Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Mümkünmüdür?Androidde çok rahat yapıyordum bunu, ayrıca arayanın numarasını gösteren cia veya adafixx gibi uygulamaların direkt bilgiyi ekrana vermesini sağlamak mümkün mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 cia ile yanılmıyorsam doğrudan ekrana bilgi aktarımı yok. bir de güncellemelerden sonra bende artık cia çalışmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 ya ben anlamıyorum bu apple neyin peşinde? Android de herşeyi yapabiliyorken...iosda şah zamanına geçmiş iran gibi oldum amk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 kaydedip ne yapcan hafızası mı dolsun cihazın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 ses kaydetmek yasak olduğundan olabilir. Android'de de kernel'i değiştirip yapıyorsun diye biliyorum. Bir de niye kaydetmek isteniyor hiç anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 musteri memnuniyeti icindir sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 https://itunes.apple.com/us/app/call-recorder-free-record/id637819447?mt=8 bu calismiyomu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 onun adı free ama 2-3 kereden sonra para istiyodur kesin. bi ara hepsine bakmıştım bedava yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 yıl 2015, hala ios kullanan var. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 0ne: bir android profili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 ios kullanıp kendimi işyeri bilgisayarı kullanıyo gibi hissetmektense, androide geçer kendi bilgisayarım gibi özgür takılırım. gayfonun adı var, androidin tadı var. muhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Kıskananlar çatlasın valla iphone gibisi yok :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 0ne ne kadar ezik biri lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 JB yaparsan oluyor telefon kaydı amanormal yollardan aypılamıyor. Konuştuğun kişinin özlük hakları gibi birşeylerden dolayı yasak konuşmayı direk kaydeden APPler. Onun yerine senin konuşmanı otomatik olarak bir siteye yönlendiriyor sen ordan alıyorsun gibi çözümler var ama sağlıklı mıdır bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 ShadowFax said: ses kaydetmek yasak olduğundan olabilir. Android'de de kernel'i değiştirip yapıyorsun diye biliyorum. Bir de niye kaydetmek isteniyor hiç anlamıyorum. kernele falan gerek yok direk kaydeden uygulamalar çalışıyor androidde.. ps: buldum kaydedeni ios'da "tapeAcall" jaibreak yapmadan konuşmayı kaydediyor telefona haberiniz olsun ama kaydetmek istediğiniz konuşmanın aramasını bu programı açıp kendi dialerindan yapıyorsunuz o kadar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Bi zamanlar öyleydi. Değişmiş demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar