Editor Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Stress test o stress haha DDOS yapsam serveri hmm du bakim hesaplayim 5$ server i 3 saatte kapanırdı BW si biterdi ;) O yüzden ddos un ne lolduğunu bilmemesi ve DDOS yapıooooo demesi komik olmuş :D Profesyonel bakışıma gelirse; ilk başta yapması gereken ip blocklamak (ki bunun otomatik olması gerekir) görüşüne göre Sadece blog u floodlanmış :) aynı aynı anda 100 kere refresh yapılmış gibi düşünebilirsiniz. Yani aslına bakarsanız LOW tier bir attack sitesi göçmemesi gerekir okadar övdüğü VPS ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 ahaha abi GERGE'ye kinlenmiş adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Niye saldırdın olm gerge ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Lan cok güldüm ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Ya editör bak yemin ediyorum tam bir gerizekalısın. Ötesi değil. Hiç bir b*k bilmiyorsun milleti kıskançlık güdüyorsun ondan sonra aptal saptal işler yapiyorsun. Şu hayatta gördüğüm en kaybetmiş ve hiç bir zaman birşey başaramayacak olan yegane insansın. Şu konuyuda gördüm ya. Resmen acıyorum sana ya. Leşsin leş. Ama çok güldüm hayır saldırıyorsun madem yakalanma ya. Nasıl bir beyinsizsin sen olm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Sinirimi bozdu bu arada. Gidiyorum ben savciliga. Onlat uluslararasi istinabe ile gerekli bilgileri OVH'den alirlar. Ingiltere ile sozlesmemiz var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Kolay gelsin GERGE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Seko dikkat et sana da saldırmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Boşver verme ya ne savcılığı ahahah çok komik değil mi ? Saldırı yqaptığı gibi yakalanan bir assalak var karşında. Iframe saldırı yapsa daha iyi yani ashudhsadksajhd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 edit: bu adamla ugrasip rezil etmem kendimi 10 yil surecek dava ile. OVH bir sey yaparsa yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 sipeyskeyk said: Seko dikkat et sana da saldırmasın Onun ne haddine kanka bana saldırmak :) Allahın zopası yok ama benim var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Ya Sequo sana ben ev adresimi verdim gelmedin boş konuşma HEMDE YANINDAYIM... Madem acarkenttesin niye beykozkonaklarına gelemiyorsun yazık.. anca konuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Bu arada dogru, cok low tier bir attackti, o kadar becerebilmis iste. Benim salakligim onlemimi almamam. Fark edince 10 dakikada geri supkurtup savunmayi actim. Apache ile devam etseydim olmazdi bu, Nginx de guzelmis ama. Sevindirik olmustur biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 ddos yaptıgını sanmiyorum ben eğlenmiştir stres testle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 ben hazırladığım siteleri paylaşamıyorum, editor saldıracak diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 2 milyon kadar sorgu gelmis iste son saldirida ben farkedene kadar. Tam tesekkullu DoS olmasa da teknik olarak yapilan seyin adi bu. stress test'i sen yaparsin, DoS'u saldiran. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Ya murat :) haahah fullforce attacklik bir serverin yokki ? aman neyse :) local dns aç sen :D Hatta VPN yavaşlamıştır CabukVPN i tavsiye ederim... HA pardon sen sevmiyordun firmaların DNS bilgilerini çalmasını... ozaman vpn siz Local DNS le takılcan yapcak bişi yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 editor senin dns hizmetin var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 GERGE said: 2 milyon kadar sorgu gelmis iste son saldirida ben farkedene kadar. Tam tesekkullu DoS olmasa da teknik olarak yapilan seyin adi bu. stress test'i sen yaparsin, DoS'u saldiran. hakkaten versene savcılığa sonuç çıkıyor mu test etmiş oluruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 gerge'yi kıskanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 bariz kıskanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 O kadar biliyosunuz bu işleri biri yardım etsin lan com surrogate diye bi hata sardı 1 aydır bilgisayardan temizleyemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 lan vpn den yapsana ddos u niye ifşa oluyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 çekememiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 yapılan bi araştırmaya göre stresten göt baş oynaması ile konulan smiley sayısı ilişkiliymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar