Selamisahin Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 :) Seviyorum aslında. Lakin artık öyle sevgili gibi değil. Birini çok sevmek gibi. 8 senede zaten aşk maşk mı kalır la? Ayrıca adım Selami değil aslında ya:/ Pati'ye üye olurken tv'de Selami Şahin vardı. Onu çakmıştım hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Llama said: patice sen burdan birinin karısımısın anlamadım sdsdsf... Suarkcan kalp ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Patice said: Ben biraz saf bi çocuktum hep beni döverlerdi. :(tam bulmussunuz iste Suark'la birbirinizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Selamisahin said: :) Seviyorum aslında. Lakin artık öyle sevgili gibi değil. Birini çok sevmek gibi. 8 senede zaten aşk maşk mı kalır la? Ayrıca adım Selami değil aslında ya:/ Pati'ye üye olurken tv'de Selami Şahin vardı. Onu çakmıştım hemen. Peki karın da mı böyle düşünüyor? Yani tüm yolları denediniz de olmadı mı? Hani tatil, biraz uzaklaşmak vs gibi şeyler kurtarmıyor mu? Selami Şahini'de severim he.. https://www.youtube.com/watch?v=hIL-lWFfIug Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Fistan said: Patice said: Ben biraz saf bi çocuktum hep beni döverlerdi. :(tam bulmussunuz iste Suark'la birbirinizi Onu da mı dövüyolardı neden ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 llamanın şu saf hallerine bayılıyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Patice'nin foruma girişi yemin ediyorum disturbance in the force Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 BabacumMostors said: hayatımda hiç özel okulda okumadım ya.. hep devlet hep devlet allaan fakiri sdfsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 muhtemelen yengede selamiyi seviyor. yok yere ayriliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 senko said: BabacumMostors said: hayatımda hiç özel okulda okumadım ya.. hep devlet hep devlet allaan fakiri sdfsdfsd JETİN VAR hala çalışıosun sen de aç gözlü müsün nesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Babacum'un gönlü zengin, o yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 çalışmayıp napcam jet benim değil ki bide :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 öldürürsen inheritlersin ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 boşanır mısınız artık, teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 RamsesII said: Patice'nin foruma girişi yemin ediyorum disturbance in the force -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 BabacumMostors said: hayatımda hiç özel okulda okumadım ya.. hep devlet hep devlet ben de devlette okudum da asıl şaşırtan hemen bütün arkadaşlar özel ders alıyormuş ortaokulda lisede falan. oha dedim anladım sonradan özel ders hocaları nasıl o kadar kazanıyor diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Ben de devlette okudum. Kolejde okuyanlarla ilgili tek hasetliğim kızların çok güzel erkeklerin yakışıklı olmasıydı. Fakirler çirkin oluyor sanırım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 zengin erkek fakir kız evliliği bu evliliği galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 bunun kocası zengin mi şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 zengin evet.. cv'ni yolla işe aldırayım şirkette.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 elesso said: 1 haftaya vazgeçeceğinize 20 lira basayım :) vazgeçerseniz veya ötelerseniz 20 liramı vermezsen haram olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 senko said: çalışmayıp napcam jet benim değil ki bide :/ ABİ eee şimdi dünyayı gezmek bile bir vakit alır yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Patice said: zengin evet.. cv'ni yolla işe aldırayım şirkette.. shots fired. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Patice said: zengin evet.. cv'ni yolla işe aldırayım şirkette.. niye böyle yaptın ki şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar