dana22 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 zengin turk genci buraya bu tip seyler yazmaz ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Llama'nın ucları; ''bu gece coq quzeldn.'' ''yıldzlar bile senin yannda sönüq qaldı birtanm.'' ''seni tkrar görmek isterim.'' ''bize gel istersen vcd film izleriz.'' ''bni yanlş anladn sdece flm izlemek istyrm'' ''uyudun mu?'' ''neyse ii gclr..'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 eheh llama'nın uçlarını hakikaten uç yalnız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 ilk internet hallenmemi 28 yaşında yaşadım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Boş laflar bunlar.. Cumartesi bütün gün dışarıda dolaşıp 'Yarın evde oturup dinlenelim, pazartesi iş var' diyen insanlarız hepimiz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 ben içkiyi bile cumadan içiyorum pazartesiye toparlanabileyim diye adfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Lan otuz direkt yaşlılık demek 29'umda yani geçen sene gecede 3 farklı mekana akarken şimdi bir mekanda müzik sesiyle 3 saat geçiremiyorum. Geçen gün olduğum mekanda erasmus partisi varmış millet coştu etti ben yaslandım bistro masaya içtim bakındım başım ağrıdı çıktım. Özellikle bira içince saat 12 de esnemeye başlıyorum :) eve gidince anne-baba yanında ulan 30 um ya diyorum genç değil artık "orta yaş" çok acaib olm ben de inanılmaz depresyonla geçiriyorum napıcam bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 ooho 30 yasinda hala bekarlar var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 30 demeyin direk 31 deyin.. 2 senedir 31 diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 hayır bara çıkıyon kızla tanışıyon yaş kaç diyor 31 diyorsun o da olmuyor ortalık çıtır kaynyıor 94 ve sonrası.. töbe ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 dusuncelihayvan said: Lan otuz direkt yaşlılık demek 29'umda yani geçen sene gecede 3 farklı mekana akarken şimdi bir mekanda müzik sesiyle 3 saat geçiremiyorum. Geçen gün olduğum mekanda erasmus partisi varmış millet coştu etti ben yaslandım bistro masaya içtim bakındım başım ağrıdı çıktım. Özellikle bira içince saat 12 de esnemeye başlıyorum :) eve gidince anne-baba yanında ulan 30 um ya diyorum genç değil artık "orta yaş" çok acaib olm ben de inanılmaz depresyonla geçiriyorum napıcam bilemiyorum ne değişti 1 sene içinde de böyle oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 kafa gitmiş, ben 25 de de aynıydım şimdi de aynıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 abi o eşik! bir şey değişmiyor. Hani bak azalarak olmadı yaz bitti kış sezonu kapalı mekanlar konser sezonu açıldı bi baktım bu durumdayım. tek umudum artık bu yaz belki sadece yazları gezebiliyorumdur. bir de 30'undan sonra para... Parayı vurmadıkça bok gibi bir hayat oluyor. Hadi gençken fakirliği gençlikle örtüyorduk da sağlam bir hobin yoksa malak gibi yaşıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 aynen olay kafada. kaç kış geçirdiğinin olduğun mind set ile ergenlikten sonra alakası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 30 genç bu arada. yaşlı dediğin 45'den sonradır. hatta kendine iyi bakan için 50'den sonra. sporunu eksik etmeyen, düzgün beslenen için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 gönümüzde oldu o artık 30unda evde kalmış derlerdi şimdi 30 artık genç cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Llama said: hayır bara çıkıyon kızla tanışıyon yaş kaç diyor 31 diyorsun o da olmuyor ortalık çıtır kaynyıor 94 ve sonrası.. töbe ya Citirlar seviyor orta yas. Ben yaslandim bittim moduna girdiyseniz o ayri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Marty said: Citirlar seviyor orta yas. Ben yaslandim bittim moduna girdiyseniz o ayri. seviyorlar da iletişim eksikleri var o yüzden ben uzak duruyorum sohbetleri sarmıyor 2 seks yapcaz diye gerek yok çekmeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Ne sohbeti yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 muzoyla yastık sohbeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 kendinizi motive etmeyin olm. evde kaldınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Orda hemfikiriz. Ama evlenip ne yapcam zaten. Onun cevabi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 eh gercekci bakarsak 30 kusurunde gece barda tanistigin bayanlar genelde senin benim kara kasima kara gozume gelmiyordur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 neden abi çirkin miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 30 u öyle bir şey yaptınız ki, boş mezar olsa içine sokacaksınız ha. 30'unda erkek ve kadının farklı bir havası, albenisi var. parmak arası beyaz çorap mı giyiyorsunuz, belinize çanta mı takıyorsunuz nedir anlamadım. 30 luk adamın eli yüzü giyimi düzgünse 20 likten albenisi kat ve kat fazladır. hele ki çıtırlar için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar