Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

65-70 Bin bütçe için opsiyonlar ?

Edriel

Öne çıkan mesajlar

cacodemon said:

Ninlempis said:

fransız fobimi yendim citroen c4 bakıyorum bende son günlerde, dizel otomatik olarak. şanzımanı pek konforlu olmasada sorunsuz deniyor. masaj koltuğuna kadar full araba :)

bende 2012 exclusive var. trafikte sakin biriysen şanzımana kolay alışırsın. arada "eeah be" dediğin zamanlarda da f1 vitesle seni pek üzmez. onun haricinde arka süspansiyonlar çok sert.

ev almak için satmam gerekebilir. daha ufak benzinli bir araçla değiştirmeyi düşünüyorum fakat bu konfora alıştıktan sonra başka araç zor geliyor.

50k civarına 2012 dizel hatta exclusive cam tavanlı falan kazasız bi tane bulunca alıcam sanırım. yakıt tüketi mi nasıl? bir de bu cam tavan öğlen sıcağında beyin pişirmez değil mi? klima var gerçi de.
Sosyal ağlarda paylaş

Ninlempis said:

50k civarına 2012 dizel hatta exclusive cam tavanlı falan kazasız bi tane bulunca alıcam sanırım. yakıt tüketi mi nasıl? bir de bu cam tavan öğlen sıcağında beyin pişirmez değil mi? klima var gerçi de.

şehir için bol trafik sakin kullanım 5.8, sıkılırsam 6.2yi görüyor. şehir dışı genelde 5, acelem varsa ve klima açıksa maks 5.5.

cam tavan konusunda genelde sesten şikayetçi oluyorlar. karartma olduğu için güneş öldürmez ama terletebilir diye düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Otomatik jcw var mi olm bi dusunsenize bi sdfs

Cooper s ama dolu;

Jcw gergi
Jcw amortisor
Jcw dis folyolar
Jcw sinyal kapaklari
H&R yay
HKS komple eksoz
HKS filtre kiti

Mini connected ekran disinda full.

Bi intercooler yok, ona da kasmadim artik. O da olsa 230 luk evolve yazilimi dayayip gecersin zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...