BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 koşup koşup duran kavalryler cok iyiymiş tebrik ettim fizik motorlarınuı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 şahane olmuş da "büyüleri op yapmak istemedik" deyip op büyüler göstermiş, endişelendirdi. onun dışında herşey güzel görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 BonePART said: koşup koşup duran kavalryler cok iyiymiş tebrik ettim fizik motorlarınuı 2009dan kalma empire motoru işte. hala adam gibi kütle yok oyunda. bu yoksunlukta, kopek irisi wolfriderlarla fullplate+ata full plate giymiş empire knightları arasında artık sadece charge bonus farkı yaparlar.... vallaha empire'da daha iyidi, en azından delip gecebiliyodun hat cok inceyse. masaüstünde büyülerin coğu (school olarak fire falan secmediysen) her shoolda 6 büyüden coğu buff ve utility 1 bilemedin 2 direct dmg büyüsü var. öle olursa sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 yane demoda en son tier büyüleri göstermeleride normal abi heal gösterserler bu ne lan dicek herkez ama abi yane cidden çok kötü motor yane o warg cavalry ne diye infasntrye saldırdı yarmıcaksa felan alır oynarım o ayrıda yane meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 dwarf onyıycam ben zaten, hem cavalru yok hemde cavalry'e carpınca zaten oynamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 belki yarmak istemediler abi, sana ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 chargetease Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 benim korktugum sey orc ve insanla baslatıp her ırkı dlc yapmaları sonra direk ilaçlarım acımam son edisyonda bretonya hala duruyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 son ediysonda artık hiçbişi durmuyo butun oynu kaldırıp attılar cope. tümüyle yenı kurallarla berbat bişi cıkardılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 baska gorsel yok mu ya, sadece bu savas var hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 pre-alpha iste sunum icin o bolgeyi acele acele hazirlamislardir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 map filan gosterdiler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Cuce said: son ediysonda artık hiçbişi durmuyo butun oynu kaldırıp attılar cope. tümüyle yenı kurallarla berbat bişi cıkardılar ne var ne yok lore olarak yane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 hee skavenlar falan abstı heryeri sonra herkez öldü falan chaosbokunu cıkardı bütün dünyayı yok etti falan. sonunda herkez ölüyo falan bitek chaos birazda cüce kalıyo, sonrada bitiyo işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 BonePART said: Cuce said: son ediysonda artık hiçbişi durmuyo butun oynu kaldırıp attılar cope. tümüyle yenı kurallarla berbat bişi cıkardılar ne var ne yok lore olarak yane bi bok yok katliam disinda, end time i usenme oku, gercek phoenix king malekith cikiyor, ateste 1-2 saniye daha dursa worthy oldugu anlasilicakmis meger, hepsi JUST AS PLANNED gitmis ve test edilmsi bolece. annesini chaosa terk ediyor filan, elfler birlesiyor ve malekith liderleri oluyor sonra kaybediyor vs dunya yok olduktan sonra Aelf (ORIGINAL RACE DO NOT STEAL) lerin lideri oluyor gene dragonu ile bir olup, sonra bir sekilde kiyamette OMNOMNOM dan sismis catlamak uzere olan slaaneshi bulup kaciriyorlar. gene copyright yuzunden malekith malerion oluyor. lore rape oyle bir durumdaki hani su direk uzatmaya gerek yok http://1d4chan.org/images/a/a9/Primarchs_Are_For_Losers.png TOTALY NOT GOD EMPRAH AND THUNDER WARRIORS GUYS XD XD sigmarineler zaten cok fazla seyi acikliyor :P http://1d4chan.org/images/1/10/Stormcast_Troops.png tabletop kismini cuce yazmis zaten, birde army size i kaldirmislar artik. kim ne kadar oyuncak alirsa boarda yigabildigi kadar yigabilicek. http://i.imgur.com/JEM4HYY.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Cuce said: hee skavenlar falan abstı heryeri sonra herkez öldü falan chaosbokunu cıkardı bütün dünyayı yok etti falan. sonunda herkez ölüyo falan bitek chaos birazda cüce kalıyo, sonrada bitiyo işte o ne ya la? herkes ölüyosa naptılar oynu kapadılar mı artık warhammer fantasy yok mu? anlamadım ben olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 dunya patldı işte aynen öle onun yerıne age of sigmar diye baya tırt bısı cıkardılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 ya bu arada tabıkı eskiler fantasy oynamaya devame dıcek adamlarda fantasyı uretmeye devam edıcek, ama su anda abzürd bi push var sigmar ıcın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 burda birimler vs mavi romali, kirmizi romalinin otesinde onceki oyunlardan baya farkli oldugu icin releasede acayip bir balance nightmare bekliyorum ben oyundan :P 10 patch de anca duzeltirler heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 fantasy minyaturlerini uretmeyi birakmislar, eldeki stok bittikten sonra sadece age of sigmar saticaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Ya yazış o abi. Pazar oldukça "LAST OFFER" "ONE LAST HURRAH FOR WARHAMMER FANTASY" "DONT MISS YOUR LAST CHANCE" diye üretir üretir satarlar sonra derler ki 8 th age çıktı dünya geri dönüyor derler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 gördüğüm kadarıyla kimse gecmemiş zaten age of sigmara. neden gecsınler zaten tumuyle yneı ve alakssız bır oyun. bunu ısın fantasyı kapatmalarınada gerek yokmus zaten. 1-2 seneye cıkartırlar yenı edıtıon falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Sanmam cok planli yapilmis bisi bu, fantasy zaten 40k kadar kazandirmiyordu ve cok rakibi var piyasada bu isi cok daha duzgun yapan, SM nin populerligi ve ozel olusu yuzunden rekabet edemio kimse 40k ile ki sigmara marine pushlamalarinin sebebide bu, agir copyrigt kasmak icin generic isimlerdende bu yuzden uzaklastilar. Sigmari daha dusuk giris seviyesi olan bir urun olarak konumlandiriyorlar simdi, agir dumb downun sebebi bu. Senelerdir kotu gidiyor gidisatlari yani, oyuncu kaciriyorlar surekli ve yeni oyuncular icin giris seviyesi hem cok yuksek hemde pahalli ve emek istiyor. Duzgun bir ordu kurmak buyuk yatirim zaten, basit unitelerin otesi korkunc pahalli filan. Bide hobi sektoru oyle calismiyor kalip olayi yuzunden, kaliplarin omru belli ve o run sonunda cope gidiyorlar direk, ikinci run icin bastan yeni kalip gerekiyor. Kaliplari elde tutmanin maliyeti yuksek filan. Metalleri o yuzden seviyorlardi plastik kalibi daha cabuk bozuyor diye ama plastige gectiler artik hammadde fiyat artisi yuzunden metalden iyi kazanamadiklarindan. Ciddi oyuncuyu 40k ya yonlendirip fantadyi giris seviyesinde tutmak gibi bir planla yola cikmisken yakin zamanda birakmazlar yane. 40k dada horus heresy ye calisiyorlar su anda, hikaye ilerletmek yerine gecmise donuolar cok sukur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 bilgisyar oyunları parayı kırınca fantasyden akılları basıan gelir. su anda aos ile zaten bütün rakipleirnin gerisindeler sistme oalrakta content oalrakda. tanınabilir hiçbi karakter kalmadığı ıcınde zaten lore olarakda bi bğaları yok insanların bu oyunla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 sene 2015, d&d yapılan aynı hatayı yaparak, çoluk çocuğu çekmek için kırk takla atıyorlar ama bırak yeni müşteri çekmeyi, eldekini de huzursuz edince 360 derece başa dönüyorlar. ben gerçekten merak ediyorum bu planlamaları yapan adamlar ne düşünerek bu hamleleri yaptılar. zira ortada basit bir gerçek var, artık bilgisayar çağındayız, ilk okul çocukları bile kitapçıda minecraft kitapları görünce çıldırırken, "gençlere" salt masa üstü item veya kutu oyun satacağını düşünmek, açıkça çağın 30 sene gerisinden gelmek, böyle yazıyorum zira aptallığın bir önceki durağı... 80lerde, 90 ların başında ve kısmen sonunda bu sistem işliyordu, zira elinde imkan yoktu, o modeller ve kitaplar bu işle ilgilenenler için tekti, 80lerde 90ların başında başka bir imkanın bile yoktu, çocuk, genç, yaşlı bunları almak zorundaydı. ama şimdi öyle bir şey yok ki, tonlarca imkanı var insanların ve ayrıca senin yeni çıkardığın masa üstü modelleri kim niye alsın? amaç yeni müşteri kazanmak ise, gerçekten kim niye alsın, günümüzde 10-18 yaş aralığındaki neslin, bir mağazaya veya siteye girim küçük heykelcikler almak için yarış halinde olduklarını mı düşünüyorlar? bunların sayısı gerçekten kaç kişidir, ben fazla olduklarını düşünmüyorum geriye kim kalıyor, hali hazırda modeller ile uğraşanlar. onların içinde kim mevcut fantasy modelerini bırakıp buna geçer, bunların sayısının yine az olduğunu düşünüyorum. ve firma bunların aksini düşünüyorsa keşke imkan olsa da argümalarını göre bilsem. diğer taraftan, amaç sadece model satmak ise, diğer teliflerden para almayı düşünmüyorlarsa ki, işleyişe bakınca ortada ne bir oyun ne bir film, anime falan var. o zaman ver, aklı başında bir firmaya bedavadan haklarını sana misal düzgün bir oyun yapsın, bakalım o model satışları ne kadar artıyor... zira artık devir değişti, salt oyun oynamak için model veya kitap alacakların sayısı çok azaldı, minecraft kitaplarının bile çıktığı bir düzende böyle yılların büyük firmalarını böyle basit işler yapmasını gerçekten ben anlamıyorum veya gerçekten firmayı, oyundan, bilgisayardan, güncelden bir haber adamlar yönetiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar