Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Liboş Land

Masticore

Öne çıkan mesajlar

said:
Notice for turkish citizens: all of us we are human. All of is we are trying to communicate in language which all of us can understand. I understand, there is no reason to learn Czech for turkish citizens, same as for us is no reason to speak in Turkish language. Let us to understand each other and let's speak English ...at least.. Thank you.

Upozornění pro turecké občany : všichni jsme lidé . Všechny je, že jsme se snaží komunikovat v jazyce, kterému všichni rozumí. Chápu , že není žádný důvod, proč se učit češtinu pro turecké občany , stejně tak jako pro nás není důvod mluvit v turečtině. Pojďme se na vzájemné porozumění a pojďme mluvit anglicky ... aspoň to. Děkuji .

Türk vatandaşları için Uyarı : hepimizin , biz insanız . Tüm hepimiz anlayabileceği dilde iletişim kurmaya çalışıyor olmasıdır . Ben bize Türk dilinde konuşmak için hiçbir sebep aynı Türk vatandaşları için Çek öğrenmek için hiçbir sebep yoktur , anlıyorum. Birbirimizi anlamak Let ve en azından .. Teşekkür ederim ... en İngilizce konuşsun

ahaha
Sosyal ağlarda paylaş

abi ne trollü asdf. adam televizyonlara falan çıkıyo czechte işte.

7km2lik iki tarafında zamanında istemediği boş kalmış yer. o da gitmiş benim demiş olmuş işte olay bu.

kurmak zor değil tanınmak olay zaten sdf. anlaşma imzalamak falan olay. vatandaş olsan nolcak tanınmadıktan hakkın olmadıktan sonra tr pasaportundan bile değersiz şey.
Sosyal ağlarda paylaş

Çok merak ediyorum neden Türkler

Dünyanın en kalabalık ülkesi değiliz, dünyanın en çok internet kullanan toplumu değiliz

Peki buna rağmen her ortamdaki rahatsızlık verici çoğunluk olmayı, her güzel şeyin içinde etmeyi nasıl başarıyoruz?

Bu toplumun bozuk olduğunun kanıtı olsun bu da, ayrımcılık denen şey boşuna yok.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...