monoscope Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Merhaba, Klasik 9-6 olan çalışma saatleri sizin için ne kadar önemli ? Kurumsal bir işyeri için ne kadar önemlidir ? Mesela ben daha 9.00 dan geç gitmedim 6.00 oldumu da çıkıyorum eğer ki bi arkadaşımla buluşcaksam ve onu beklemiyorsam. Yani ben 6'dan sonra çalışmayı uygun bulmuyorum kendimce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 10:00-16:30 uygundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 12.00-13.30 olsa daha iyi olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 8-5 iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 fenn said: 8-5 iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Fistan said: 10:00-16:30 uygundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 gayet doğru düşünüyorsun. bakma tr'daki saçmalığa. bu senin işçi olarak hakkın. şirketle bir sözleşme yaptın ve belirli saat aralığında bedenen ve/veya zihnen kendini kiralıyorsun. bunun dışına çıkmamak lazım. nedense fazla durunca fazla iş yapıldığı gibi bir düşünce var millette. e tabi OECD'de en fazla çalışma saatine sahip ülke olup aynı zamanda birim zamanda en fazla iş üretiminde sondan ikinci olunca normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Fistan (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 ginaly said: gayet doğru düşünüyorsun. bakma tr'daki saçmalığa. bu senin işçi olarak hakkın. şirketle bir sözleşme yaptın ve belirli saat aralığında bedenen ve/veya zihnen kendini kiralıyorsun. bunun dışına çıkmamak lazım. nedense fazla durunca fazla iş yapıldığı gibi bir düşünce var millette. e tabi OECD'de en fazla çalışma saatine sahip ülke olup aynı zamanda birim zamanda en fazla iş üretiminde sondan ikinci olunca normal. Sonuncu kim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 peki şunu sorayım. saat akşam 5 olduğunu varsayın ve müdürünüz gelip bu işler bu akşam biticek diyorsa ve o işlerin yarım günlük işi varsa en uygunu ne yapmaktır. Mesela ben yarın bitiversin ne olacak kafasındayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 mesain bitince çıkıp gidersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 en uygunu yarım günlük işi var bu işlerin akşam bitmezki gece olur demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Eger cok mecbur degilseniz bsg cekilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 işyerine 10 saat gidip 30 dakika çalışıyoruz zaten millet olarak. kaçta gittiğiniz ne farketcek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 fenn said: ginaly said: gayet doğru düşünüyorsun. bakma tr'daki saçmalığa. bu senin işçi olarak hakkın. şirketle bir sözleşme yaptın ve belirli saat aralığında bedenen ve/veya zihnen kendini kiralıyorsun. bunun dışına çıkmamak lazım. nedense fazla durunca fazla iş yapıldığı gibi bir düşünce var millette. e tabi OECD'de en fazla çalışma saatine sahip ülke olup aynı zamanda birim zamanda en fazla iş üretiminde sondan ikinci olunca normal. Sonuncu kim meksika zaar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 pazartesi oluyo herkes zaten fuck monday oops monday kim likelamış kim likelamamış derken gün bitiyo. salı çarşamba perşembe friday is coming kim likelamış bakiyim falan. zaten haftasonu geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 sosyal medyaya girmiyorum ben işyerinde prensip olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 fransa haftalık çalışma saati 35 almanya 38 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 monoscope said: peki şunu sorayım. saat akşam 5 olduğunu varsayın ve müdürünüz gelip bu işler bu akşam biticek diyorsa ve o işlerin yarım günlük işi varsa en uygunu ne yapmaktır. Mesela ben yarın bitiversin ne olacak kafasındayım. Duruma bağlı, öyle son dakika işlerinin bir kaç sebebi olur hep. önemli acil derler ama hr ve time-managment eğitimlerinde bunun yanlış olduğuna dem vurulur. Önemli acil olmayan iş olmalıdır ki o işi zamanında hakkıyla yapabilesin. Burda sorman gereken soru şu; o iş senin işinmi? gecikmesinin o geç saate kalmasının sebebi senmisin? O saatte mesaiye kalmanın sana getirisi yada götürüsü varmı? Tabi bunlar kurumsal kafasındaki yerler geçerli ama türkiye de yok böyle yerler pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 ya çok fazla değişkeni var bu durumun tabi ama gene de ben böyle isteklerin %80'inin tırıvırı olduğunu düşünüyorum. zaten çok elzem birşey varsa oturup yapar insan başkası demeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 8-5 calistim, su an 9-6 calisiyorum ilki bariz daha iyi. ustelik su an haftalik calisma saatim 40. Kendi isinden hem cok keyif hem guzel para almiyorsan en kotusu o ama. Surekli calisman lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 8.30 - 6 çalışıyorum. gidiş ve dönüşteki yolu da katarsak 7.30 - 7.30 gibi bir şey oluyor. eve geldikten sonra bilgisayarı açmıyorum, telefonumda da mail kurulu değil. ona rağmen gece gündüz iş düşünerek geçiyor. cumartesi pazar da bilgisayarı telefonu açmamaya çalışıyorum bu arada. şahsi düşüncem şu, özellikle ofise gitmek zorunda olmayan kişiler için, en azından haftanın bir - iki günü home office, geri kalan bir iki günde de 10-5 gibi çalışılsa hem trafik inanılmaz rahatlar, hem verimlilik ve çalışan mutluluğu inanılmaz artar. işverenler home office'a karşı çıkıyor çünkü bakkal usulü çalışıyorlar. biraz daha profesyonel olsalar, çalışanlara belirli kpi'ler tanımlayıp performanslarını sayısal olarak ölçebilseler, adam evden mi çalışmış, bakkaldan mı, havuzdan mı bakmazlar. kota dolmuş mu tamam, gerisi beni ilgilendirmez. ama öyle bi sistemimiz, altyapımız ve kültürümüz de yok maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 sabah yarım saat kahvaltı öğlen arası 2 saat akşam da 30 dk erken çıkıp mesainin yarısında da forum da takılsan bile boş zaman kalır boşa tutuyorlar iş yerinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 8:00-17:30 Ne kadar erken o kadar temiz. Öğle arası 30dk olsa da 17:00'de çıksak diyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 8-6 haftada 45 saat çalışıyorum. Yolla beraber 7:30-7:40 gibi oluyor rahat. İş yerinde geçen sürenin en az %40'ının gereksiz geçtiğini söyleyebilirim ekstrem bir gün olmadıkça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar