Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 30 dk sonra ootomatik atıyor mu oyundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 o kadara oynamadım kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 var mı hadi girelim lan beni emiyorlar hep şdsfkşdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Connecting to ws://178.79.144.60:443 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 liberal said: fuckyouall bizdense biraz dikkatli olsun ya. öküz gibi sembol var nickte. Bunu yeni gordum. Cok buyuyunce ufaklarin nick'ler okunmuyo da ufaklara saldirmiyorum zaten. Karambole yemis olabilirim ama yanlislikla. Bi de fake tipler cikiyo benim nick'i alip gelen. Dun iki tane FUCK YOU ALL vardi, dev gibi de olmus. Ben sanip beslemissiniz. Yan yana gelince patlattim herifi de oyle ayikti ekip =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Chemical'ın küçük parçalarını yiyip sonra feedleyeceğim, adam ısrarla bende kaçıyor sdfsdfs Gece 3den sonra faydadan çok zararım oldu. Bu arada Melih Başgan kimdi? bir ara iyi 2li olmuştuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 nerde toplanıyoruz sımdı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 hoccemama said: Chemical'ın küçük parçalarını yiyip sonra feedleyeceğim, adam ısrarla bende kaçıyor sdfsdfs Gece 3den sonra faydadan çok zararım oldu. Bu arada Melih Başgan kimdi? bir ara iyi 2li olmuştuk Evet abi. Adami koseye sikistirip parcalarini alip feed'liyorum, sonrakinde yine kaciyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Akşam belirli saatte toplanıp ip gibi dizilip tüm haritayı temizlemeyi öneriyorum.ilk 15 kişi bu şekilde yapalım bakalım nasıl oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 yok abi şu aşamadan sonra sağlam takımlaşmış bi çin vb. serverına gidip o takımı yatırmaya çalışmak nihai hedef bence. yoksa bu format çok easy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Bi akşam daha oynarsam hanım evden kovucak beni, başladı söylenmeye yeni yeni huylar ediniyosun bilgisayar mı oynucan bu yaştan sonra diye sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 hanımıda oynat abi, benim hanım çok sevdi oyunu. candy crushtan daha kolay mekaniği olduğu için herkese hitap ediyo asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Ahahahah tek laptop var evde ya, yoksa kitlerdim onu da başına, feedler dururdum sdgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Direk en basit gercek hayat simulasyonu oyun dsgdfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 di said: liberal said: fuckyouall bizdense biraz dikkatli olsun ya. öküz gibi sembol var nickte. Bunu yeni gordum. Cok buyuyunce ufaklarin nick'ler okunmuyo da ufaklara saldirmiyorum zaten. Karambole yemis olabilirim ama yanlislikla. Bi de fake tipler cikiyo benim nick'i alip gelen. Dun iki tane FUCK YOU ALL vardi, dev gibi de olmus. Ben sanip beslemissiniz. Yan yana gelince patlattim herifi de oyle ayikti ekip =) dedik sana karakter koy diye koymadan gelmissin zirzop gibi fdsgd imzamda var karakter bundan sonra kopyalarsin ordan dsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Osmos oynadiktan sonra yalvardim game dev arkadasima abi gel soyle bisey yapalim multiplayer diye de he deyip salladiydi herif beni. Dedim dedim yapmadik bak noldu simdi diyerek dovesim var herifi dsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 yine yapın daha iyisini yapın. geç değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 bu formatta yapılabilecek çok şey var ya. di boşver paticik yeni sistemi buna abanalım :D benzer mekaniği meelee değilde ranged yapıp geri sürelim hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 pic sukru kimdi oynadik baya onunla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 di said: liberal said: fuckyouall bizdense biraz dikkatli olsun ya. öküz gibi sembol var nickte. Bunu yeni gordum. Cok buyuyunce ufaklarin nick'ler okunmuyo da ufaklara saldirmiyorum zaten. Karambole yemis olabilirim ama yanlislikla. Bi de fake tipler cikiyo benim nick'i alip gelen. Dun iki tane FUCK YOU ALL vardi, dev gibi de olmus. Ben sanip beslemissiniz. Yan yana gelince patlattim herifi de oyle ayikti ekip =) Güzel nick al abi. Küfürlü nickler direkt target benim için asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 bunaldım ve patrona rapor verme konusu var daha. hadi,neredeyiz,oynayalım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 ben de f12 çalışmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 connect( "ws://178.79.144.60:443" ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Seele said: di said: liberal said: fuckyouall bizdense biraz dikkatli olsun ya. öküz gibi sembol var nickte. Bunu yeni gordum. Cok buyuyunce ufaklarin nick'ler okunmuyo da ufaklara saldirmiyorum zaten. Karambole yemis olabilirim ama yanlislikla. Bi de fake tipler cikiyo benim nick'i alip gelen. Dun iki tane FUCK YOU ALL vardi, dev gibi de olmus. Ben sanip beslemissiniz. Yan yana gelince patlattim herifi de oyle ayikti ekip =) Güzel nick al abi. Küfürlü nickler direkt target benim için asdf 2 kere yersin 3. de inersin np ki Korax'la elesso'yla falan oynuyosak hic sansin yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Eheueh lan dun senle oynarken cok pis bi hareket yaptim, sen buyuk basin birini kovalarken bi baktim herifin gidisat yolunda virus var ama o hizla gidersem yetisemicem patlatmaya. Bölunup o impactle tam zamaninda viruse yetisip herifi patlattim direk icine patladi :D simdi hatirladim ehueh Harbi di, ponti, elesso chem bang falan olunca abow felaket oluyo ortam. Dun senin fake'e reskill cektim buarada ben. Bikere buyuttuler sen yedin, sonrasinda en ufak parcada olsa bölunup bölunup zehir ettim herife hayati :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar