Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Total War: Warhammer

Sorieno

Öne çıkan mesajlar

BonePART said:

koşup koşup duran kavalryler cok iyiymiş tebrik ettim fizik motorlarınuı

2009dan kalma empire motoru işte. hala adam gibi kütle yok oyunda. bu yoksunlukta, kopek irisi wolfriderlarla fullplate+ata full plate giymiş empire knightları arasında artık sadece charge bonus farkı yaparlar....

vallaha empire'da daha iyidi, en azından delip gecebiliyodun hat cok inceyse.

masaüstünde büyülerin coğu (school olarak fire falan secmediysen) her shoolda 6 büyüden coğu buff ve utility 1 bilemedin 2 direct dmg büyüsü var. öle olursa sorun yok
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART said:

Cuce said:

son ediysonda artık hiçbişi durmuyo butun oynu kaldırıp attılar cope.

tümüyle yenı kurallarla berbat bişi cıkardılar

ne var ne yok
lore olarak yane

bi bok yok katliam disinda, end time i usenme oku, gercek phoenix king malekith cikiyor, ateste 1-2 saniye daha dursa worthy oldugu anlasilicakmis meger, hepsi JUST AS PLANNED gitmis ve test edilmsi bolece. annesini chaosa terk ediyor filan, elfler birlesiyor ve malekith liderleri oluyor sonra kaybediyor vs

dunya yok olduktan sonra Aelf (ORIGINAL RACE DO NOT STEAL) lerin lideri oluyor gene dragonu ile bir olup, sonra bir sekilde kiyamette OMNOMNOM dan sismis catlamak uzere olan slaaneshi bulup kaciriyorlar. gene copyright yuzunden malekith malerion oluyor.

lore rape oyle bir durumdaki hani su direk uzatmaya gerek yok

http://1d4chan.org/images/a/a9/Primarchs_Are_For_Losers.png

TOTALY NOT GOD EMPRAH AND THUNDER WARRIORS GUYS XD XD

sigmarineler zaten cok fazla seyi acikliyor :P

http://1d4chan.org/images/1/10/Stormcast_Troops.png

tabletop kismini cuce yazmis zaten, birde army size i kaldirmislar artik. kim ne kadar oyuncak alirsa boarda yigabildigi kadar yigabilicek.

http://i.imgur.com/JEM4HYY.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:

hee skavenlar falan abstı heryeri sonra herkez öldü falan chaosbokunu cıkardı bütün dünyayı yok etti falan.
sonunda herkez ölüyo falan
bitek chaos birazda cüce kalıyo, sonrada bitiyo işte

o ne ya la?
herkes ölüyosa naptılar oynu kapadılar mı
artık warhammer fantasy yok mu?
anlamadım ben olayı
Sosyal ağlarda paylaş

Sanmam cok planli yapilmis bisi bu, fantasy zaten 40k kadar kazandirmiyordu ve cok rakibi var piyasada bu isi cok daha duzgun yapan, SM nin populerligi ve ozel olusu yuzunden rekabet edemio kimse 40k ile ki sigmara marine pushlamalarinin sebebide bu, agir copyrigt kasmak icin generic isimlerdende bu yuzden uzaklastilar.

Sigmari daha dusuk giris seviyesi olan bir urun olarak konumlandiriyorlar simdi, agir dumb downun sebebi bu. Senelerdir kotu gidiyor gidisatlari yani, oyuncu kaciriyorlar surekli ve yeni oyuncular icin giris seviyesi hem cok yuksek hemde pahalli ve emek istiyor. Duzgun bir ordu kurmak buyuk yatirim zaten, basit unitelerin otesi korkunc pahalli filan.

Bide hobi sektoru oyle calismiyor kalip olayi yuzunden, kaliplarin omru belli ve o run sonunda cope gidiyorlar direk, ikinci run icin bastan yeni kalip gerekiyor. Kaliplari elde tutmanin maliyeti yuksek filan. Metalleri o yuzden seviyorlardi plastik kalibi daha cabuk bozuyor diye ama plastige gectiler artik hammadde fiyat artisi yuzunden metalden iyi kazanamadiklarindan. Ciddi oyuncuyu 40k ya yonlendirip fantadyi giris seviyesinde tutmak gibi bir planla yola cikmisken yakin zamanda birakmazlar yane. 40k dada horus heresy ye calisiyorlar su anda, hikaye ilerletmek yerine gecmise donuolar cok sukur
Sosyal ağlarda paylaş

bilgisyar oyunları parayı kırınca fantasyden akılları basıan gelir.

su anda aos ile zaten bütün rakipleirnin gerisindeler sistme oalrakta content oalrakda.

tanınabilir hiçbi karakter kalmadığı ıcınde zaten lore olarakda bi bğaları yok insanların bu oyunla
Sosyal ağlarda paylaş

sene 2015, d&d yapılan aynı hatayı yaparak, çoluk çocuğu çekmek için kırk takla atıyorlar ama bırak yeni müşteri çekmeyi, eldekini de huzursuz edince 360 derece başa dönüyorlar.

ben gerçekten merak ediyorum bu planlamaları yapan adamlar ne düşünerek bu hamleleri yaptılar. zira ortada basit bir gerçek var, artık bilgisayar çağındayız, ilk okul çocukları bile kitapçıda minecraft kitapları görünce çıldırırken, "gençlere" salt masa üstü item veya kutu oyun satacağını düşünmek, açıkça çağın 30 sene gerisinden gelmek, böyle yazıyorum zira aptallığın bir önceki durağı...

80lerde, 90 ların başında ve kısmen sonunda bu sistem işliyordu, zira elinde imkan yoktu, o modeller ve kitaplar bu işle ilgilenenler için tekti, 80lerde 90ların başında başka bir imkanın bile yoktu, çocuk, genç, yaşlı bunları almak zorundaydı. ama şimdi öyle bir şey yok ki, tonlarca imkanı var insanların ve ayrıca senin yeni çıkardığın masa üstü modelleri kim niye alsın?

amaç yeni müşteri kazanmak ise, gerçekten kim niye alsın, günümüzde 10-18 yaş aralığındaki neslin, bir mağazaya veya siteye girim küçük heykelcikler almak için yarış halinde olduklarını mı düşünüyorlar? bunların sayısı gerçekten kaç kişidir, ben fazla olduklarını düşünmüyorum

geriye kim kalıyor, hali hazırda modeller ile uğraşanlar. onların içinde kim mevcut fantasy modelerini bırakıp buna geçer, bunların sayısının yine az olduğunu düşünüyorum. ve firma bunların aksini düşünüyorsa keşke imkan olsa da argümalarını göre bilsem.

diğer taraftan, amaç sadece model satmak ise, diğer teliflerden para almayı düşünmüyorlarsa ki, işleyişe bakınca ortada ne bir oyun ne bir film, anime falan var. o zaman ver, aklı başında bir firmaya bedavadan haklarını sana misal düzgün bir oyun yapsın, bakalım o model satışları ne kadar artıyor...

zira artık devir değişti, salt oyun oynamak için model veya kitap alacakların sayısı çok azaldı, minecraft kitaplarının bile çıktığı bir düzende böyle yılların büyük firmalarını böyle basit işler yapmasını gerçekten ben anlamıyorum

veya gerçekten firmayı, oyundan, bilgisayardan, güncelden bir haber adamlar yönetiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...