miyaw33 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Gece bir ara 7. sıradaki herifi kovalıyorum, adam 3 tane pati arasında sıkıştı, paylaştık herifi resmen.kopekbaligi gibi bizden olmayanları önümüze katıp harita sonuna kadar kovalamak acaip zevkliydi Arka plan siyahmi olabiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 şunu yapan adam akılda kalıcı güzel bi isimle oyunu çıkarmadığına çok pişman olacak. tetris gibi marka yaratabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 bu oyunda bile kavgamı çıtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 of kavga edenlerin nickine baktımda normalmiş ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Mithat kompetitif bir insan yapacak bir şey yok sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 kermit said: of kavga edenlerin nickine baktımda normalmiş ahahahah ??? Hayırdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Olm ben it dalaşında gördüğüme feda ettim kendimi büyüsün diye, sonra insanlar büyüttü zaten beni yine. Kavga falan dönmüş burda ben yattıktan sonra ahah, onu nası başardınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 beyler sizi yemedim ben, fakelerim çıktı. bi kere yanlışlıkla kuddusiyi yedim, o da rotamın üzerinde respawn oldu sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 sonra donanımhabere laf çakıyonuz osmanlının torunları oyunu piç etti diye. aynı boku yapmışsınız hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 109.237.27.214:443 çalışıyor mu? yoksa başka yerde misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 kermit said: bu oyunda bile kavgamı çıtı bik bik etme de oyunlara gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 hoccemama said: 109.237.27.214:443 çalışıyor mu? yoksa başka yerde misiniz? Su anda ortak oyun donmuyo sanirim. Baslatan olursa yazar buraya ya da sen baslat sonra IP adresini yaz buraya. Nasil olcak dersen, region secmeden once chrome inspector'i ac, region secinde console tab'inde yaziyo zaten IP adresi suraya baglandin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Connecting to ws://109.237.25.241:443 hadi gençler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Ilk mesaji editleyip nasi baglaniliyo, baglanilan IP adresi nasi paylasiliyo falan onlari yazdim. Soranlari ilk mesaja bak diye yonlendirebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Eheuh lan bi ara fazlaligin getirdigi göt rahatligiyla picligine di birini patlatti hatta, bende gittim diyi patlattim falan asdsagfsd :D Aksam girersek kesin Ȣ su karakteri ekleyelim nicklere, millet ugrasip bulamaz copy paste'de edemez oyundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Sen miydin lan o? Guzel sovdum. Elin nazisine yedirdin beni. =) edit : ha yok dun geceydi o. Az once birinci olan elemanla dalasirken patlatti biri de oldum. Yoksa aliyodum assa iti sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 di said: kermit said: bu oyunda bile kavgamı çıtı bik bik etme de oyunlara gel. arada sırada giriyom ya. genelde iş yerinde giriyom, ondada biri gelip bişi soruyo vs alt tab yapınca patlıyom ahahah denk gelirsem damlarım sizin servera Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Korax said: Biraktim, usuyoruz di reis ciktiniz imanimi gevretti herifler mithatla kalakaldik. Ama biara baya saglamdi ya, 12-13 kisi falandik lan abartisiz, yiyecek adam bulamiyodum :D Azaldiktan sonrada di ben chem baya iyi göturduk biara. Hatta chemle super taktik yaptik, sisiriyodum paso, bölunup ortaligi supurup diger yarisini bana yediriyodu, tekrar sisirip tekrar temizlemece :D dsgfkjhsdg ahaha lan cok keyifliydi bugun ya. Enbuyuk sikinti buyudugunde saginda solundaki yesil zimbirtilari patlatan ibneler. Cokken onlarin önune rahatca geciyoduk, siz gidince 4 yerden ustuste patlattilar dsghj Chem biara sirf biraz buyuyup yesilliklere dalip temizliyodu ortaligi :D ahah Bide cok fazla fake cikti abi sonradan, 2 tane utu, 2 tane anus, benden bitane. Fuck pati falan vardi biara aheaeh ahah evet 2 kişi çok ciddi trolleyebiliyor, bölünüp geri toplama yapabildiği, çok büyük bi blop gelirse birisi yarıya bölünüp diğerini feedliyebildiği için. yeşilleri temizlemek önemli ya, 2 ye bölünüp, tekini yeşile patlatırsan max parça sayısına erişip, yiyebiliyorsun virusleri, yoksa heryer virus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 aynen abi, yesiller cok sikinti. Cok kisi olunca patlamak hic sorun olmuyoda 2-3 kisi kalinca ossurtuyolar patlata patlata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 boş mu server şmdi nerdeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 ben oynamiom suan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 olm hadi oynayalım lan. bu arada akşam Turkey,poland,kurdistan,kürttürkü s.ker nikli tipler paso beni yedi. bu ne olm? korusanıza patidaşınızı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 cetin abi seni ben de yedim biara yanlislikla kusura bakma dsg :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 sıkıntı yok yav :) ama şu an europe'a girdim. polonyalı hakimiyeti var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 indiririz abi aksam herturlu fgdf o degilde dun dusundum, lan ne pislik bi communityiz, sabote ettik resmen. Diger oynamaya calisan herifleri dusunuyorum delirmislerdir kesin sdgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar