yumy Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Hazır borcu da varken intihar ettirceniz adamı, inaf, vurmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Ben kadinin ozel numarasiniwvermesine sasirdim halen onu düşünüyorum wtf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 kadin bu safligi gorduyse parayi sen bana ver sileyim borcunu falan deyip nosunu vermistir muhtemelen sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 tabii bazı müşteri temsilcilerinin sadece banka için kullandığı özel hattı olması gerçeği hala gençlerimizi şaşırtıyor. 100 kalantor abiye verdiği numarasını bu arkadaşa da verince bir şey değişmemiştir ex finans yeni ak çalışanı ablanın hayatında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 neyine şaşırıyorsunuz olm ya biz watsaptan konuşuyorduk hep bankacılarımızla, kimisi de banka numarasını falan açmıyorlar diye şahsi telefonlarından bile deniyorlar ya da işlerine gelen bir durum olunca veriyorlar hemen numaralarını gayet olağan bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Bana yemek siparisi berdigim yerin sahibi/isletmecisi ariyor paso. Yemeksepetinde puan verir misiniz tatli ikram edelim diye. Hep tamam dedim de yapmadim daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 skdfj İnsaflı davranmış banka yine; daha ne avukata vermişler ne bir şey. Ya da belki çocuk taşındı yeni adresini bilmiyorlar; eski adrese gidiyor celbler vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 LAN yine sacmalayanlar dolu konu kim ozel numarasini verir lan hepsi sirket hatti sirket numarasi cep telefonuda olsa... Buna banka izin verirmi saniyorsunuz!? Ayrildiklari gibi sirket hatlari kapatilir numara onda kalmaz yani sacmalamayin. Ohh neguzel ben akbanka gectim sizi akbanka gecirelim muhabbetleri kral olur ozaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 2010 senesine ait müşteri hizmetlerinden hatunun numarasını saklamak ta ayrıca iyimiş gözümüzden kaçmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Ok öldü adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 editor, bankacı olup, portföyü yüzünden 3k maaşdan 12k maaş ile transfer edilen insan dolu. hayır sektörde değilsin bari sektörde olanın dediğine inan azıcık. "olamaz" diye bir şey yok. gayet portföyünü götüren insan dolu finans piyasası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Bana ağır troll geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Tam öyle bisürü bankacı arkadaşım var , ama tek tük kişilere veriyorlar özel cebi yasal değil aslında. Sözleşmelerinde bile yazıyor . Ama borç tahsilatı içinde özel cep telefonu verilmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 yahu tmm yasaldır demiyorum. ama hani normalde öyle kullandığı bir hattını vermiştir bu öğrenci adam yazık vs diyip. onu diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 yoo özel cep gayet veriyorlar hatta 5k kredi çektim kadın direk kartını verdi whatsapptan falan yazıyordu bi ara blockladım sonra sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Güzelmiydi..? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 güzel olduğu için bloklamış zaten. ben bu karının makyajına yetişemem diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Ahahah ondan sordum ya zaten cok guzeldi ama ihh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Bankacı manitadan özel cep alamıyorsanız problemi kendinizde arayın sistemde değil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Şimdi tekrardan baktım da, Finansbank yanlış yapmış bariz. Hata çözümlenene kadar başka bankadan ya da arkadaşından falan kredi kartı al. Ondan harcama yap. Geri ödeme yapmıyorsun kredi kartlarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaidaFlu Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Glatheros said: Eger borcun icra takibine konu olursa cok katlanir, yasal faiz vekalet ucreti harclar vs. Ise girdiginde maasina haciz konur catir catir odersin. Bir an once banka ile temasa gec protokol yapmak istedigini soyle. Malim mulkum yok ayda 100 lira odiyim protokol yapalim infirim uygulayin de. bu protokol olayı nasıl oluyor. icra ya gittiyse de geçerli olur mu? vay anasını ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 kac para olmus borcun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Abi bankacı kadın banka değiştirmiş nasıl öğrenecek borcunu alla alla alemsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 dogru diyorsun. neyse artik zaten donulmez bir noktaya gelinmis. fazla kurcalamaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar