzda patlayinca kacacak delik bulamiyoruz.

3. Yine bizim buyukbaslarin etrafindaki viruslerin icine split atip en ufak parcanizla girin. Virusler hareket alanini cok kisitliyo. Bizden kovalayan adamin önunu sagini solunu acin. 2-3 parcaya bölundugunuzde direk bizden birine yedirmek yerine en ufak parcayi etraftaki viruslere sokun. Ufak olanlar bunun assistini yapmazsa karsi taraftan birisi 2-3 kere arka arkaya patlatip ortaligin biyerine koyuyo.

4. Bizim buyukbaslardan biri rakip buyukbasi kovalarken arkasindan malak gibi gitmeyin. Ön paraleline gecmeye calisip kovalanan herifin saginda solunda virus cikarsa ucurun direk.

5. Mass'i cok kafaya takmayin, takim oyunu oynuyoruz neticede. Bizden birisi buyuk oldugu surece yeseler bile 10 saniye icinde feed ile eski halinize gelirsiniz. Gerektiginde dedigim gibi split atip assistlemekten cekinmeyin, Buyukbaslari yeyince hayvan gibi mass geliyo zaten.

6. Cok buyukken bazen isaret olsun diye viruslerin icine tek tik W atiyorum. Anlayin patlatin diye, tek tik bisey atinca mutlaka bisey demeye calisiyorum. Bide bazen takip etmenizi istedigim yöne atiyorum(buyuk olunca sight cok genis malum), tek tik W'yi isaret diline cevirebilsek neguzel olurdu :D

Aklima gelenler simdilik bukadar

sunlari da ben yazmistim dun, aksam oynarken aklinizda olsun dsgd
Sosyal ağlarda paylaş

Absolut said:

http://www.radikal.com.tr/geek/yem_olmadan_kazanmak_icin_tam_randimanli_agario_rehberi-1360343?utm_source=sm_tw&utm_medium=free&utm_term=post&utm_content=yem_olmadan_kazanmak_icin_tam_randimanli_agario_rehberi-1360343&utm_campaign=geek

radikalle geekyaparın anlaşması falan mı var yoksa sadece radikal editörü geekyapar yazarı mı aynı zamanda
Sosyal ağlarda paylaş

Ya en eksik gördüğüm gruptaki koordinasyonda, birbirini hızlı beslemeyi yapmak. Birisinin yanında kendisinden biraz küçük bi düşman blop varsa ama bölünerek yemesi mümkün değilse, daha ufak olan düşman blop kendini güvende zannedip yanında takılıyor, kovalayınca kaçıyor. Bu noktada büyük blopa space bar ile 3-4 defa spamlayıp, bütün mass'i, 1 saniyede falan verirseniz, büyük blop space'e basıp çat diye yiyebiliyor düşmanı.

W ile uğraşmayın offensive durumlarda büyütmek için, sizinle aynı boyda ise beslemek isteidiğiniz kişi, büyün mass'i transfer edebilirsiniz space'e 2-3 defa basarak adama doğru.

Onun dışında birini kovalarken yanınızda sizi beslicek aynı boyda blop yoksa, benim gibi ufak boyutta dolaşanları beslemeniz lazım, beslendikten sonra çok hızlı şekilde virüslerin yanına gidip kovaladığınız adamı patlatıyorum. Ama virusu 2 defa patlatıcak boyuta getirmeniz lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

Onun dışında eğer büyük birisi kovalamıyorsa patlarsam gelip parçaları yemeyin, çok büyük ihtimalle virusleri temizliyorum, şu anda baya imkansız mayınları temizlemem çünkü riskli bi durum olmadığı halde teammate'ler gelip ufak bloplarımı yiyor hehe.

Ufak blopları teammate'e vermek baya kolay zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...