barbu Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Fakirim ben. Bir de acemiyim. Paso carpicam park ederken filan. 35k ok de alayim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 fakire gelmez bu. 9 litre yakıyo şehiriçi pejo 207 al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 cacodemon said: Ninlempis said: fransız fobimi yendim citroen c4 bakıyorum bende son günlerde, dizel otomatik olarak. şanzımanı pek konforlu olmasada sorunsuz deniyor. masaj koltuğuna kadar full araba :) bende 2012 exclusive var. trafikte sakin biriysen şanzımana kolay alışırsın. arada "eeah be" dediğin zamanlarda da f1 vitesle seni pek üzmez. onun haricinde arka süspansiyonlar çok sert. ev almak için satmam gerekebilir. daha ufak benzinli bir araçla değiştirmeyi düşünüyorum fakat bu konfora alıştıktan sonra başka araç zor geliyor. 50k civarına 2012 dizel hatta exclusive cam tavanlı falan kazasız bi tane bulunca alıcam sanırım. yakıt tüketi mi nasıl? bir de bu cam tavan öğlen sıcağında beyin pişirmez değil mi? klima var gerçi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Esh said: 28k da 2012 otomatik jcw vereyim 68e Yurtdisina cikicam ekimde, jcw nası 68 ya. sudan ucuz lan. alın bunu. ben mi alsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Vereyim gitmesin yabanciya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 takasa girelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 gaz vereyim azicik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 var ya super seksiymis araba..ginalynin potansiyelini 3 e katlar bu arac.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Ninlempis said: 50k civarına 2012 dizel hatta exclusive cam tavanlı falan kazasız bi tane bulunca alıcam sanırım. yakıt tüketi mi nasıl? bir de bu cam tavan öğlen sıcağında beyin pişirmez değil mi? klima var gerçi de. şehir için bol trafik sakin kullanım 5.8, sıkılırsam 6.2yi görüyor. şehir dışı genelde 5, acelem varsa ve klima açıksa maks 5.5. cam tavan konusunda genelde sesten şikayetçi oluyorlar. karartma olduğu için güneş öldürmez ama terletebilir diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 ginaly said: takasa girelim. yok ülkeden kaçıyorum, para lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 şuna ne diyorsunuz http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-audi-a1-s-line-1.6-tdi-s-tronic-207084849/detay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 a1 e 70bin versem kendimi hiç affetmezdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 sen mini bak bosver.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 bak bu olabilir gibi yok ya hasar kaydi varmis geciniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Edriel said: şuna ne diyorsunuz http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-audi-a1-s-line-1.6-tdi-s-tronic-207084849/detay arabada tesbih var kesin içerde nargile içmişlerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 tesbihi nereden gordun? sipermin ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 yanlış kişiyi alıntılamışım mini cooper olcaktı o audi çıktı içinden :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 dana22 said: gaz vereyim azicik.. hakikaten çok güzelmiş yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Esh abi naptın o nasıl fiyat, benimki 2011 S, 38k km de ben vermem kendiminkini 68e :> Hakikaten o fiyattan veriyorsan benimkini satıp seninkini alayım, o fiyata sahibindene koysan sanmam 3 gün dursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Otomatik jcw var mi olm bi dusunsenize bi sdfs Cooper s ama dolu; Jcw gergi Jcw amortisor Jcw dis folyolar Jcw sinyal kapaklari H&R yay HKS komple eksoz HKS filtre kiti Mini connected ekran disinda full. Bi intercooler yok, ona da kasmadim artik. O da olsa 230 luk evolve yazilimi dayayip gecersin zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Bedellinin yarası içimde taze olmasa hayatında hiç mini düşünmemiş birisi olarak düşünürdüm sdfkm Sonra köşeyi dönemeyen bir dallama gelip arka tampona vurur kaçardı, uğraş dur. Hususi otoparksızlığın gözü kör olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Sikko dizel golflere para basarken kacirdigin makineye don de bir bak istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 cok guzelmis, keske orda olsam da ben alsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Minilerde benzini iciyor mubarek likirlikir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar