Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game of Thrones (2011) - HBO (Kitaplardan sıpouylır yasak)

GERGE

Öne çıkan mesajlar

DA2019 said:

Şu lore vs bahanesiyle tılsımdı carttı curttu diye kitaplardan hikaye anlatan herkesi şikayet ettim, umarım banlanırsınız.

Dİ de görmediyse şikayetlerle görsün yesin spoları, oh olsun. :P

spo falan yok.çıkarılan detaylardan dolayı anlaşılmayan şeyler var onlar yazıyor.yazılanlar zaten dizide olmadı,olmayacak.

her kitapta şu şu diye gördüğünüz şeye ay spo diye zırlamayın

sonra white walkerlar niye alttan üstten wallı geçemiyor,neden cersei ve margaerynin yakalanmasına kimsenin gıkı çıkmıyor diye ortada kalıyor olaylar.
Sosyal ağlarda paylaş

elesso said:

kalsın abi ortada.

belki 9. bölümde vercek adam ortada kalan şeyi...

o kadar merak eden adam gider kitabı okur zaten

Katılıyorum. Biz o tarz ortada kalmış sorunsallara değinirken "kitap okumuş görmüş geçirmiş bir abi gelip anlatsın da bilgilensek " diye yazmıyoruz ki. Genel her dizi için yapılan tartışmalar bunlar.

Belli olmuyor dizide neyi ne zaman vereceği ve dizide zaten yer verilmemiş detaylara "aslında orda şu şu oluyordu" falan demek saçma, dizinin eksikliğini ve hatasını kapatmıyor kitapta açıklanmış veya detaylanmış olması. Biz dizi üzerinden konuşuyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

_Rave said:

DA2019 said:

Şu lore vs bahanesiyle tılsımdı carttı curttu diye kitaplardan hikaye anlatan herkesi şikayet ettim, umarım banlanırsınız.

Dİ de görmediyse şikayetlerle görsün yesin spoları, oh olsun. :P

spo falan yok.çıkarılan detaylardan dolayı anlaşılmayan şeyler var onlar yazıyor.yazılanlar zaten dizide olmadı,olmayacak.

her kitapta şu şu diye gördüğünüz şeye ay spo diye zırlamayın

sonra white walkerlar niye alttan üstten wallı geçemiyor,neden cersei ve margaerynin yakalanmasına kimsenin gıkı çıkmıyor diye ortada kalıyor olaylar.

_Rave said:

ünvan olarak kralda 9 yaşındamı ne çocuk.

ha cersei nin amcası,hand regent olan kevan istese dümdüz eder faith militantı ancak kimse cerseiden hoşnut değil onun için kurtarmaya gelen yok.

tyrellerinde başında farklı bir problem var ancak o (daha) işlenmedi.yani tyrell ordusu kings landing de değil,olsa onlarda izin vermezdi margaerynin tutuklanmasına.

Bu kitaptan spo diil yani. KK. Thx. Bai.
Sosyal ağlarda paylaş

_Rave said:

ünvan olarak kralda 9 yaşındamı ne çocuk.

ha cersei nin amcası,hand regent olan kevan istese dümdüz eder faith militantı ancak kimse cerseiden hoşnut değil onun için kurtarmaya gelen yok.

tyrellerinde başında farklı bir problem var ancak o (daha) işlenmedi.yani tyrell ordusu kings landing de değil,olsa onlarda izin vermezdi margaerynin tutuklanmasına.

tyrellerin başka problemleri var mı bu büyük spo lol.ki ne olduğu bile yazmıyor.o işleri çoktan atladılar zaten dizide.hayvan gibi ordusu olan adamların kızını ve oğlunu(dizide heir,direk savaş sebebi) çat diye tutuklatıp kimsenin gıkını çıkaramaması çok eğreti duruyor şu haliyle dizide.
Sosyal ağlarda paylaş

Suark said:

stannis ölcek

Bence de, adam serideki delikanlı (ve ayrıca ölü) karakterlerden biri gibi. Halbuki biraz kötü takılıp kızını kurban etse kral olacak, ama yok, iyi adam işte, ölmesi şart. Hatta daha kötüsü olabilir, Remsey yakalayabilir sadece, artık 20 adamla ne yapacaksa, sonu iyi değil.
Sosyal ağlarda paylaş

O zaman yazalım senaryo. Remzi kızı kaçırıcak, dicek ki gelmezsen kızını keserim. Stenis de kes lan sıkıysa ama kanından ayır bi kenara dicek.

Remzi kıza işkence ederken, şatoya giricekler kız tam ölürken lady in red boğazını kesip akan kanı bardağa koyucak. Sacrifice done.

Ateşe dök, hop, Stenis başa geçicek. O sırada ejderha tepesinde kalesi ve cüce gelecekler. Ama ateşe immune olan Stenis ve lady in rede bişi olmıcak. Kalesi kös kös geri dönecek.

Happy ending.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de etsin demiyorum zaten, ama bu dizide etmediği için gidecek, şişman arada bir yaşasın kötülük diye bağırıyormuş zaten kitapları yazarken. Diğer yandan Remsey kuzeyin kralı olmaya gidiyor. Diğer kardeşi erkek olursa onun da başına birşey gelir, gerçi o kadar ilerisi işlenmez bu seride.
Sosyal ağlarda paylaş

stanise mutlak başarısızlık yolu görünüyor. kızıl karıdan satış bekliyorum ben.

jon snow aragorn gibi bişey olacak bu gidişle

khalesinin kalbiyse çok kırılacak bence. başarı şansı hiç yok lekesizlerle falan. ama ne zamanki gözü döner katliam yapmaya başlar o zaman bir cacık olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Ana karakterlerin hicbiri hobi olarak olmuyor ki. Hepsi hayatlarini bi dogrultuda surdurmeyi tercih ettigi icin oluyorlat. Ned niye oldu? Cersei'ye acik acik git yoksa fena olacak dedi. Robb niye oldu? En kindar serefsiz lordlardan birinin kiziyla evlenmeyip adamin serefiyle oynadi. Lysa niye oldu? Delicesine, kor bi sekilde littlefinger'a asikti. Joffrey niye oldu? Tyrell'lere ne kadar buyuk bir psikopat oldugunu gosterdi. Barristan'in olmesi sacmalik ama eheueh kitapta yok zaten. Bundan sonra olenler de bu sebepten olecek.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...