KoLCu Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 http://asia.xiah.co.kr www.gth.com.my http://eng.doonline.co.kr arkadaşlar bu saydığım oyunları deneyeniniz varmı? ben şöle güzel bir mmo arıyorum bunlar hoş göründüler ... gerk kal online - gerekse mu online sıktı... bu verdiğim oyunlardan ilki çok dehşet grafiklere sahip alın bakın mesela yaw bu oyun ücretsizmi yoksa benmi siteden öyle anlıyorum :) kotalı olmasa net çoktan hepsini dl etmiştim ama malum 3 gb sınır daha ayın 1 inde doldurmayalım 1/3 ünü... şunları merak edip deneyen olursa bi zahmet yazsın na sıllar..[Bu mesaj KoLCu tarafından 01 Ocak 2005 23:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoLCu Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 yoq mu deneyn? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 free mmorpg tasvip etmiyoruz[signature][hline]Oski Teh n000000OOOOb Kanki Teh üBaaahr Dr000ood Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Anarchy online i 1 sene bedava oynayabilirsin. Çokta güzel oyundur. www.anarchyonline.com[signature][hline]The future isn't sacred, but its speaker is. [Bu mesaj Enginar tarafından 02 Ocak 2005 18:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 ilk satın alırken verilen fiyat dışında paralı olanların aylık ücretleri öyle çok fazla birşey değil.. paralısı varken ücretsiz olanı o kadar da iyi olmuyor..[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [PatiPet Resimler] / The Willow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 anarchy i cektim bozuk geldi dosya . simdi su en ustteki oyunu cekiyorum ona bakicam ^^[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 nasıl bozuk geldi yani?[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [PatiPet Resimler] / The Willow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 lol[signature][hline]i love this game! youth only zone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 zip bozuktu .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 abi eğer kore çin japon oyunuysa şimdiden bırakın illa bi bokluk cıkıyo sonda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 ya soyle oturup gunlerce level kasmadan direk actiona girebilcegimiz free bi mmorpg yok mu direk action derken shadowbane tarzi mesela 1 haftalik bi yaratik kesmesi yeterli olucak falan pvp icin wow un bu gidisle cikicagi yok cunku(eu) zaman gecircek bisiler lazim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 hehe o zaman git diablo2 oyna 1.5 günde level 99 yap sonrada oyna :D[signature][hline]Muhtaç oldugun kuvvet damarlarındaki asil kanda mevcuttur ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 AO? bir sene bedava? super bi olay delirmek uzereyim, direk dlye basliyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 said: LasT_SuRviVoR, 02 Ocak 2005 22:44 tarihinde demiş ki: hehe o zaman git diablo2 oyna 1.5 günde level 99 yap sonrada oyna :D gecen haftalarda sikintidan diablo 2 oynuyordum zaten sirf yaratik kesmek amacli diablodaki pvp degil cunku :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sahinerdem Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 bi de pirston tale diye bi oyun var .o da free .ve 3D[signature][hline](===)--------------> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 su anarchy online bir sene bedava olayini biraz acar misiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 direk actiona girilcek Guild Wars çıkıcak yakında. NCsoft tan (CoH, lineage2) ve sadece alım ücreti ödenecek sanırım.[signature][hline]Oski Teh n000000OOOOb Kanki Teh üBaaahr Dr000ood Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 said: Enginar, 02 Ocak 2005 18:10 tarihinde demiş ki: Anarchy online i 1 sene bedava oynayabilirsin. Çokta güzel oyundur. www.anarchyonline.com ??! *!atlar*[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 said: LasT_SuRviVoR, 02 Ocak 2005 22:44 tarihinde demiş ki: hehe o zaman git diablo2 oyna 1.5 günde level 99 yap sonrada oyna :D oha nasıl lan.nası ya oha.Part ile bile 3-4 gunde 80 olabiliodum ben yuh 1.5 gunde 99[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya -------- BonePART, 27 Kasım 2004 04:47 tarihinde demiş ki: ister ırkcı deyin ister kafatascı ben turk olmakla da turk dogmaklada gurur duyuyorum _Dalamar_, 02 Ocak 2005 21:44 tarihinde demiş ki: Piramitler çok güzel börek açıyormuş diye duymuştum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 bedava mmorpg den cacık olmass..[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya -------- BonePART, 27 Kasım 2004 04:47 tarihinde demiş ki: ister ırkcı deyin ister kafatascı ben turk olmakla da turk dogmaklada gurur duyuyorum _Dalamar_, 02 Ocak 2005 21:44 tarihinde demiş ki: Piramitler çok güzel börek açıyormuş diye duymuştum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 AO 1 yillik trial'in tartisildigi topic[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 işin komiği o ao başlığı 2 haftadır sticky ama kimse görmemiş mübarek, burada öğrendiniz.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoLCu Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 yokmu yaws deneyen su ilkini oeh merak damı etmiyonuz.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 merak etmiyorum cunku tahmin edebiliyorum nasil bir oyun oldugunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Başka server bilen var mı?[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar