dana22 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 yok valla tipinize lafim yok..de genelde ole bir temayul var..cuzdan kredi karti ikilisi daha fazla is yapiyor..ozellikle de davulun dengi dengine vurmadigi zamanlarda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 36 and proud sakjdhkahdjkah şaka şaka keşke 20 olsaydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 evet ya 30 31 de bu laflar tabi havada kaliyor da 30 un sonlarina dogru masa basi insani olup da saclar erkek tipi dokulme ile sonuclaninca ne giysen bos.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 onun yaşla alakası yok abi o çirkinler için geçerli fıdıl kadar boyun, çirkin suratın, dombul vücudun varsa kredi kartı çekip bu kusurları kapatıyorsun işte 20 içinde farklı değil bu durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 neyse amaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 saç dökülüyorsa; 1) kazı (penisten yürü) 2) ektir 3) akademik kariyer yap dökülmüş saçın karizması sadece eğitim kurumlarında geçiyor, eğer amaç yatağa girmekse 1 ve 2 i seçin asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 20 li yaslarda nan vulva gormeden olecegim hormonlar pik yapti girisimciligi var..ister istemez motive ediyor..ama is hayati oturduktan sonra askerlik su bu bittikten sonra..30 lu yaslarda o motivasyonu da kaybediyorsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 herkes yakışıklı, herkes playboy patide.. bir tanede adam çıkıp ben çirkinim karılar suratıma bakmıyor demiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Kimler 30'unda ve hala bekar.. Tüm bekar kız arkadaşlarımı pati'ye getiricem, valla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 totemic said: herkes yakışıklı, herkes playboy patide.. bir tanede adam çıkıp ben çirkinim karılar suratıma bakmıyor demiyor.. hah iste..hepiniz kabatas .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Patice said: Kimler 30'unda ve hala bekar.. Tüm bekar kız arkadaşlarımı pati'ye getiricem, valla.. bunu enson diyeni parcalayip askere gonderdiler..noyzura..hos o fabrika cikisi pertti sanirim ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 totemic said: herkes yakışıklı, herkes playboy patide.. bir tanede adam çıkıp ben çirkinim karılar suratıma bakmıyor demiyor.. benim bakmıyor son 6 senede bir bok oldu tık yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 yedinci seneye gircem sevgilim yok la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 totemic said: herkes yakışıklı, herkes playboy patide.. bir tanede adam çıkıp ben çirkinim karılar suratıma bakmıyor demiyor.. yakışıklı olmana gerek yok her şeyin yolu yordamı var isteyen uğraşıyor yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 hah biraz sonra grup terapisine baslayacagiz.. saka nan saka bodycilerden biri gelip yulaf ezmesini kasiklarken saydirip susacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 dana22 said: Patice said: Kimler 30'unda ve hala bekar.. Tüm bekar kız arkadaşlarımı pati'ye getiricem, valla.. bunu enson diyeni parcalayip askere gonderdiler..noyzura..hos o fabrika cikisi pertti sanirim ama.. Onun kendine faydası yokmuş sdfsds.. cevap hakkı doğmasın şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 ne ugrasıcam ya bizim kezbanlar begenicek diye. doğu bloğu ülkelerinin vatandaşları göze değil kalbe hitap edenleri seviyorlar. TR kezbanları gibi cekete, saate, cüzdana bakmıyorlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 kadınlar tek bir kalıptan çıkmıyor abi. öyle kızlar tr'de de var. orada nasıl arıyorsan, burada da arıyor buluyorsun. çoğunluk iyi olsaydı herkes mutlu olurdu zaten. özel şey istiyorsan özel çaba göstermen gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 yurtdışında 30 yaşındaki kızlar sex and city kızı havasına bürünürken bizimkiler olgun kezban oluyor o da doğru. 30 - 35 yaş insanın sekste verimli olduğu performansının en yüksek olduğu dönemmiş ayrıca en güzel zaman da deniliyor. bence de güzel zamanda benim için çökmüş zaten 17 lerimden beri böyleyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 yaş 30 ise, bekar ise, vücut fit ise, giyim iyi ise, yaşlanmıyosun kalite levelı alıyosun. Ayıltıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 ben buldum abi zaten 4 ay sonra evleniyorum. hadi diyelim genellemeyelim ama yüzde olarak verirsek yukarıdaki örnekte olan kezbanlar %80 şu anda ülkemizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 bingildak said: kadınlar tek bir kalıptan çıkmıyor abi. öyle kızlar tr'de de var. orada nasıl arıyorsan, burada da arıyor buluyorsun. çoğunluk iyi olsaydı herkes mutlu olurdu zaten. özel şey istiyorsan özel çaba göstermen gerekiyor. Bıngıldak nerde çalışıyosun sen :/ Mac'te mi :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 totemic said: ben buldum abi zaten 4 ay sonra evleniyorum. hadi diyelim genellemeyelim ama yüzde olarak verirsek yukarıdaki örnekte olan kezbanlar %80 şu anda ülkemizde. Kezbanın tam tanımı ne senin için? Ne yapan kadına 'bu kezban' diyorsunuz? Ciddi soruyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Yakında boşanıyorum#2 başlığı açılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 ne demişler, 1 iş 2 eş. eğer sen hayatındaki en önemli şeylerden birini 20% şansla bulabiliyorsan öp başına koy hehe. iş içinde aynı. iyi şeyler çabasız gelmiyor götten bal damlamıyorsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar