Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Editor'dan sunucuma DDOS

GERGE

Öne çıkan mesajlar

Stress test o stress haha DDOS yapsam serveri hmm du bakim hesaplayim 5$ server i 3 saatte kapanırdı BW si biterdi ;) O yüzden ddos un ne lolduğunu bilmemesi ve DDOS yapıooooo demesi komik olmuş :D

Profesyonel bakışıma gelirse;
ilk başta yapması gereken ip blocklamak (ki bunun otomatik olması gerekir) görüşüne göre Sadece blog u floodlanmış :) aynı aynı anda 100 kere refresh yapılmış gibi düşünebilirsiniz.
Yani aslına bakarsanız LOW tier bir attack sitesi göçmemesi gerekir okadar övdüğü VPS ilginç.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya editör bak yemin ediyorum tam bir gerizekalısın. Ötesi değil.

Hiç bir b*k bilmiyorsun milleti kıskançlık güdüyorsun ondan sonra aptal saptal işler yapiyorsun.

Şu hayatta gördüğüm en kaybetmiş ve hiç bir zaman birşey başaramayacak olan yegane insansın.

Şu konuyuda gördüm ya. Resmen acıyorum sana ya.

Leşsin leş.

Ama çok güldüm hayır saldırıyorsun madem yakalanma ya. Nasıl bir beyinsizsin sen olm?
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Bu arada dogru, cok low tier bir attackti, o kadar becerebilmis iste.

Benim salakligim onlemimi almamam. Fark edince 10 dakikada geri supkurtup savunmayi actim. Apache ile devam etseydim olmazdi bu, Nginx de guzelmis ama.

Sevindirik olmustur biraz.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya murat :) haahah fullforce attacklik bir serverin yokki ? aman neyse :) local dns aç sen :D

Hatta VPN yavaşlamıştır CabukVPN i tavsiye ederim...

HA pardon sen sevmiyordun firmaların DNS bilgilerini çalmasını... ozaman vpn siz Local DNS le takılcan yapcak bişi yok :D
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...