KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Hep siyaset,hep siyaset. Gülek lan biraz. B)- http://haberay.net/kocasi-soguk-davranan-kadina-5-tavsiye-20g.htm Offff...Of. 4.madde efsane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 gülmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 sen neden bu sitelerde geziyorsun abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 feysbukta sınıf arkadaşım bayanlardan biri paylaşmış cicim. nasıl bir cevap bekliyon? "ben aslında kadınım,kocam ilgi göstermiyor,bu nedenle KuddusiMavra takma ismi ile aranızda dolanıyorum" mu diyeyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Güldürmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 senin kafana N düşmüş. ondandır. diğerlerini bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 ortak sen niye böylesin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 ya o bu değilde twitterda kamyonla türbanlı swinger falan var. yemekteyiz gibi seslendirip "bugünde ismail beyin penisiyle beraberiz" diye yazılar koyuyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 oo bir sonraki bolumde survivor dan parodi yaparlar o zaman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 gülümser gibi bile olmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 hayır evde sıkıntı olabilir abi, sen de bilgi alıyorsundur çözüm için. olabilecek şeyler bunlar. komik değildi bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 eğlence diye bölüm vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 6. tavsiye vatan partisine oy atin olmali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Başlık "Forumun ilgi göstermediği dayılara tavsiyeler" olarak değiştirilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 bingildak said: hayır evde sıkıntı olabilir abi, sen de bilgi alıyorsundur çözüm için. olabilecek şeyler bunlar. komik değildi bu arada. olm evde sıkıntı olsa, yengen girer böyle sitelere,ben niye gireyim? olabilir ya. biz güldük arkadaşlarla. kuşak farkı işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 arcane said: Başlık "Forumun ilgi göstermediği dayılara tavsiyeler" olarak değiştirilsin. açtığım her topik olay birader. bir de ilgi gösterseniz yanmışım zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Ben de güldüm. Kız arkadaşıma gönderdim birlikte güldük sonra. Su içmeye dere kenarına inen ceylan rpsi yapmaya karar verdik. Güldüğüm için biraz utanmadım değil ama. Yazık ya la böyle insanlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Pekii, diyelim hanımınız bunu uygulamaya karar verdi ama dayınız Kıvanç Tatlıtuğ? Dayı üzerinden yakınlaşayım derken hanım gitti elinizden? O zaman ne olacak? Atayizler bunu da açıklasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 hahahaha ya da yenge nurgül yeşilçay...herif gitti elden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 axedice said: Ben de güldüm. Kız arkadaşıma gönderdim birlikte güldük sonra. Su içmeye dere kenarına inen ceylan rpsi yapmaya karar verdik. Güldüğüm için biraz utanmadım değil ama. Yazık ya la böyle insanlara. senin kız arkadaşın kim? belki tanıyorumdur mersinliyse. hakkında pis dedikodular çıkartıyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 yahu sen de inandın mı tehey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 KuddusiMavra said: arcane said: Başlık "Forumun ilgi göstermediği dayılara tavsiyeler" olarak değiştirilsin. açtığım her topik olay birader. bir de ilgi gösterseniz yanmışım zaten. attention whore çeto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 yok lan,onunla alakası yok. sizinle ilgisi var,siz de var bi şeylik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 biz de her zaman bir şey var, BİZ BOŞ GEZMEYİZ AGA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar