Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ders için teze hazırlık anketi!! ( Video Gaming hakkında)


CusTodeM

Öne çıkan mesajlar

Selamlar dostlar, burdan başka yerde bu kadar oyun oynayan adamı bulmam zor.

Teze başlamadan önce bir hazırlık niyetinde olan bir dersin ödev/proje diyebileceğimiz kısmının data toplama safhasına geldim ve sizden yardım istiyorum.

Anket inanılmaz kısa ve kolay (hele ki oyun oynayanlar için), ödev tadında olduğu için çok kapsamlı bir anket beklemeyin, sadece kafadan atma hipotezlerimi denemek için 3-5 soru gibi düşünün.

https://www.surveymonkey.com/s/XTSTLDY

Şimdiden çok teşekkür ediyorum. Sevgiler, saygılar...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

biraz sorunlu anket.

genreler az hatali, franchiselara baglarsan zaten eslesmeler yanlis. parlor diye ustunde anlasilmis bir genre yok, neyin kastedildigini anlamadim. FPS degilde shooter kullanilir ana baslik icin, puzzle yok, casual yok, music yok, TCG yok.

said:
Amongst the known and successful games which ones do you prefer?


games degil game franchises olucak su, cok turk-centric olmus bide franchiselar cunki bakinca bugun dunyada en cok satan franchise 500 milyonla mario, listede yok. onun pesinden pokemon gelir oda yok ki oyunlar her ciktiklari ay liste basi olur otomatik. onun disinda sims yok, lego yok, minecraft yok. 100 milyon satisi gecmis franchiselar bunlar hep.

said:
How often do you buy games from your preferred gaming platform?


hatali soru su, gene zamani olcmen lazim once a month, once a week vs vs. often, rare cidden karsilamiyor bunu


said:
I generally play the same game genres.

I only buy the games if it is the genre I prefer, rest I do not.

I generally buy the same genre type games.


ceviridemi kayip var yoksa korsan testimi anlamadimda su sorular ayni kapiya cikiyor hep.

said:
Which gaming communities are you following/active ?


sunda eksikler fazlalar var, reddit i subrettilere bolme tek parca al, /v/ yi anketten uzak tut :P (your survey is shit!), shitaku filan yok misal, dhl ise almanlar disinda kalmadi gibi, turkiyede level, oyungezer forumlari filan var, mmo champ yerine misal game specific communities dersen daha saglikli olur temliquid den tut otizm forumlarina kadar kapsar vs vs vs

yardim icin yazdim bu arada, yuksek lisans tezimi anket yuzunden veremiyorum su anda bende. turkiyede hemen hemen herkese uygulabilicek bir anketi hersey sahane oldugu halde 4-6 isletmenin sosyal medya takipcileri ile sinirladi hocam dah spesifik olsun diye, o firmalar bana lutfedip izin vericekte, ben evden kalkabilip tek tek kapi calip randevu koparicamda, arastirmami anlaticamda onlarda kendilerine ve verdikleri hizmete guvenip, anket sonucunda ortaya cikabilicek negatif sonuc ihtimalini goze alip bana anketi sosyal medya sayfalarinda yayinlama izni vericekler...

ortadoguda barisi saglamak veya kuzey koreye demokrasi getirmeye ugrasmak cok daha imkanli su seneryodan...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Laurelin çok sağol abi ama bunların hepsini biliyorum zaten:) Bir sonuç çıkmasını da beklemiyoruz, başından beri dediğim şey bu bir ödev ama en az 50 kişiye sorup spsse işlemem gerekli. Zaten ödevin amacı bu 50-100 kişilik anket cevaplarını spss'e doğru işleyebiliyor muyum olay.

15 dk da kafamdan atarak böyle bir anket yaptım, doldurduğunuz için çok teşekkürler tekrar:)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...