Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İtalya gezisi

Chastor

Öne çıkan mesajlar

Milano - Hiç gitmeye bile gerek yok, Son Akşam Yemeği dışında hiçbir şey yok.
Roma - Yoğun tempoyla 3 günde gezilir, daha rahat tadına varmak için 4 düşünülebilir. 3 gün kaldım, çok koşturdum ama her yerini gördüm
Floransa - vakit darsa 2 gün, tadını çıkarıp doya doya gezmek için 3 gün. 2 gün kaldım, her şeye yetti ama yine de keşke bir gün daha kalsaymışım dedim.
Venedik - 1 gün yeter, diğer adaların da hepsini doya doya gezeyim derseniz 2 güne sarkar, ama diğer adalarda bi olay yok, 1 gün fazla fazla yeter.
Napoli - 1 gün, eğer Pompeii Vesivius falan da yapacaksanız 2 gün.
Pisa - 2.5 saat. Kule dışında hiçbir şey yok, kuleye kadar yaldır yaldır git, şeber foto çek, geri dön atla trene
Cinque Terre - Trekinge çok meraklıysanız doya doya yürümek gezmek istiyorsan iç parkurlarla ve Portofino'yla beraber min 2 max 3 gün, ben sadece köyleri görecem, Portofino'ya da gerek yok derseniz 1 gün yeter de artar.
Siena - 1 gün, San Gimignano'ya da uğrayacaksan 1.5'tan 2'ye tamamla.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
kimse Verona'dan bahsetmemiş? 1-4 mayıs arası ufak bir gezi yaptım ben de.
milanoya uçup aracı teslim aldım, direkt floransaya indim. 1 gece kalıp Sienaya geçtim, oradan Bologna. Orada da bir gece kalıp Verona'ya geçtim. Roma'yı daha önce görmüştüm zaten ama en çok Verona'yı beğendim ben.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
O zaman bi'soru..

15 gün sonra Almanya - Hollanda gezimiz için 6 aylık schengen çıktı. Nisan ayına kadar free. Roma'ya 87 TL bilet buldum bende yılbaşı için :D Yılbaşı haftası gitmek nası olur İtalya'ya.. Roma iniş.. bi haftalık gezmece. Çok mu soğuk olur? Nerelere gitmeli kış vakti?
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

87 TL bileti bence sorgulayın

30 euro altında bilet nasıl oluyor uluslararası diye :)

Pegasus kampanya :)) Bileti sorgulamayalım. Biz ucuz bilet ailesi olarak dünyayı dolaşıyoruz bu şekil :) Sorun yok dönüşler kampanyası, dönüşleri de baska yerden alınca sıkıntı olmuyo :)
Sosyal ağlarda paylaş

Dragonfire said:

vergi dahil değil onlarda dimi?

üst topicte pegasusa bok atmakla meşguldüm :(

Link atamıyorum, hata veriyor.. Ama şöyle söyleyeyim.

Istanbul-S.Gökçen(SAW) Roma-Fiumicino(FCO)

İki kişi tek yön vergiler dahil = 204 TL.. Puanları kullan - 100 TL = 104 tl'ye Roma'ya uç uç uç >:D<
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...