ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 mesaj ney lan. girdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 1500 nereden buldun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Ace'e söylüyelim , bi röportaj yapsın Mal kardeşimizle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 otoparkçıya mı aşık oldun anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 adam troll değilse ilginç trolse de başarılı bayağı iki şekilde de taktir ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 aşkolsun senko ya eskilerdensin sende trollmü diye düşünüyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 adam 15 tl bulmuş hayatın anlamını çıkarıyor.aşık oldum hayat ne güzel falan diyor.bende zamanında maliyeti 1200tl(afyon çimento) olan hisse zamanında tarafımca unutulmuş 4 sene sonra (2010 martıydı sanırım) bedelsiz verince para 15000 tl olmuştu da bu kadar sevinmemiştim ben.sorun onda mı bende mi?? Troll mrol seviyorum ben ya malı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Mal said: ne diyo bu salak diyceksiniz. reklam sitenin ağzına sıçmış. yarım gönderdi msjı mobilden. internet kafeye geldim. başı aşşada. dün yemek almaya gidiyodum. ramazan diye yemek dağıtıyolar. kapla gidip alıyosun. ara sokağa girdim araba kapatmış geçemedim bisikletle. hay sokayım dedim, geri dönerken yerde 5 tl buldum. bi süredir doğru rüzgarı arkama aldığımı hissediyordum. aşık oldum ve bu doğru rüzgar demekti. son bi kaç gündür kaybediyormuyum o rüzgarı diye endişe vardı. yerde 5 tl bulmam endişeyi hafifletti keyiflendim. ana yola çıktım. ve rüzgarla yerde yuvarlanan bir 10 tl daha gördüm. anında döndüm, kimseyi umursamadan 10 tl yi bisikletle takip ettim ve sonunda ayağımla üstüne basıp aldım. etti 15 tl. o kadar kaptırmışımki cebime koyarken etraftakilerin bana gülümsediğini farkettim. yemeği aldım geri dönerken bi kaç sefer beraber takıldığım bi arkadaşımı gördüm. belediyeye girmiş. ana caddede park yapanlara bilet kesiyor. naber felan derken sigara varmı dedi. sarıyım dedim. o gitti park eden birine bilet kesmeye. ben ona sigara sararken anladımki 15 tl yi o kaçırmış elinden rüzgarda. ayvalığın rüzgarını bilen bilir. sigaranın yarısını sen içersin yarısını o. rüzgar uçurmuş elinden parayı büyük ihtimal. paraları tütün torbasının içine koymuştum. söylememeye karar verdim para bulduğumu. tütünü sararken yemek kabını bi pencere önüne koymuştum. çaaat dedi düştü kırıldı kavanoz. yemek yerlere saçıldı. birazını temizledim kalanını kediler yer dedim. o arkadaş müşterilerle ilgilenirken gittim sigarasını verdim. adamın dibisin dedi. yemek döküldüğü için 15 tl nin 7,5 tl sine kuru fasülye yedim. doğru rüzgar kader felan herşey birbirine karışmıştı. aşık olmak güzel ama. roman yaz okurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 o değil de uzun zamandır okudugum en iyi topic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 varoşluk ergen edebiyatını geliştirmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 o kavonuzun ufak kırılan cam parçaları yemeğin içine gelmiştir, kedilerin hepsi ölecek iç kanamadan. Bende seviyorum malın yazdıklarını okumaktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 okadar tuzla buz olmadı. zaten 5-10 tane bezelye 3-5 parça patates ve tavuk kalmıştı yerde. neye şaşırıyonuzki kapla gidip yemek almama mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 kapla yemek alma konusunu kimse irdelememiş ama yazar kendine ekmek çıkarmak için gündeme getiriyor, başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 yok trol olabilecek yada roportaj yapılacak kadar ilginç ne var diye düşündüm heralde o gariplerine gitti dedim. mesela fenn in içi cız etmiştir kesin :D bakmayın siz dünde oturduk kumru yedik. 1500 liram var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 adam sözelci. grafik tasarımcıydı galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 taktı adam 1500e ahahsdahs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 http://sd.keepcalm-o-matic.co.uk/i/ne-ayaksin-lan-fikirtepe-cocuguyuz.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Mal said: bakmayın siz dünde oturduk kumru yedik. 1500 liram var. bi 500 fişeklesene aga bende hic para yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 o işlere Anhora bakıyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 neyse gitti. kırmızıyı çok seviyor diye kırmızılı çekyat almıştım. inat ettim saat 6 dan 10 buçuğa kadar oturdum ikinci elcide. dükyanı kapatsalarda otururdum sanırım orda. ki biz yola çıkarken kapattılarda zaten. yeni evimdeki ilk gecemde getirtemeseydim asla sevemezdim bu evi. uzandım boş odada kırmızılı çekyata. gitmemiş gibi sanki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 ne gitti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 kafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Sevgilisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 tam ergen oldum ya paticiğe yazdığım şeye bak. bira yaramıyor bana şarap iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar