eldar Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 İlk bölümü izledim BBC dizilerinin ağır havasına buna karşın iyi oyunculuğuna sahip. Deli hariç oyuncuların hepsini çok beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 süperdi be 1x05çamurdan el çok iyiydi ahah bigby's crushing hand. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 shit just got magical. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 6. Bölüm o kadar iyi ki. Süper gidiyor diz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 haftaya bitiyo sadfasdg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Devaminin gelme ihtimali var bu arada. Bir kitap daha yazdigini soylemisti yazar yillar once. Simdi dizi ile tekrar populerlik kazaninca kitap yazar bitirir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Böyle yazacaksa hiç yazmasın. Bu arada ben bu diziye sırf rahat kafa oturacak zaman bulamadım karşısına diye ilerleyemedim. 60 dakika bariz uzun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Bu kalitede 10 sezon olsun izlerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 çok çok iyi. devam etsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Pazartesi bitiyor, ne davami =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 3. bölüm sonrası açıldı. 4-5 sürükleyici geçti. Yazık olmuş bileydim kitabını okurdum, niye haber vermiyorsunuz. Kitabın can alıcı noktası olduğunu tahmin ettiğim iki karakterin birbiriyle ilişkisi dizide iyi olmamış. Two magicians shall appear in England. The first shall fear me; the second shall long to behold me; The first shall be governed by thieves and murderers; the second shall conspire at his own destruction; The first shall bury his heart in a dark wood beneath the snow, yet still feel its ache; The second shall see his dearest possession in his enemy’s hand. The first shall pass his life alone; he shall be his own gaoler; The second shall tread lonely roads, the storm above his head, seeking a dark tower upon a high hillside. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 çok iyiydi be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Mukemmel bitti. Uyarlama olarak da cok iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Keyifli bir dizi ve hikayeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 7 bölüm değilmi 6 mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 ahah ilk kez kitabını okuduğum bir serinin dizisi gelecek çok heyecanlıyım. "kitabı daha iyiydi" geyiğini sonunda ben de yapabileceğim edit: ne gelmesi bitmiş akke ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 2. Sezona iyi bagladilar gibime geliyor.. Olursa tabii de bu bitisle olur .. Olmali :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Bu kitap cikali 10 seneyi gecti, ikinci sezon yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 dizi icin devam yazabilir, ama bbc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Tadı ağzımda kaldı resmen uzun süredir böyle keyifle dizi izlememiştim.Umarım devamı yazılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 devamini yaziyo diyor ama, 10 yil once cikmis kitabin devamini hala bitiremediyse, cok bekleriz adsf, tabi kitap bitince bi de dizinin yapilmasini beklicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 6 da iyiydi, son bölümü hafta sonuna saklıyorum. Ama bazı şeyler kafamda oturmadı. Kitabı okuyanlar aydınlatsın. Bu Leydi Pol'ü bekleyen yancı büyücüyle ekürisi bu role nasıl geldi, yani niye tımarhane bekçiliği yapıyorlar, bir de masal falan araştırıyor da bir tutarsızlık var genç olanda, kimin tarafında, amacı ne anlamadım. İkincisi, Norrell haber almak için hapse düşen kibarcığa başvuruyor, yahu hapishane haber merkezi mi, adam nereden duyuyor olan biteni? Savaş kısımları kitabın kaçta kaçıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 elimde epubı da pdfsi de var, isteyene verebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Mc_Lovin said: elimde epubı da pdfsi de var, isteyene verebilirim ben istiyorum pdf olar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar