Chastor Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Şu ana kadar milano,venedik,bologna ve floransa yı gezdim.Şimdi Siena'dayim.Cennetten bir parça resmen Siena.Yarın 3 gün kalmak üzere Roma'ya geçicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Milano - Hiç gitmeye bile gerek yok, Son Akşam Yemeği dışında hiçbir şey yok. Roma - Yoğun tempoyla 3 günde gezilir, daha rahat tadına varmak için 4 düşünülebilir. 3 gün kaldım, çok koşturdum ama her yerini gördüm Floransa - vakit darsa 2 gün, tadını çıkarıp doya doya gezmek için 3 gün. 2 gün kaldım, her şeye yetti ama yine de keşke bir gün daha kalsaymışım dedim. Venedik - 1 gün yeter, diğer adaların da hepsini doya doya gezeyim derseniz 2 güne sarkar, ama diğer adalarda bi olay yok, 1 gün fazla fazla yeter. Napoli - 1 gün, eğer Pompeii Vesivius falan da yapacaksanız 2 gün. Pisa - 2.5 saat. Kule dışında hiçbir şey yok, kuleye kadar yaldır yaldır git, şeber foto çek, geri dön atla trene Cinque Terre - Trekinge çok meraklıysanız doya doya yürümek gezmek istiyorsan iç parkurlarla ve Portofino'yla beraber min 2 max 3 gün, ben sadece köyleri görecem, Portofino'ya da gerek yok derseniz 1 gün yeter de artar. Siena - 1 gün, San Gimignano'ya da uğrayacaksan 1.5'tan 2'ye tamamla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Milanoda duomo'yu ve castello sforzesco'yu çok beğendim.Birde expo 2015 vardı ona katıldık güzel oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 kimse Verona'dan bahsetmemiş? 1-4 mayıs arası ufak bir gezi yaptım ben de. milanoya uçup aracı teslim aldım, direkt floransaya indim. 1 gece kalıp Sienaya geçtim, oradan Bologna. Orada da bir gece kalıp Verona'ya geçtim. Roma'yı daha önce görmüştüm zaten ama en çok Verona'yı beğendim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 ben bahsetmiştim verona'dan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 O zaman bi'soru.. 15 gün sonra Almanya - Hollanda gezimiz için 6 aylık schengen çıktı. Nisan ayına kadar free. Roma'ya 87 TL bilet buldum bende yılbaşı için :D Yılbaşı haftası gitmek nası olur İtalya'ya.. Roma iniş.. bi haftalık gezmece. Çok mu soğuk olur? Nerelere gitmeli kış vakti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 87 TL bileti bence sorgulayın 30 euro altında bilet nasıl oluyor uluslararası diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 euro olmuş coni moni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 87TL gidis donus mu? Tek gidis ise kampanya vs derim de gidis donuse vergi dahil cok mumkun gozukmuyor. Link plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 roma da rüzgar yağmur yiye yiye gezmek çok tatlı oluyor hakkaten. bir hava durumuna bakın öncesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Bir de siki giyinirsin gezersin. Nolcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 o kadar ucuza gidebiliyor ve sonra birazcık daha pahalıya geri dönüp konaklamaya da para yetiyorsa hiç durma. Zaten sizin evde Victorias Secret izlenmiyordur yılbaşı gecesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 bingildak said: 87 TL bileti bence sorgulayın 30 euro altında bilet nasıl oluyor uluslararası diye :) Pegasus kampanya :)) Bileti sorgulamayalım. Biz ucuz bilet ailesi olarak dünyayı dolaşıyoruz bu şekil :) Sorun yok dönüşler kampanyası, dönüşleri de baska yerden alınca sıkıntı olmuyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 o zaman bir şey olmaz ya, gencecik insanlarsınız. sıkı giyinirsiniz, yağmur yağarsa da kapşon geçiriverin. o zamanda konaklama da pahalı olmaz. romayı görmüş olursunuz yani. gördük mü gördük :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 %30 da mobil bilet indirim kampnyası vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 o zaman ne duruyorsun :D banada bulsanıza bilet izmir istanbul sürekli şöyle her ay 1 defa 2 kişilik geliş gidiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 barbu said: 87TL gidis donus mu? Tek gidis ise kampanya vs derim de gidis donuse vergi dahil cok mumkun gozukmuyor. Link plz Tek yön - tek gidiş Roma 87 TL. Pegasus - kış kampanyası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Dragonfire said: o zaman ne duruyorsun :D banada bulsanıza bilet izmir istanbul sürekli şöyle her ay 1 defa 2 kişilik geliş gidiş. Pegasus geçen hafta yurtiçi - kış kampanyası yapmıştı. Niye bakmadın :)) Biletler 27 TL falandı o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 vergi dahil değil onlarda dimi? üst topicte pegasusa bok atmakla meşguldüm :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 iyiyimiş uçak bileti. floransa > venedik zaten tren tek yön 35€ falandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Dragonfire said: vergi dahil değil onlarda dimi? üst topicte pegasusa bok atmakla meşguldüm :( Link atamıyorum, hata veriyor.. Ama şöyle söyleyeyim. Istanbul-S.Gökçen(SAW) Roma-Fiumicino(FCO) İki kişi tek yön vergiler dahil = 204 TL.. Puanları kullan - 100 TL = 104 tl'ye Roma'ya uç uç uç >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Dragonfire said: vergi dahil değil onlarda dimi? üst topicte pegasusa bok atmakla meşguldüm :( Bu arada vergi dahil 87 TL. Vergisiz 67 TL <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 pegasustan hisseniz var dimi 8-) çok iyi ya bütçeleri düzeltip bende gideceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 o zaman yılbaşı için vizeli yer önerin hadi :/ :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 kocanla otursana evde ne masraf çıkarıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar