tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 ne domine ettik be. ava giden avlanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 şu hegeli filan bizden mi? yoksa random yancı filan mı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 asdafgasdhasjkdgashdjd fuck you all bizden beyler amma uğraştım korumak içinde yediler yinede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 KuddusiMavra said: abi,herkes aynı yerde oynamıyor galiba. el atında aynı yerde oynayalım. bu ne ya polonyalılar,amerikalılar dövüyor kardeşim. dolu olunca başka servera atıyor otomatik consoleda enterlamaya devam edin ilk 10da biz varız zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 ya biz farklı yerde oynuyoruz galiba. imam, versene IPni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Derailer pati'den biri mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 top10 yazsanıza bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Pyro ve hoccemama'nın olduğu serverdaydım. İyi eğlendik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 chrome said: Chemical said: reyou bizden mi la NİYE YİYOSUN OLM ufacıktın göremedims dhfsdh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Certhas said: Pyro ve hoccemama'nın olduğu serverdaydım. İyi eğlendik :) Abi zayıfsın ama. Beni az büyütsek gidip ütülüyüp gelicem parçalarımı sana vericem geri beni büyütcen gideceğim geleceğim. En atik böyle oluyor. Bir de asla 2 parça gezme, gerekirse arkadaşını büyüt, bir parçanı yutsun seni beslesin geri. 10 dk 2 parça gezmeyin boşuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 chrome tam bir malsin. dibinde keyfimden dolasiyomusum gibi gelip yedin, bravo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Desolator said: http://i.imgur.com/P4mhkkb.png iyi ele geçirdik bu serverı asdf ufaktan kapmaya başladım şu mayınları ittirme olayını ponti açıklayınca. epey keyifli oldu oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 abi yanlış ip mi verdiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Abi saka gibi. Seele, chrome; Hadi sizden oldugumu anlamiyosunuz da onunuzdeki imam'in elesso'nun beni feed'ledigini de mi gormuyosunuz? Son kez giriyorum, tekrar yiyen olursa alayiniza dalicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 ahah zaten server komple bizim oldu artık ya ffa yapın ya başka servera geçin bu gecelik bana yeter. ORZ out Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 en son seele yi kral yapip ciktim benide aquila kral yapmisti sdfsdf france i iyi patlattik ama ya ara ara cok iyi alan daralttik, hi! denen adam geberdikce yine geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Ben baya baydım seleeye komple kendimi yedirdim gittim. Bu ne abi oyunun tadı çıkmamaya başladı. Rakip falanda yok bildiğin eziyoruz , ne anlamı kaldı. Very very easyde oyun oynar gibiyiz :D kimsenin bizi geçme şansı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 ya şu bölünüp yedirip geri feed isteme olayını abartmasak iyi olucak, hem mass kaybı, yediğin zaman mass ın %100 ünü almıyorsun her seferinde bir miktar kayıp var. daha da kötüsü çok fazla zaman kaybı. zorunluluk olmadıkça yapmak kötü oluyor. birisini kovalıyorum, çat bizden birisi gelmiş kopan yarısını yedirmeye çalışıyo, başı da beladaysa dur geri feedle filan, feedlemekten oynamaya fırsat kalmıyo :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 MasterHapLo said: acıma banla asdasdasd banlasam yeridir ya. bu kadar hiyar olunmaz. pati-perincek kimse o da dahil o listeye. bolundum, baskasi yemesin diye adama gidiyorum beni yesin diye, space'e basip ustume atliyo. ulan sana geliyorum zaten! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 beni başka servera attı lo baya dev gibiyken yeyin beni çabuk asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 OFFF NAPTIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 gerçek bir ezik gibi takım olup birbirinizimi besliyosunuz lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Mithat said: Ben baya baydım seleeye komple kendimi yedirdim gittim. Bu ne abi oyunun tadı çıkmamaya başladı. Rakip falanda yok bildiğin eziyoruz , ne anlamı kaldı. Very very easyde oyun oynar gibiyiz :D kimsenin bizi geçme şansı yok. aynen ezdik. adam kalmadi serverda. ondan sonrada zevk vermiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Cons said: gerçek bir ezik gibi takım olup birbirinizimi besliyosunuz lel aa orjinal consmuş o kendini teslim eden asdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 abi kill all 8 nickli adam kimdi ya aahah adam cozmus sifreyi, msj veriyo millete :D adami 2 besledim sonra arada kaynadi saniirm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar