di Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 di ibneymis yazan pic hanginiz ? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 adam ufuğa yenilme pahasına geldi beni yedi afudkjs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 haydin iyi geceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 liberal said: BANG! olarak takılıyorum yanınıza gelince 2-3 tane sallayın bana da bileyim patiden olduğunuzu. tili'yi besledim biraz ama forumdaki mi bilmiyorum. abi ben de tanıdık göremedim yarım saattir yanlış ip demiyim diyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 bizim serverı anlardınız ya ilk 10'un tamamı paticikti heh benim kol fonksiyon dışı olduğu için kaçtım bende. iyi oyundu teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 di said: red bizim red degil abi. ulan boşuna besledim connect("ws://109.237.27.214:443"); BU DİMİ top10da kimseyi göremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 top10da kimseyi gormuyosan yanlis yerdesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 bugünlük yeter ya valla güzeldi (:P) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 nereye yazıyoruz bunu? ws://109.237.27.214:443 nasıl yapacağız anlatın lan bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 İsim yazan yerdeyken serverı europe seçiyon sonra f12 ye bas altta kodlar çıkıyor ya orada console diye tab var onu tıkla orda en alta yapıstır connect("ws://109.237.27.214:443"); yazısının tamamını bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 gastamonulu burdansa özür diliyorum :( çok büyük mallık sonucu saltanatlığı yokettim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 pati anus kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Ulan Ginaly girdiğimden beri ölmeden aşağı yukarı idare ediyordum adam başkalarına yem etti bizi Bugünlük yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 quifex için çok pis aile içerikli küfürlerim var , bi de fuck you all kimse onun için. 1. sıradayım , yarılanınca hemen diğer yarımı alıyor , eyv öyle yapalım dedik . Sonra adamın bana verdiğiyle anca 7. sıra oluyorum. Lan bari komple ye en azından adam beni yedi diim , ne lan sadaka verir gibi iki tane feedliyosunuz. Adam akıllı ne yediyseniz onu verseniz adamlığınızdan mı olursunuz. Bir oyun için fazlasıyla sinirlendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 bang yemeyin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phillamon Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 elesso said: phillamon hain beyler. asdf Abi senin başında Paticik falan yoktu. Emin olamadım nick'ten. Paticik'te eski olmadığım için çok fazla nick bilmiyorum. Tanıdık gördükçe veriyorum. Drall said: phil bana niye vermiyon :( Aynı şekilde sana da öyle. Paticik görmeyince... pontipati said: phil niye yedin beni :( Yanlışlıkla olmuştur ya :( Senle çok paslaştık bir ara. Valla çok zevkliydi gece gece. 1 saat 10 dakika hiç ölmeden gezindim durdum. Bolca Top 3'e girdim falan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Mithat said: quifex için çok pis aile içerikli küfürlerim var , bi de fuck you all kimse onun için. 1. sıradayım , yarılanınca hemen diğer yarımı alıyor , eyv öyle yapalım dedik . Sonra adamın bana verdiğiyle anca 7. sıra oluyorum. Lan bari komple ye en azından adam beni yedi diim , ne lan sadaka verir gibi iki tane feedliyosunuz. Adam akıllı ne yediyseniz onu verseniz adamlığınızdan mı olursunuz. Bir oyun için fazlasıyla sinirlendim. Sen fazla ciddiye almışsın olayı, 1-10 arasında gidip geliyo bütün Pati birbirini feedleyerek, 1 olsan ne olur 100 olsan ne olur Bir de al o küfürlerini ışık görmeyen yerlerde sakla karşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 anus'u yedim yanlislikla sdfdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 ben chrome paticik yazdım beni gören var mı, doğru yere mi giriyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 aşırı irilikten sıkışmak çok acı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Ya farkediyo farketmiyo bırak o bana kalsın . Burada sor insanlara ki kendinde biliyosun ben kendim bilerek bi ton adamı feedledim bizden. Heee benim bilerek isteyerek feedlemem başka , bölünecek kadar beni yemeye çalışmak bambaşka , bırak ben yarımı sana vereceksem veririm , vermiyosam niye inatla bölüne bölüne beni kovalıyosun be adam düşmanım kovalamıyo senin kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Mithat said: quifex için çok pis aile içerikli küfürlerim var , bi de fuck you all kimse onun için. 1. sıradayım , yarılanınca hemen diğer yarımı alıyor , eyv öyle yapalım dedik . Sonra adamın bana verdiğiyle anca 7. sıra oluyorum. Lan bari komple ye en azından adam beni yedi diim , ne lan sadaka verir gibi iki tane feedliyosunuz. Adam akıllı ne yediyseniz onu verseniz adamlığınızdan mı olursunuz. Bir oyun için fazlasıyla sinirlendim. bildigin koltuk hirsi burumus adami dsf bendim FUCK YOU ALL. feedlenince baskasi yiyebiliyo mu seni ? en buyuk kalabiliyo musun ? oydu olay. ha farkinda da degildim de milyon kere 1. siradan dusmusumdur ama domine etmissek sallamiyorum zira oydu olay. ayni sekilde hissetmiyorsan ayri oynarsin bi dahakine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 neyse yeter biraktim ben de. Korax 1. sirada su anda PTCK - Korax diye. Bi suru de fake pati var. Girin takilin iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Mithat said: quifex için çok pis aile içerikli küfürlerim var , bi de fuck you all kimse onun için. 1. sıradayım , yarılanınca hemen diğer yarımı alıyor , eyv öyle yapalım dedik . Sonra adamın bana verdiğiyle anca 7. sıra oluyorum. Lan bari komple ye en azından adam beni yedi diim , ne lan sadaka verir gibi iki tane feedliyosunuz. Adam akıllı ne yediyseniz onu verseniz adamlığınızdan mı olursunuz. Bir oyun için fazlasıyla sinirlendim. asdhfhas ben bi ara lap diye sana space bar bastım w yapıcağıma mithaaat hayııır diye bağırdım evde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Anlatamıyorum galiba , adam bilerek bölünerek beni kovalıyor ki hazır bölünmüşken beni yiyebilsin diye diyorum. Hani ben ikiye bölündüm ve yarısını verdim falanda değil olay baya kovalıyo. Hadi herşeyi geçtim , takım ruhu falan , e karşı taraftanda ister istemez bir takım ruhu bekliyor insan , bi bakıyosun herkes iniyo çıkıyo , quifex beyfendi orada maşallah. Seninle bi kere oldu Di belki yanlışlıkladır eyv ama quifex olayı bin kere olunca bi de kovalamacaya dönünce sinirleniyo insan. Tabii alt tarafı oyun bu , bu kadar gaza gelmeye gerek var mı? Bence yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar