KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 gugılladım.adı bumuymuş bunun? k1nj0 kardeşimin bana güveni için teşekkür ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Ahahah abi cuk otururdu yeminle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 ep 7 said: I AM MAXIMUS DECIMUS MORMONT. FATHER TO A TUMBLR MEME, HUSBAND TO THE FRIENDZONE, AND I WILL HAVE MY MOMENT, IN THIS EPISODE OR THE NEXT. KHALESI, ARE YOU NOT ENTERTAINED? said: "I am Tyrion Lannister and I'm here to make your plot actually worth caring about." mehehe Sand Snakeler de istedikleri kadar meme göstersinler hala gerizekalılar. Önce zehirledin, sonra kalbi hızlanıp poison yayılsın diye şov yaptın. Daha niye antidote veriyosun. Baya populer bu öldürmeyek demiş yazarlar sdf Prenses'in de niye geldiniz ki buraya muhabbeti komikti. Dorne hala çok kötü. Ya Jon duvarın öbür tarafına giderken Ghost'u niye geride bırakıyor. Melisandre manyağının küçük kızı yakmaya çalışması da kötü baya. Cercei'de yanında Tywin, Tyrion filan olmadan çekilmiyor hiç. Gerçi en sonunda hapse atıldı. Düzelir belkin biraz. http://i.imgur.com/npuweKs.png bide Dany'nin çıplak görünmemek için çabalaması komik duruyor bunca sezondan sonra. Hani madem göstermek istemiyo, yatakta çekmesinler öyle örtünmek için savaş vericeğine. http://www.youtube.com/watch?v=agWcTyXrjfM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 muazzamdi memeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 96 lıymış bide kız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 caps yok mu abi memelere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 7 tek birşeye benzeyen sand'di zaten, gerçekten de öyleymiş. (:P) yalnız ilk bölümden beri dört muhafızla gezen cercei de idiot ball'u tuttu bu bölüm. komünist fundamentalistin de ipini çekecekler sezon bitmeden belli ki herkesi kendine düşman ettiğine göre. danaryos hikayesi kapandı benim için ya barristan başgan gidince. sansa da 5 sezon sonunda hala yanlış insanlara güveniyor. brienne'i de zor duruma sokmasa bari. stan event moral horizon'u geçecek yüzüncü kere filan, neyse daltonları yoketsin de en azından. tyrell & littlefinger dağıtır ortalığı gibi ama bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 sandleri sevmek için bir (aslında iki) nedenemiz oldu iyi bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Bölüm 7 Cercei HAHAHAHAHAHHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Llama said: caps yok mu abi memelere hoca caps verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 RamsesII said: Llama said: caps yok mu abi memelere hoca caps verin aldım aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 bana da göndersene capsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 yahu bildiğin bölümde hiç bir şey olmadı ? başladı bitti aynı ölçüde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 meme bi de aaa kurtlar vardi di mi demis biri, 3 saniye kurt eklemisler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 sonunda kayda deger bişey gördük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 hapishane sahnesi tüm bölümü kapsamalıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 kotaya yakalancak gunu buldum izleyemiyorum bir türlü sokem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Oyuncu seçmeleri yaparken memelere de bakıyorlar mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 açıp tekrar baktım ne güzel ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 yah memeyi kaçırıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 kızın 96'lı olduğunu öğrenince kendimi çok yaşlı hissettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 bronn napsın kardeş : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 4 tür yazıp yazıp siliyorum memelerle alakalı yazdıklarımı. Duygularımı ifade edemiyorum. 7 son Sonunda yakalandı Cersei şükürler olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 tyene ilik gibiymiş ya gerçekten çok iyi, 96 lı olması tam bir lolita yapıyor onu... Gerçekten doğal ve güzel ya ne diyeyim bilemedim sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Aket-Atum said: Oyuncu seçmeleri yaparken memelere de bakıyorlar mı acaba? Söz konusu oyunculara bakınca rol yapma yeteneklerine bakmadıkları açık. Çok kötü bi sekanstı, memeler gözüksün diye bahane aramışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar