Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İş Bulma Olasılığı

Anhora

Öne çıkan mesajlar

Editor said:

Hea su makaleyi okudum diye yazarsin cv ne hemen alirlar ise tabi liebe tabi

olm sen ne kadar mal bişisin ya hakikaten. makaleden kastım kaynak okumak kendini geliştirmek, anhora 1 senedir burda sap ci olmak istiyorum diyor dünya kadar sap danışmanlık firması ve bünyesinde sap bulunan firma var ve inanılmaz biçimde stajer alıyorlar acaba birinde staj yapmış mı? adamların en çok istediği şey acemi eleman alıp kendilerine yetecek kadar eğitmek ve onlar piyasa ücretlerini öğrenene kadar onların etinden sütünden faydalanmak. hadi onları geçtim milyon tane eğitim videosu ve makale var bununla ilgili nette yahu onu geçtim database öğrenmek zaten bilgisayardan anlayan adam için çok kolay sql-oracle konusunda çok iyiyim diyebiliyor mu acaba?

şimdi sadece onun üzerinden örnek verdim, ufrs diye bişi var bütün dünya bu mali standartlarda muhasebe kayıtları ve finansal raporlama yapıyor yıllardır türkiyeye de geldi gelecek derken geldi bu sistem ve ben kendi alanım olduğu halde bu konuda uzmanlaşmaya çaba göstermedim. bi ton kitap kurs dolu bununla da ilgili.

tabi ki ağzıma sıçsınlar senin gibi bi adama laf anlatmak için burda vaktimi harcıyorum bi bok anlamayacağını bile bile..
Sosyal ağlarda paylaş

dasBock said:

detaylı belirteyim: hem üniversitede yasal olarak araştırma görevlisi hem de ünideki profesörünün nano teknoloji ölçüm probları üreten şirketinde gözüküyor. gözümle görmesem ben de inanmazdım.

canim disarida at oynatmali bir hadise o..o uni deki prof unun yillik kazanci en az 500 k lari buluyormus demekki..

naabalim bizde de cami onlerinde dilenilirse 7000 eurolara ulasilmasi soz konusu..saka bir yane elemanlar katma deger yaratmis bunu uretime dokmus para kazaniyor o farkli birsey belki de daha deli kazanmalari bile lazim..
Sosyal ağlarda paylaş

Liebe said:

Editor said:

Hea su makaleyi okudum diye yazarsin cv ne hemen alirlar ise tabi liebe tabi

olm sen ne kadar mal bişisin ya hakikaten. makaleden kastım kaynak okumak kendini geliştirmek, anhora 1 senedir burda sap ci olmak istiyorum diyor dünya kadar sap danışmanlık firması ve bünyesinde sap bulunan firma var ve inanılmaz biçimde stajer alıyorlar acaba birinde staj yapmış mı? adamların en çok istediği şey acemi eleman alıp kendilerine yetecek kadar eğitmek ve onlar piyasa ücretlerini öğrenene kadar onların etinden sütünden faydalanmak. hadi onları geçtim milyon tane eğitim videosu ve makale var bununla ilgili nette yahu onu geçtim database öğrenmek zaten bilgisayardan anlayan adam için çok kolay sql-oracle konusunda çok iyiyim diyebiliyor mu acaba?

şimdi sadece onun üzerinden örnek verdim, ufrs diye bişi var bütün dünya bu mali standartlarda muhasebe kayıtları ve finansal raporlama yapıyor yıllardır türkiyeye de geldi gelecek derken geldi bu sistem ve ben kendi alanım olduğu halde bu konuda uzmanlaşmaya çaba göstermedim. bi ton kitap kurs dolu bununla da ilgili.

tabi ki ağzıma sıçsınlar senin gibi bi adama laf anlatmak için burda vaktimi harcıyorum bi bok anlamayacağını bile bile..

LAN SEN HA dur senin gibi cevap vericem... bi sn

olm sen ne kadar ANGUT bişisin ya hakikaten. Ben senin orda dediğine cevap yazıyorum, 1 cümle bile sayılmaz yazdığım şey, onu bile okuyup kendi yazdığınla beraber inceleyip analiz edemeyen bir insansın.
Nedemişsin ?
said:
işte boş durmak tf2 gta oynamak yerine açıp makale okumak, bişiler öğrenmek şart. sonra ağlıyoruz işte amele gibi yov törköyödö hör şöy torpol rörörö bok torpil

Makale okuyup bişiler öğrenmek demişsin dimi ? HA işte bende nededim ? istediği Şirketler o makaleyi okudun bunu öğrenmişsine bakmiyor sertifikaya bakar.

Bide utanmadan 1 paragraf cevap yazmışsın ya cinsmisin nesin ya ? eşim diosun eşin var aile kurmuşsun birde hiçmi tartamıyorsunuz okuduğunu yazdığını nedir bu ?

Ha ayrıca ne yazmışsın torpil morpil hedehüdü diye ağlıyorsunuz demişsin... EVet Öyle arkadaş türkiye burası torpil dediğin şey onlara göre herşey torpil geliyor en önemlisi Referans onların açısından bakarsan referans ta bir Torpil daha az bilgili senin deyiminle daha az makale okumuş daha az cv sinde şey yazan adam sırf referansi var iyi diye onu alabiliyorlar işe.

İşte o Yüzden Makale okuyup bunları biyerde işlemesi gerek öyle makale oku CV ye yaz öğrendim ben bunu biliyorum diye yetmiyor işte.

Biraz usluplu olun arkadaş bune ya Mal filan ? bastım şikayeti gereği yapılsın...
Sosyal ağlarda paylaş

sen fasulye sayıldığından ettiğin şikayet de geçerli olmasa gerek, yediğin banlardan sonra sayısını bile sayamadığımız hesabınla yaptığın şikayetten :) adam diyor iş bulamıyorum diyor tf2 oynarken diyor ona gönderme yapıyorum ulan tabi ki torpil her yerde dönüyor kuzenim okula gitmiceksen adını vermek istemediğim dünyanın en büyük petrol firmalarından birinin finans bölümüne sokalım seni haberini bekliyorum diyor normalde kapısından sokmazlar beni içeride böyle lanet bir memleketteyiz ama kendini geliştirmiş, bişiler öğrenip cvsine atıyorum abi ben SAP istiyorum bak ahanda sqli hanayı oracleı sular gibi biliyorum bu da sertifikam valla billa demedikten sonra ağlamanın sızlanmanın alemi yok diyorum. yoksa torpilin yoksa bi amcan halan sana iş bulacak oturucaksın laklak yapıp ağlayacağına kendini geliştireceksin.

şikayet etmişmiş çapsız
Sosyal ağlarda paylaş

Ortalık karışmış :D

Editörün bilmediği bir şey var.

Sadece sertifikaya bakar demek doğru olmaz. Eğer Liebe'nün dediği gibi iki makale okuyup vizyon kazansan ve bunları mülakatta İK'cıya, Senior'a, Müdür'e vs satsan bu adamda gelecek var derler. Öbür türlü sadece sertifika var diye onlara güvenirsen ve iki kelime edemezsen alacaklarını zannetmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

ahahah şu üstteki mesajımın üzerinden yarım saat sonra belediyeye yaptığım başvuru kabul edilmiş, gidip birazdan detayları konuşçam ne iş yapacağımı bile bilmiyorum herhalde muhasebe departmanıdır sıçtım. araya tanıdık sokmaya çalışacaktım kaç gündür sınavlar var diye aramayı unuttum tam artık akşam arayayım şu adamı da konuşsun belediyeyle dedim mesaj geldi kabul edildiniz staja diye. vallahi billahi geçen markete giderken aklıma geldi lan bi konuşayım dedim, uğradım ben dedim işsiz kaldım okulum da bitmedi muhasebeciyim geleyim staj yapayım boş vakitlerimde olur mu dedim hemen bi dilekçe doldurttular 3 gün sonra onay geldi mesela. sevindim en azından yan apartmanıma gidip gelicem boş oturmaktan yeğdir pek bi iş yapamasam bile belki sevdiririz kendimizi kalıcı oluruz içerde. bunun gibi şeylerden bahsediyodum aslında birazcık çabayla benim gibi beyinsizler bile bişiler yapabiliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...