Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game of Thrones (2011) - HBO (Kitaplardan sıpouylır yasak)

GERGE

Öne çıkan mesajlar

Asriel said:

Xaenin said:

Sparkcaster said:

ya diziyle ilgili spoiler var ne demek, son bölümü izlemediysen başlıkta ne işin var?

Abi şu çok aptalca bir yaklaşım lütfen çıkın şu kafadan ya. Eşşek gibi çalışıyorum, günde belki 1 tane dizi izleyecek vaktim var bu aralar. Game of Thrones mu izlesem başka bişi mi izlesem, dur bakim bizim çocuklar bölümü beğenmişler mi diye topiğe giriyorum kim kime mızrağı vermiş, kim kime neresini sokmuş görüyorum. Böyle saçma bir şey mi var abi? Azıcık başkalarını da düşünün, herkes her dizinin her bölümü çıktığı anda izleyemiyor, yorumları görüp seçim yapmak istiyoruz evelinde.

Abi böyle bir mantığı da ben anlamıyorum. Bölüm sonrası gelip doğal olarak bölümü konuşuyoruz.O zaman sadece spoiler olur burda.Ya da sizin için beğendik ya da beğenmedik yazıp çıkalım.Ne bilim ne kadar kötü spoiler yiyebilir ki aktif GOT izleyicisi bölüm öncesi.Ha gelip buraya Joffrey öldü lan diyip spoiler'a almazsan o ayrı ama gayet lekesizler mal,dragon tırt yazarsın.Sonuçta bana göre öyle olabilir ama sana farklı gelebilir.Onu da zaten sen izleyince karar verirsin...

Dizinin son bolumunu izlememisler olabilir. Diziye yeni baslayacaklar olabilir. Buyuk spoilerlar yaziliyor. Sirf buradaki pasalarin gotleri rahat etsin, bir tik fazla yapmasinlar diye hic izlemeyen veya geriden gelen konuya girmesin deniyor. Bunu uyaran adami da anlamiyorum diye cevapliyorsunuz.
Hehe
Sosyal ağlarda paylaş

Bölümü izlememiş birinin buraya bakması için bazı sebepler bulunabilir. Fakat hem spoiler yemeye tahammül edemeyip hem de bölümü izlememiş insanların buraya bakması hiç akıllıca değil. Hani mesela gecenin köründe şehrin en tekin olmayan bölgesine gidip soyulan birinin "Ama hırsızlık yasadışı!" diye ağlaması gibi bir şey.
Sosyal ağlarda paylaş

Komutan said:

Bölümü izlememiş birinin buraya bakması için bazı sebepler bulunabilir. Fakat hem spoiler yemeye tahammül edemeyip hem de bölümü izlememiş insanların buraya bakması hiç akıllıca değil. Hani mesela gecenin köründe şehrin en tekin olmayan bölgesine gidip soyulan birinin "Ama hırsızlık yasadışı!" diye ağlaması gibi bir şey.

Herkes harika sekilde takip edemiyor olabilir. Son bolum 8 mi 9 mu bilmiyor bile olabilir. Sirf bir tik fazla yapmak istemeyisiniz aptallik, bencillik. Otesi yok.

Otu boku spoiler tagine koyun demiyorum ama eger buysa herkesin istedigi burayi spoiler cennetine ceviririm gece izleyip. Ya da diger konularda.

Ben izlemedigimde girmiyorum. Ama takip edebiliyorum en son hangi bolum cikti diye. Baskasini buna zorlamamaniz lazim. Adam yeni izledigi 8. Bolum ile ilgili soru sormaya girebilmeli konuya.
Sosyal ağlarda paylaş

dızıye baslamamıs adam gırmesın bı zahmette
son bolumu ızleyenler ıcın genelde spoilera alıyoruz ( ben alıyorum yanı ). Ama alınmayadabilir.

Bu yüzden napıyoruz? izlemediysek topiğe girmiyoruz.

Hani bu şey gibi, yolda arabayla gidiyosun, yanında tır var. Adam sinyal vermeden sola dönüyor ve üzerine kırıyor iki seçeneğin var
- fren yapmak ve kurtulmak
- haklılığını koruyup devam etmek.

seçim sizin.
Sosyal ağlarda paylaş

yok yanı spoiler yememek açısından tercih sizin. Mesele haklılık değil.

Şimdi şöyle düşünelim,

dizinin son bölümünü izlemedin ve başlığa girdin, bütün konuşmalar spoiler tag'inde = başlığa girmedin.

çünkü ikisinide okumadın.

O yüzden mızmızlanmayın, salaklık çünkü diziyi izlemeyip başlığa girmek, zaten bişey okuyamayacaksın ne giriyorsun? Okuyunca ne qq yapıosun?
Sosyal ağlarda paylaş

1- ben spoya alıyorum zaten
2- izlemeden bölüme giriyorsan senin suçun güzelim, yada bütün başlığı spo feste çevirebilirz np
3- buraya yazmakla kasıtlı olarak spoiler vermek ayrı birşey.

diyorum, yapmazsan adam değilsin. kasıtlı olarak birey özelinde spo ver mastürbasyonunu yap ve banını ye.
ne kadar çok senden eksilirse o kadar iyi
Sosyal ağlarda paylaş

Ulan ne kastık.Madem öyle bir başlık daha açarız.Birinde girer bölümü beğendik-beğenmedik yazarız.Diğerinde bölümün kritiğini yaparız.Çünkü bu konuda çok net bir fikir birliğine varmak imkansız.Ben hala inatla diretiyorum.Lekesizler tam bir balonmuş abi yazımı neden spoilera alıyorum.Ne gereksiz lan.Kasmayın olm bu kadar.Binlerce kitap okuyucusu izliyor.Sizin nazarınızda en büyük mallık o.Senaryoyu biliyorsun ve izliyorsun...
Sosyal ağlarda paylaş

Suark said:

1- ben spoya alıyorum zaten
2- izlemeden bölüme giriyorsan senin suçun güzelim, yada bütün başlığı spo feste çevirebilirz np
3- buraya yazmakla kasıtlı olarak spoiler vermek ayrı birşey.

diyorum, yapmazsan adam değilsin. kasıtlı olarak birey özelinde spo ver mastürbasyonunu yap ve banını ye.
ne kadar çok senden eksilirse o kadar iyi

Ayni sey degil. Sadece karsi tarafi umursamamak ayni. Umursamiyorum sizin gibi tipleri. Baya hos olacak final oncesi.
Sosyal ağlarda paylaş

insanlar 10 yıldır forum kullanıyor hala spoiler kullanmayı öğrenemedi arkadaş. sanki spoiler tagi içine yazınca ne yazabileceğin kısıtlanıyor veya karakter limit geliyor. ulan yazacağın şeyi spoiler içine yaz, adam yorumlarken spoiler içinde yorumlar. bu kadar mı çalışmıyor kafalar. dünyanın en büyük sorunuymuş gibi betimliyorsunuz. insanlar son bölümü izlemeden giriyor işte başlığa. çok mu zorunuza gitti bir tag atmak.
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

insanlar 10 yıldır forum kullanıyor hala spoiler kullanmayı öğrenemedi arkadaş. sanki spoiler tagi içine yazınca ne yazabileceğin kısıtlanıyor veya karakter limit geliyor. ulan yazacağın şeyi spoiler içine yaz, adam yorumlarken spoiler içinde yorumlar. bu kadar mı çalışmıyor kafalar. dünyanın en büyük sorunuymuş gibi betimliyorsunuz. insanlar son bölümü izlemeden giriyor işte başlığa. çok mu zorunuza gitti bir tag atmak.

Ya abicim bu başlık neden var?Asıl amacı bölümleri konuşmak,kritik etmek değil mi? O zaman şöyle sonuçlanır; spoiler-alıntıla-spoiler-alıntıla-spoiler.Alt alta bir çok spoiler sadece.Ulan onu öyle gören zaten sırf meraktan açar bakar.Önerimi tekrarlıyorum.Açarsın bir başlık daha. 9.bölüm beğendim-beğenmedim yazarsın.Dizi bölümlerinin sonrasında neden spoiler abi.Spoiler dediğin şey ilerisi için daha bilinmeyen şeylerin söylenmemesi değil mi? O zaman fi tarihinde biri gelir konuya bakar diyerekten sadece spoilerlı konuşalım.Ya da varsa öyle bir sistem her yazdığımızı direk spoilera alarak yayınlasın :)
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...