Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game of Thrones (2011) - HBO (Kitaplardan sıpouylır yasak)

GERGE

Öne çıkan mesajlar

çok saçma zaten

zaten hem kitabın ve hem de filmin en saçma mevzusu bu reek mevzusu.

ulan bizim kitaplarda ya da hikayelerde siz böyle bir şeyi bir karaktere yakıştırıyor musunuz?nasıl işkence görürse görsün fırsat buldu mu adamın duburundan kan alır lan insan. de ki kızkardeşi gibi büyüdüğü hatuna mızrak saplayacak o adam.
vay ki ne vay?!?!

Sosyal ağlarda paylaş

KuddusiMavra said:

çok saçma zaten

zaten hem kitabın ve hem de filmin en saçma mevzusu bu reek mevzusu.

ulan bizim kitaplarda ya da hikayelerde siz böyle bir şeyi bir karaktere yakıştırıyor musunuz?nasıl işkence görürse görsün fırsat buldu mu adamın duburundan kan alır lan insan. de ki kızkardeşi gibi büyüdüğü hatuna mızrak saplayacak o adam.
vay ki ne vay?!?!

kitaptan spoiler

ramseyin kendi metodlari var adam delirtmek icin sdf parmak yuzuyo mesela tirnak eti cekmekten siz hayal edin artik sdf ama zaten sonunda sahte kizin kacmasina yardim ediyo teyon

Sosyal ağlarda paylaş

Flameoffear said:

Abi ben sizi anlamıyorum vallahi. 1. Sezondan beri kitapta öyle değil böyle değil diyorsunuz, allasen 5. sezondayız hala aynı muhabbet.

işin içine ukalalık bilmişlik giriyor işte.
hava atıyor millet : )
ama olsun bence güzel arada kitapta unututğum şeyleri okuyorum güzel oluyor benim için
Sosyal ağlarda paylaş

sonunda ya

kurtlar sofrasında geyik gibi bir o yana bir bu yana zıplayan dizinin en gerizekalı karakterinin başına kötü bişey geldi. böyle bir ortamda doğal seleksiyon ile ölmesi de gerekiyor bu kızın.

bi ara akıllandı galiba kıyafetini çıkartırken kolunun altından hançer falan çıkartacak dedim ama sonunda saplanan yine kendi oldu lol.

Sosyal ağlarda paylaş

di said:

Sikayet edilen mesajlar sagolsun ben de yiyorum bol bol zira spoiler'lar acik dusuyo mesaj kutusuna.

Biri daha uctu bu arada.

Hadi gene iyisin. yeni sistem için öneri: Şikayetler spoilerda gelsin. Spoiler almayı göze alan veya kitapları vs okumuş, bölümü izlemiş insanlar ilgilenebilir böylece.

Kesin aklınıza gelmemiştir B)-
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...