Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sony Xperia Z4 serisi

sipeyskeyk

Öne çıkan mesajlar

pattisliborek said:

Ultra 6+ inch falan sanırım. 5.5'dan sonrasi olmuyor bence telefonda.

Z4 Specs:

5.2 inches
2560 x 1440 pixels (~565 ppi)
Qualcomm MSM8994 Snapdragon 810
32/64 GB, 4 GB RAM
20.7 MP, 5248 х 3936 pixels
2160p@30fps, 1080p@60fps, 720p@120fps, HDR

Gayet iyi ama QHD ile bataryayi emer bu.

3k ve üstü olursa bisi olmaz g3 gayet iyi
Sosyal ağlarda paylaş

bunu almayı düşünüyordum ama son çıkan android'lerin fiyatları, bir de ios 8.3 ile türkçe sirinin gelmesi fikirlerimi baya değiştirdi. apple'a şu ana kadar para vermemiştim ama temmuzda gelecek iphone'u beklemeye başladım.

bunun üstüne apple'ın waterproof sertifikası aldığı söyleniyor, eğer doğruysa paramı alabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Laorx said:

bunu almayı düşünüyordum ama son çıkan android'lerin fiyatları, bir de ios 8.3 ile türkçe sirinin gelmesi fikirlerimi baya değiştirdi. apple'a şu ana kadar para vermemiştim ama temmuzda gelecek iphone'u beklemeye başladım.

bunun üstüne apple'ın waterproof sertifikası aldığı söyleniyor, eğer doğruysa paramı alabilir.

apple watch için aldılar o sertifikayı. ara modelde telefona eklemez diye düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Xperia Z3 Compact'ın kendi topiği yok sanırım, burdan sorayım. Anneler günü için anneye Z3 Compact almak istiyorum. 1.5 milyar civarına, max 5 inç, en iyi telefon bunu gördüm. Alınır mı bu telefon, daha iyisi var mıdır? Z4 Compact söylenmiş ama yaza anca çıkarsa beklemeye gerek yok.
Sosyal ağlarda paylaş

z3 compact diğer mini telefonlar ile kıyaslanamaz bile kendi sınıfında rakipsiz bir alet htc one m8 ile aynı hatta yuksek score alabiliyor antutudan. Kamerası mukemmel ekran 720p lakin kucuk olması sebebiyle geyet net. sd801 ac var 2.5gb, 2gb ram, adreno 330 gpu var. specler gayet yeterli her şey için.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...