Suark Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 edtör tr için en yüksek hız diyor o, 3gpp'den araştıralım lütfen. ayrıca o haberde yalan, noter huzurunda olması onları anca ilk yapar. Yoksa daha önce denendi yani lol. marketing şeyleriyle gelmeyin yahu @gerge tabi en yüksek hız önemli değil. Zaten release de bi performans beklemeyin yani, şebeke 1-2 seneye anca oturur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 afedersiniz ama götüm kadar kotalı şeyi kol gibi fiyatlara verirken 3g ile 4g arasındaki fark ne olacak onu anlamadım. zaten 3g 1080p bile çatır çatır izletiyor. arşiv download mu yapacaz 4g hızı ne işe yarayacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Aynen 4-5G istemiyorum ben. Adam gibi kota olan, ucuz 3G yetiyor an itibarı ile. Geçen yaz burada internet işini halledemediğim (ADSL-KABLO) için Tcell WINN-Wifi kullandım. Önce 8 GB aldık neye yetiyor ki? 8 GB bitince aradık bir daha alalım yok olmaz? Niye? Yarısını alabilirsiniz. Haydaaa 4 GB a ok dedik. Sonra ertesi ay 15 GB lık paket yine yetmedi tabi, bir 8 GB, bir de 4 GB alabildik. Sonra 2 GB de vermediler. Saçma sapan bir şey. Parasını versende kullanamadığın dünya parası şey. Ucuz yap bol GB lı 3G yeter henüz. Ha 4G padişah tarafından iptal edilirse neden edildiği söylenmiş zaten. Ama zor bu saatten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Dunya genelinde 4G'ye gecince kotalar epey artti. Bizde de oyle bir sey olur diye umuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 bingildak said: afedersiniz ama götüm kadar kotalı şeyi kol gibi fiyatlara verirken 3g ile 4g arasındaki fark ne olacak onu anlamadım. zaten 3g 1080p bile çatır çatır izletiyor. arşiv download mu yapacaz 4g hızı ne işe yarayacak? altyapı değişiyor bayağı. wireless konusunda zayıfım bayağı da VoLTE var mesela, tüm voice'i data packet üzerinden taşımayla ilgili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 bu 4g ihalesiyle birlikte 4g üzerinden sadece internet sağlyacak baska bi oparatör olucak dedikoduları dolasıyordu avrupa ve amerikada 4g fiyatları nasıl? kota var mı onlarda da bizim gibi gergenin verdiği linkteki değerler çok iyi özellikle up değerleri trde hala 1mbitte tıkandık up konusunda şaka gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 4g zaten data için sadece, 3g 2g yine devam edecek cs için, data offload gibi bir işe yaramış olacak 4g. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Suark said: edtör tr için en yüksek hız diyor o, 3gpp'den araştıralım lütfen. ayrıca o haberde yalan, noter huzurunda olması onları anca ilk yapar. Yoksa daha önce denendi yani lol. marketing şeyleriyle gelmeyin yahu @gerge tabi en yüksek hız önemli değil. Zaten release de bi performans beklemeyin yani, şebeke 1-2 seneye anca oturur. Vodafone ilk 4G testini 2012 sonunda yapmıştı vodafone forumlarında yazio yetkililer filan cevap vermişler baya şukadar şukadar testler yapıldı diye Bu yeni yapılan test ilk defa 3 farklı bandtan yapılan test ve tv bandı bile var Ama şöyle bişi var 3G de tartışmasız iyi vodafone. 40mbit gördüm ben 3G ile iphone5 te uploadlar sıçık tabi 6-7 4G uploadları yükseltsiz bize yeter ya twitch streami bağlarım direkt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Değil abi değil, bulundugun yerde gormussundur onu. Ona bakarsan tcellde 63 gorme potansıyelın var ayarlarsan lol. az kullanıcısı olan yere denk gelmıssındır. Trnin en kötü operatörünün reklamını yapmayın surda ya 2gler için kapatın gitsin modeli var şu anda. Konuşmalar 3g datalar 4g olucak işte. Güney korede artık call'dan ücret alınmıyormuş bu arada. O tarz modellere geçmişler ki, tcellin gündeminde falan var o model ileriki dönem için. Nasolsa 4g oturunca ip üzerinden konuşma şakır şakır olacagından, voice u beleş yapalım datadan kazanalım mantıgı var. Bide kapasite falan filan işte. Frekans değişiklikleri de var bu arada. Çok üşeniyorum şu anda yazmaya ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 İyi de Tcell büyük ihtimal yine en yükse bant genişliğini alacak? Kanımca. O zaman Voda ve diğerleri istediği kadar saha testi yapmış olsun, en kaliteli bandi kiralayan yürüyo gidiyor işte. 3G de de Türkcell (nefret ediyorum) en iyi kanımca. Yani saha testini tcelli, aveası da kasıyo. Mesele skill kasmaktan ziyade, en iyi bandı almakta diye biliyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Aynen abi gelipte Türkiye'nin en dandik operatörünü savunmayın. Vodafone tipik İngiliz mantığında minimum yatırımla maksimum sömürü şeklinde şu sıralar abandìğı reklamlarla bişiler çabalıyor. 4G'de şuan sahip olduğu en kısıtlı fiber altyapısıyla bence epeyi zorlanacak özellikle küçük şehirlerde bu açıdan Avea'yı daha şanslı görüyorum. Bant genişliğine gelecek olursak Turkcell gene en iyisini almaya talip olduğunu açıkladı. Muhtemelen onu kapıp diğerlerinde de eşit dağıtılan paylardan devam edecek. Vodafone geçen seferki gibi ne çıkarsa bahtımıza demeyip Avea ile çekişir diye umuyorum. Test konusuna gelecek olursak Türkiye'nin ilk LTE testini Turkcell o meşhur Maltepe'deki operasyon merkezinin yakınlarında hareket eden otobüsle 2009'da gerçekleştirdi. Geçen diğer operatörün ilk biz yaptık şeklindeki yanlış çıkışına da tek cihazda 450 mbps hızla kat kat ezdi diye düşünüyorum :) Turkcell 4G Testi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Bu arada dandiklik bazen cok goreceli oluyor yahu, Bilkent'te en iyi calisan acik ara Avea, ben de onu kullaniyorum sirf bu nedenle. Turkcell 2G zor baglaniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 GERGE oarada işte devreye sinyal gücü giriyor. Aynı sıkıntıyı ben ev ve iş sahasında yaşadım bir dönem. İş yerinde full çeken tcell 3g, ev de bazen edge e dönüyordu sinir oluyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 La nasıl vodafone a dandik diyorsunuz be şimdi maslakta test ettim windowist tower in dibinde 22mb / 4mb çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Mesai saatinde denemek lazım ama onu geçtim Maslak'ta Vodafone Plaza'nın koskoca antenleri var bi zahmet görsün az bile ama daha iyisini Turkcell ile Maltepe Plaza'da görürsün demedi deme :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 O bu dandik meselesi değil. Avea nın bile 40 mbps/3mbps ss leri var. Sinyal, anten vs lokasyon olarak. Bant genişliği ve baz meselesinden tcell an itibarı ile iyi kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 dandiklik verdiği servisten ziyade müşteri hizmetleriyle alakalı. sektörden biri olarak, işin teknik tarafı zerre umrumda değil, çok fazla değişken var çünkü. Ama müşteri memnuniyeti çok önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Aga ben anlamam... bi ülkede bi deprem olunca Hatlar kilitleniyor ise bu işi beceremiyorlar demektir. Bir maça gittiğinde sinyal stad dolunca 3G çekmeyince o işi yapamiyorlar demektir... Yani biliyorsun lar oraya 50bin kişi dolacak çak baz istasyonunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Çok farkettirmeden olur 3gdeki gibi. 2g de oluşan adaletsizlik değişicek şimdi işte. 3 band acıyorlar ıhaleye ıste, 3 opeatorde 3unden alıcak. bide 900 degısıyor DavidMills said: İyi de Tcell büyük ihtimal yine en yükse bant genişliğini alacak? Kanımca. O zaman Voda ve diğerleri istediği kadar saha testi yapmış olsun, en kaliteli bandi kiralayan yürüyo gidiyor işte. 3G de de Türkcell (nefret ediyorum) en iyi kanımca. Yani saha testini tcelli, aveası da kasıyo. Mesele skill kasmaktan ziyade, en iyi bandı almakta diye biliyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Tcell de çok iyi değil bu konuda. 6 tane hattım var. 2 si data hattı. 23.50 tl lik data hattı borcundan dolayı benim cebime data sınırlandırması getirebilecek kadar karaktersizler. Ulan onun faturası başka, bu başka. Hoş sonradan öğrendim hepsi yapıyormuş son dönemde. Umrumda değil caart diye basarım tansferi voda ya. Bunu söyleyince hemen dönüyorlar, buda bu enteresan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 teknolojik limit yüzünden bunlar, 4g gelene kadar yapıcak bişi yok. Editor said: Aga ben anlamam... bi ülkede bi deprem olunca Hatlar kilitleniyor ise bu işi beceremiyorlar demektir. Bir maça gittiğinde sinyal stad dolunca 3G çekmeyince o işi yapamiyorlar demektir... Yani biliyorsun lar oraya 50bin kişi dolacak çak baz istasyonunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Yalnız Edidör ün örnek yanlış. Deprem vs durumunda direk enerji hatlarını bile kesiyolar. Son uzun süreli elektirik kesintisinde hakkını yemeyim benim telin şarjına kadar dayandı tcell neredeyse. 9-10 saat falan gitmişti bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 bimcell bile kullandım 2 gün en temizi vodafone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Editor said: Aga ben anlamam... bi ülkede bi deprem olunca Hatlar kilitleniyor ise bu işi beceremiyorlar demektir. Bir maça gittiğinde sinyal stad dolunca 3G çekmeyince o işi yapamiyorlar demektir... Yani biliyorsun lar oraya 50bin kişi dolacak çak baz istasyonunu. Kimse bilmiyo bi sen biliyosun ameka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 bimcell, fenercell, kartalcell ve türevlerinin hepsi avea zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar