Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

agar.io (yeniysen ilk mesaji oku)

JrStorMesT

Öne çıkan mesajlar

hoccemama said:

109.237.27.214:443

çalışıyor mu? yoksa başka yerde misiniz?

Su anda ortak oyun donmuyo sanirim. Baslatan olursa yazar buraya ya da sen baslat sonra IP adresini yaz buraya. Nasil olcak dersen, region secmeden once chrome inspector'i ac, region secinde console tab'inde yaziyo zaten IP adresi suraya baglandin diye.
Sosyal ağlarda paylaş

Korax said:

Biraktim, usuyoruz di reis ciktiniz imanimi gevretti herifler mithatla kalakaldik.

Ama biara baya saglamdi ya, 12-13 kisi falandik lan abartisiz, yiyecek adam bulamiyodum :D Azaldiktan sonrada di ben chem baya iyi göturduk biara. Hatta chemle super taktik yaptik, sisiriyodum paso, bölunup ortaligi supurup diger yarisini bana yediriyodu, tekrar sisirip tekrar temizlemece :D dsgfkjhsdg ahaha lan cok keyifliydi bugun ya.

Enbuyuk sikinti buyudugunde saginda solundaki yesil zimbirtilari patlatan ibneler. Cokken onlarin önune rahatca geciyoduk, siz gidince 4 yerden ustuste patlattilar dsghj Chem biara sirf biraz buyuyup yesilliklere dalip temizliyodu ortaligi :D ahah

Bide cok fazla fake cikti abi sonradan, 2 tane utu, 2 tane anus, benden bitane. Fuck pati falan vardi biara aheaeh

ahah evet 2 kişi çok ciddi trolleyebiliyor, bölünüp geri toplama yapabildiği, çok büyük bi blop gelirse birisi yarıya bölünüp diğerini feedliyebildiği için.

yeşilleri temizlemek önemli ya, 2 ye bölünüp, tekini yeşile patlatırsan max parça sayısına erişip, yiyebiliyorsun virusleri, yoksa heryer virus.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...