BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 ürünün özelliklerini görsellerini internettn arayabilirsiniz diye kasmadım eheh (tembel bağışçı) çok kullanılmamış ama 3-4 senelik alet, gayet temiz kutusu yok kayıp elimde olanlar; -tabletin kendisi -kalemi -kalem standı yedek uçlarını bulamadım muhtemelen kutuyla beraber onlarda gitti herhalde ürün çalışıyor taktım denedim, ben kullanmıyorum çizim yapacaksam tablet bilgisayarımda hallediyorum ürün için para istemiyorum tek şart alacak olanın ya istanbul içi (kadıköy, beşiktaş, ümraniye) elden teslim veya karşı taraf ödemeli kargo elden verirsem bir çayınzı sodanızı içerim :P özellikle gerçekten ihtiyacı olan birine, bir öğrenciye veya işiyle ilgili oalrak bu tür bir ürüne ihtiyacı olan birine gitmesini isterim elbette bu sınıfa giren biri çıkmazsa hobi olarak dijital sanatlara başlamak isteyen birine de verebilirim en azındna bir sonraki sahibinin elinin altında da aylarca yatıp tozlanmasın çevrenizde bu tarz bir ürüne ihtiyacı olan varsa bi sordurursanız sevinirim. sevgiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 alcak kimse cikmazsa bana vir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Soda ucuz. Bir dürüm ısmarlarım. Kadıköy'de buluşuruz. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 benim böyle şeylerle işim yok ama bence yaptığın çok güzel bir hareket. umarım kime giderse işine yarar (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 senko said: alcak kimse cikmazsa bana vir. alacak kimse çıkmazsa diyor. la beleş olunca benim bile alıp kurcalayasım geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 benim böyle şeylerle işim var ama benden daha çok ihtiyacı olan biri olabilir diye ses etmiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paticik freecycle mı kursak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 valla benim baya işimi görür. kimseye vermediysen alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Cidden bana lazım bu tabletlerden. Almayı düşünüyordum ps tasarımları ve çizimlerde kullanmak için. Bu arada öğrenci bir arkadaşımız varsa ihtiyacı olan ve almak isteyen cihazı söylesin. Benim için sıkıntı yok. Olursa da fena olmaz hani. Bu arada bu vermelik işi iyiymiş. Bakayım evde ne var ne yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Bu konu niye buraya geldi ya.. Bu arada arkadaşlar aranızda anlaşın hani ekmek teknesi olarak kullanmak isteyene öncelik veriyorum yok hobi olaral kulkanmak isteyen de alsın hani hevesi gecince su bu olunca yeniden tfavüle soksun buradan, maksat durdugubyerde yatmasın tozlanmasın ihtiyacı olana gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 valla ben şu tarz işler yapıyorum http://i.hizliresim.com/BMooMG.png bunları illustratorde mouse la orasını burasını çekiştirerek yapıyorum tablet olsa çok daha kolay ve iyi olur. bunun dışında son 10 gündür giriştiğim photoshopla alakalı web projesi var. oda direk tabletle alakalı. babacum öm kutunu boşaltırsan linki veririm. arada da kendi zevkime çizim illustrasyon felan yaparım eğer tablet olursa. bunun dışında ben kerem beyit tadında işler yapıyorum diyen varsa onun işine daha çok yarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Yolla pampa bisalttom kutuyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Benim ihtiyacim var. Kiz arkadasima wacom aldim kiskancliktan catliycam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 benim hiç bir işime yaramaz, istemem de zaten kullanacak olana gitsin. Ama beşiktaşta çay dürüm ayran neyim ısmarlayabilirim bu hareketten dolayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Bana vir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 sen napcan ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 bütün 1 sene boyunca ses çıkmayan buluşma-event alanına, taşınacağım hafta yanlış yere gelecek başlık mı açtın ildo saygılar abi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Senko 1 aya evde olcak zaten bosver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 mal ve vaperon şu anda işi gücü nedeniyle isteyenler, efendiler aranızda anlaşın, birinize hibe olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 bence mala ver, fakirlikten gezi parkı ayran kapağı satıyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 ben yazdım işte ne amaçlarla kullanırım. ama dijital illustrasyon yapıyorum/yapacağım diyen varsa çizimlerini gösterir karakalem felan, ona daha hayırlı olur o alsın derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 vaperon un ismi can ise cana geleceğine mala gelsin espirisi yapılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Bugünlük ismim Can. Hayırlı olsun Mal kardeşim. Umarım işine yarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 abi tam topiğe tekrar baktım baştan, sen benden önce yazmışsın. ciddi gibi yazmayınca dikkate almamışım şimdi gördüm. önce sen söylemişsin al bence sen. benim belki 2-3 ayda 1 yada 2 kere ihtiyacım olur oda çok elzem olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Bana ver benim hic bi isime yaramicak ama eglenirim iste kafama gore bisiler cizebilirim Gerci projektore baglayabilirsem sunumlarda 7/24 kullanirim ozaman isler degisir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar