Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

taksi şikayet

yav

Öne çıkan mesajlar

geçen cuma kozyatağı tarafında sinirden patladığım bir olay gerçekleşti. detayları anlatıp sinirimi tekrar bozmak istemiyorum şimdi

diyeceğim odur ki, taksi durağını şu linkten şikayet ettim, http://www.iteo.org.tr/oneri-ve-sikayetler
formu doldurup gönderdikten sonra onay sayfası çıkmıyor ben de anlamadım iletildi mi iletilmedi mi şikayetim.
üstüne 1530'a da kısa mesaj attım. 153 de aranabiliyor misafirlikte olduğum için arayamadım ben. bunlar belediye'deki beyazmasa'nın numaraları.

her neyse, şikayetin ertesi günü mail geldi iteo'dan, ceza verme yetkimiz yok belediye'ye ilettik şikayetinizi diye. eyvallah dedim.
şimdi de beyazmasa@belediye'den mail gelmiş şikayet takibi numaralarıyla birlikte. açtım baktım değerlendirme sürecinde diyor.

sonuç olarak sistem çalışıyor gözüküyor.

siz de şikayet edin, uğraşın diye bu konuyu açmak istedim.

ha tabi hala böyle uygarca şikayet etmek yerine birilerini yumruklamamak veya taksi'nin aynasına tekme ataraktan maddi zarar vermemek içimde ukte kaldı ama olsun napalım.
Sosyal ağlarda paylaş

ben uyuz taksıcılerı beyaz masayla tehdıt ederım hep kedı gıbı olurlar.

bigün eşimi yolun ortasında ındırmıs lavuk, oda once beyaz masayı aramı. sonra duraga ve arabanın sahıbıne ulasmıslar
aracın sahıbı esımden ozur dılemıs falan 90 lıra ceza kesmısler adama
Sosyal ağlarda paylaş

ben de kozyatağı'nda oturuyorum, acaba bizim ordaki taksi duraklarından birinin taksisi miydi ?

ben kasmıyorum genelde oraya götüremem falan dedikleri zaman, iki curse yolluyorum içimden. ama arkadaşlarım, özellikle kız arkadaşlarım, baya takıyor bu konuya. beyaz masa gibi bişiyi arıyolar hep.
Sosyal ağlarda paylaş

Burda mesela 11 lira tutuyor ya, taksici 10 liraya yuvarlıyor :P

İstanbul'a en son gittiğimde işte THY'nin genel müdürlüğüne gidecektim iş için, taksici dilenci çıktı, OĞLUM ASKERE GİDİYO ABİ Bİ YARDIM YAPSAN falan dedi, 13-14 lira bi şey tuttuydu 20 lira verdim, dövecek gibi baktı. 50 lira falan atmamı bekledi sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

size nasıl taksiciler denk geliyo öle ya.

bende bi kere 12.15 mi ne tuttu 3 ay önce falan. 13 üstü verdi. çüş dedim içimden, 50 kuruş alabilir miyim dedim. "yok" dedi. e sence 12'ye mi daha yakın 13'e mi dedim.
"ispark'a 1 lira verdim zaten, onu alıyorum" dedi.

ben hayatımda böle utanmazlık görmedim. ispark'a girmek zorunda sanki. bak şu anda yine ayrı bi sinirlendim.
Sosyal ağlarda paylaş

deadwoll said:

Burda mesela 11 lira tutuyor ya, taksici 10 liraya yuvarlıyor :P

İstanbul'a en son gittiğimde işte THY'nin genel müdürlüğüne gidecektim iş için, taksici dilenci çıktı, OĞLUM ASKERE GİDİYO ABİ Bİ YARDIM YAPSAN falan dedi, 13-14 lira bi şey tuttuydu 20 lira verdim, dövecek gibi baktı. 50 lira falan atmamı bekledi sanırım.

sen de pek bi safmışsın
biz de 2 kuruş kazanmak için iş arıyoz allah versin abicim dicektin
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...