totemic Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 @patice mailini alayım da yolayım hatuna.. genç evlilere bir faydanız olsun. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 5.1 ses sistemi var evde, ama kablolar sevilmediği için (tmm çirkin duruyor salonun ortasından geçen kablo kabul) şimdilik 3.1 olarak kullanıyorum lsakdjsalkj. ÇOK UZUN kablo bulmam lazım sol arka speaker ı sağdan dolandırmak için. fiber internet modemi evin girişinde ve benim bilgisayar üst katta olduğu için araya kablo çekemedik (tabii ki kablolar güzel görünmüyor evet askjdha), powerline aldım çözüm için işte böyle dertler ufak tefek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 totemic said: @patice mailini alayım da yolayım hatuna.. genç evlilere bir faydanız olsun. asdf Ps alalım dedim ya sanırım 5 kere falan oynadı 2 senedir. Hala öyle duruyor tv ünitesinde. Oynama, of pof desem oynardı ama kesin sdfsds... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Dworgian said: 5.1 ses sistemi var evde, ama kablolar sevilmediği için (tmm çirkin duruyor salonun ortasından geçen kablo kabul) şimdilik 3.1 olarak kullanıyorum lsakdjsalkj. ÇOK UZUN kablo bulmam lazım sol arka speaker ı sağdan dolandırmak için. fiber internet modemi evin girişinde ve benim bilgisayar üst katta olduğu için araya kablo çekemedik (tabii ki kablolar güzel görünmüyor evet askjdha), powerline aldım çözüm için işte böyle dertler ufak tefek. Kablo mevzusu bızde de kabus.. Bauhaus'tan kablo saklama aparatı aldık, poşetiyle duruyor dolapta. Misafir geldiğinde bide ayağımız takılıp düşer gibi olduğumuzda sorun oluyor, kavga çıkarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 işte o yüzden hangi taraf duvara yakınsa, misal bizde sağ arka hoparlör duvara yakın, diğer taraf da o yönden gitmeli. dolayısıyla sistemin içinden çıkan kablo uzunluğu yetmiyor, daha uzunu gerekiyor fln. sonuçta doğru yani kablonun tatsızlığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Patice siz nasıl tanıştınız? (Ben bilmem eşim bilir) En pis huyu nedir? Romantik midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Seele said: Yazik suarka surda iki memeye bakip yorum yapamayacak. upton bozdu diyemecek. UPTON BOZDU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 şöyle ortamlarda hayatınız geçince pek umursamıyorsunuz evdeki cable managmenti http://ttag.zippykidcdn.com/wp-content/uploads/2011/10/wires_A_Server_Room_Nightmare.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 ben dizi tutuyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 misafir kabul etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Suark said: UPTON BOZDU sagdakini mi soldakini mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Biz bide ekstra uzatma kablosu kullanıyoruz 2 tane.. Kabusa bak.. Halının altından, koltuğun ve masanın etrafında dolanan kablonun acı hikayesi.. Kedi için oyun parkuru.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 o kediler filan onlari disliyormus sanirim..carpilmasin da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 yok kablo güzel görünmüyor yok masanın örtüsü bozulmasın kime ne begendirmeye çalışıyorsunuz anlayamiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 RamsesII said: Patice siz nasıl tanıştınız? (Ben bilmem eşim bilir) En pis huyu nedir? Romantik midir? Twitterda tanıştık sfgdfs.. Çoraplarını her yere atar.. Romantik diiliz.. like this. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Kendi evimi alırken tabana kanallar döşicem. kolay cable management için. değiştirirken de sorun çıkmayacak. Kenarlara çıkış koyacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Anladım... BEN SİZİ TUTUYORUM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 dogal seleksıon hacıt :D yok ya takılmıo bızımkı, bazen telefon sarjına falan saldırıyor. ha ama şu var cidden, mmo oynamıyorum oynayamıyorum. Biraz "ulan 30 yasına geldık ne mmosu get a life" hissinden birazda "canım su kavanozu acarmısın" a hayır demek ıstememekten. sp oynarımda ( pause tusu saolsun ), öyle eskisi gibi aksam 18:30 da fleet var ortamlara akalım 3 saat kesıntısız yok yanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Suark said: Seele said: Yazik suarka surda iki memeye bakip yorum yapamayacak. upton bozdu diyemecek. UPTON BOZDU ahahaha :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Fistan said: yok kablo güzel görünmüyor yok masanın örtüsü bozulmasın kime ne begendirmeye çalışıyorsunuz anlayamiyorum ben kendim de beğenmiyorum kablonun halı altından çıkıp oraya buraya gitmesini. derdim kendi zevkim + eşimin zevki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 RamsesII said: Anladım... BEN SİZİ TUTUYORUM! İhihi teşekkürler İlker Bey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 senko said: şöyle ortamlarda hayatınız geçince pek umursamıyorsunuz evdeki cable managmenti http://ttag.zippykidcdn.com/wp-content/uploads/2011/10/wires_A_Server_Room_Nightmare.jpg Çorap ve sandaleti mi kastediyorsun ortamlar derken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 ahahah hiç dikkat etmediydim ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 sostizm said: senko said: şöyle ortamlarda hayatınız geçince pek umursamıyorsunuz evdeki cable managmenti http://ttag.zippykidcdn.com/wp-content/uploads/2011/10/wires_A_Server_Room_Nightmare.jpg Çorap ve sandaleti mi kastediyorsun ortamlar derken Kablolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Patice said: Bence eşleriniz de pati'ye gelsin.. Bizimki de soyluyordu ayni seyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar