totemic Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 valla ben okul işini cocuk dogmadan hallettim. amcama verdim gazı, kolej açtı bir tane bu sene kreşi de ekliyor. vericem 3 yaşında alıcam 18 yaşında. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 soyle univeriste de acsin hoca lazimsa ben ayarlarim eksiksiz tam takim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Llama said: BabacumMostors said: hamilelik döneminde kediyi evden çıkarmak gerekiyormuş düşük yapmayı tetikliyormuş kedi tyüyü vs, ama hani kediyle büyüyne bir sürü arkadaşım var, kist aşısı, ve sahiplerin kullanması gereken haplar kullanıldıktan sorna sorun olmuyor bir arkadaşım var doktor kaç yıl kedi sende diye sormuş kedi sanırsam uzun yıllar yanındaysa sorun olmuyor.. doktor hiç bir şey yapmana gerek yok demiş ki yapmıyorlarda kendi kedisi diye mi herhangi bir kediyle uzun yıllar yaşadı diye mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 barbu said: En pahalı ilkokul ne şimdi? Sadece çılgınlığın miktarını anlamak için soruyorum. Bilen var mı? anaokulları ilkokullardan pahalı bu arada skajdhas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 WaNTeD said: kendi kedisi diye mi herhangi bir kediyle uzun yıllar yaşadı diye mi kendi kedisiyle uzun yıllar yaşadı diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Selami boşanıyordu en son konu okul ücretlerine nasıl geldi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Keske cocugu daha once yapsaydim. Gece kendim icin kalkmam cocuk icin kalkarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 dana22 said: kabaca fikir.. ki bunun yemek servis vs i de ayri.. oha 38k TL anaokulu? BSG ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 neyse ki daha evli değilim. Çocuğum da yok. Kira ödeyince param bitiyor benim. O da ev arkadaşı ile birlikte. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Llama said: ramsesin adı ne çıkmış arkadaş ya Beni tanıdın gördün sen de bişeyler de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Yoksa llamayı da mı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 RamsesII said: Beni tanıdın gördün sen de bişeyler de kanka benim gördüklerimi bunlar görmemiştir ben hiç konuşmayım zaten bimlisin daha şey olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 totemic said: valla ben okul işini cocuk dogmadan hallettim. amcama verdim gazı, kolej açtı bir tane bu sene kreşi de ekliyor. vericem 3 yaşında alıcam 18 yaşında. asdf hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 barbu said: En pahalı ilkokul ne şimdi? Sadece çılgınlığın miktarını anlamak için soruyorum. Bilen var mı? Bilfen 45 istedi benden. Ana okulu için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 he bizim müdürde bilfene yazdırdı ama bizim kurumla indirimleri var birde 2 çocuk vericek ondan 28 oldu galiba iki çocuk toplam 56k işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 axedice said: Yoksa llamayı da mı... yok artık ölüyü diriyi bitirdik sıra llamaya mı geldi ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Bu sene dershanelerin okula dönmesiyle düşmüş galiba fiyatlar biraz. Doğa koleji 50k idi 2 sene önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 olm forumu yarısı dul çıktı la. Yeni evliyim valla çocuk diye soran olursa, "200k at işimize bakalım o halde" falan derim. ilkokul üniversiteden pahalı nasıl memleket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Masticore said: Bu sene dershanelerin okula dönmesiyle düşmüş galiba fiyatlar biraz. Doğa koleji 50k idi 2 sene önce. 16.5 Doğa kolleji Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 RamsesII said: axedice said: Yoksa llamayı da mı... yok artık ölüyü diriyi bitirdik sıra llamaya mı geldi ... dana ya gelmesin de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Sequo said: Yine diyorum erken cocuk yapın. Ha karınıza güvenmiyorsanız şunu bir test edeyim diyorsanız o sadece sizin dingilliğinizdendir. Kendinize yakışmayan yada niyeti kötü bir olan insanı kendinize eş yapıyorsanız bu hayatta ne kadar salak olduğunuzun kanıtıdır. Eş dediğini evlilikte değil evlenmeden önce görüp evlenme teklifi edeceksin. Cocuğa bıdı bıdı eden insanlar olmuş. Haklılar eş seçmeyi bilmedikleri için cocugada karşı çıkacaklardır. Ama erkeği eve bağlayacak, ona görev yükleyecek cocuktur. Kendisini baba hissetmeyen erkek dışarıya özenecek keşke bekar olsam özentiliği ile yavaş yavaş karısından soğuyacaktır. Onun için kendine eş seçmeyi becerememiş insanlar gelip burada reröre yapmasın. Adam gibi eş seçin hemen cocuk yapın. Cocuk yapmayacak olgunluktaysanızda niye evleniyorsunuz olm? Birlikte yaşayın geçin. Zenginler hayatın her evresinde şanslı olduğu gibi doğru kadını(!!!) bulmaktada şanslıdır.Muhtemelen zengin insanlardaki dost (!!!) sayısına da bizim ulaşabilmemiz kolay değil.Ha bu arada şu yazdıklarını kadın yazsa daha doğru olur.Zengin adam bulmuşum hemen çoçuğu vereyim elinde diye.Acaba diyorum senin zenginliğin hanımdan dolayı fln mı geliyor.Güzel yere sen kapak atmış olabilirsin.Neden bir türk filmi de sen yaşamıyor olmayasın ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Masticore said: Bu sene dershanelerin okula dönmesiyle düşmüş galiba fiyatlar biraz. Doğa koleji 50k idi 2 sene önce. e tabi..benim cevremden de lise 4 -3 butun veliler nasilsa dersaneye de ayni parayi verecektik diye daha pahali olmasina ragmen dersane okuluna yolladilar cocuklari. ki ben de bizimkileri dersane okuluna gonderecegim direkt..nasilsa hayatlari sinav..hicbirsey ogrenmeden sinavda basarili olsunlar yeter..*diyor sistem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 45k ücrete NASA'ya yerleşme garantisi veriyorlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Asriel said: Sequo said: Yine diyorum erken cocuk yapın. Ha karınıza güvenmiyorsanız şunu bir test edeyim diyorsanız o sadece sizin dingilliğinizdendir. Kendinize yakışmayan yada niyeti kötü bir olan insanı kendinize eş yapıyorsanız bu hayatta ne kadar salak olduğunuzun kanıtıdır. Eş dediğini evlilikte değil evlenmeden önce görüp evlenme teklifi edeceksin. Cocuğa bıdı bıdı eden insanlar olmuş. Haklılar eş seçmeyi bilmedikleri için cocugada karşı çıkacaklardır. Ama erkeği eve bağlayacak, ona görev yükleyecek cocuktur. Kendisini baba hissetmeyen erkek dışarıya özenecek keşke bekar olsam özentiliği ile yavaş yavaş karısından soğuyacaktır. Onun için kendine eş seçmeyi becerememiş insanlar gelip burada reröre yapmasın. Adam gibi eş seçin hemen cocuk yapın. Cocuk yapmayacak olgunluktaysanızda niye evleniyorsunuz olm? Birlikte yaşayın geçin. Zenginler hayatın her evresinde şanslı olduğu gibi doğru kadını(!!!) bulmaktada şanslıdır.Muhtemelen zengin insanlardaki dost (!!!) sayısına da bizim ulaşabilmemiz kolay değil.Ha bu arada şu yazdıklarını kadın yazsa daha doğru olur.Zengin adam bulmuşum hemen çoçuğu vereyim elinde diye.Acaba diyorum senin zenginliğin hanımdan dolayı fln mı geliyor.Güzel yere sen kapak atmış olabilirsin.Neden bir türk filmi de sen yaşamıyor olmayasın ki :) Oda bir farklı bakış açısı neden olmasın. Öyle de olabilir. Karım kendisi mini ye binip bana ferrari alıyor olabilir tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 o 45 in esprisi ..ted icin soyleyeyim .. anaokulu ogrencilerine ilkokulda kayit onceligi taniyorlar.yani 45 verip ilkokulda da ted de olmasini garantiliyorsun..bir de ilkokul 3 de sinavi var ..yani parayi verdigin taktirde bile ted e ilkokul 1 de uzgunuz alamiyoruz demeleri cok olasi ..ki mezunlarina guzellikler de yapiyorlar..ki zamaninda ankaranin kalburustu kesiminin cogu ora mezunudur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar