Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Floyd Mayweather, Jr. vs. Manny Pacquiao

Kanuni

Öne çıkan mesajlar

gerçi hiç bir boksör ile bilgim yok ama Manny Pacquiao gayet aile babası gibi duruyor gördüğüm fotolarda(evli ve bir kızı var) ünlüler de baya baya destekliyor adamı (misal mark wahlberg,slvester stolone ve hepimizin sevdiği adam Keanu Reevesile fotoları var bu maç için)

floyd da tam sonradan görme..

umarım floydun ağzı burnu kırılır.
Sosyal ağlarda paylaş

İkisinide uzun yıllardır takip ediyorum. Floyd daha ziyade defansif şu sol omzunu öne çıkardığı defansif tarzı ile iyi, refleklseri hızlı. Akıllı biri kendi seçiyor dövüşeceği adamları kendisi bir boksörden ziyade tüccar kafasına sahip ama yeteneği var orası ayrı.

MAnny ise tam dövüşçü hep ileri gidiyor sol, sğa stance değiştirebiliyor, hızı çok iyi seyir zevki yüksek ve kimsedne kaçmıyor adamın öyle bir derdi yok. MArquez maçında nakavt oldu gerçi 4. maçlarıydı ve çok iyi bir counter puncher marquez.

Şimdi Floyd çok daha baskı altında namağlup çünkü, manny çok daha rahat bu bir avantaj. Floydun oyun stili kontrol üzerine kurulu çok iyi bir defansif taktiği var şu sol omuz olayı, defansif kal, fırsat buldunmu yapıştır, manny ise süreki saldırıyor. Eğer MAnny floydun oyunna uyarsa kazamması zor ama eğer sürekli atak oynarsa maçı alır gibime geliyor.

Basın konferanslarını izliyorum, tartılmayı izledim, yüzleşmeleri izledim Floyd olmadığı kadar gergin ve pısmış daha önceki maçlara göre yada maçın ciddiyetinin farkında.

Birde dedikodu var, son marquez vs many maçında marquez hulk gibi çıkdı maçı diğer 3 maça göre, bir tane doping kullanan fiziksel eğitmen ile çalışmış ve adam benim yakalanmayan 12 tane doping ilacım var demiş. Aynı adam floydunda kampınada katıldı eğitmen olarak.

Gönlüm manyden yana. Adam 14 yaşında boksa başlıyor görece geç bir yaş, tam bir yetenek, film gibi bir hayatı var, mütevazi aile babası bir adam. Ama esas sebep adam bir boksörden ziyade bir savaşçı herşeyini ortaya koyuyor ve temiz dövüşüyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...