yav Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 geçen cuma kozyatağı tarafında sinirden patladığım bir olay gerçekleşti. detayları anlatıp sinirimi tekrar bozmak istemiyorum şimdi diyeceğim odur ki, taksi durağını şu linkten şikayet ettim, http://www.iteo.org.tr/oneri-ve-sikayetler formu doldurup gönderdikten sonra onay sayfası çıkmıyor ben de anlamadım iletildi mi iletilmedi mi şikayetim. üstüne 1530'a da kısa mesaj attım. 153 de aranabiliyor misafirlikte olduğum için arayamadım ben. bunlar belediye'deki beyazmasa'nın numaraları. her neyse, şikayetin ertesi günü mail geldi iteo'dan, ceza verme yetkimiz yok belediye'ye ilettik şikayetinizi diye. eyvallah dedim. şimdi de beyazmasa@belediye'den mail gelmiş şikayet takibi numaralarıyla birlikte. açtım baktım değerlendirme sürecinde diyor. sonuç olarak sistem çalışıyor gözüküyor. siz de şikayet edin, uğraşın diye bu konuyu açmak istedim. ha tabi hala böyle uygarca şikayet etmek yerine birilerini yumruklamamak veya taksi'nin aynasına tekme ataraktan maddi zarar vermemek içimde ukte kaldı ama olsun napalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 basbakanlik cumhurbaskanligi ayri ayri sikayet birimleri vardi sanirim..gordugune copy pastle sikayetini acima..daha kisa zamanda sonuc alirsin..biraz da agda kat mahalle sakinleri olarak magduruz secimlerde can guvenligimiz zirt pirt diye ..dumduz ederler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 hangi durak kozyatagı tarafında benimde elimde kalmıştı bi kere bi durak bu taraftaki taksiciler çok yavşak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 hal yolu merkez taksi durağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 en güzeli bi taksi app i çağrıyosun geliyo şöför kaliteli olmak zorunda puanlamaya göre çıkarılıyo appten falan hiç sorun yaşamadım appten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 bi dolmus değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Direkt polisi arasaydın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 keske taksiye bincek kadar zengin olsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 olay nedir ? annat panpa dinniyoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 ben uyuz taksıcılerı beyaz masayla tehdıt ederım hep kedı gıbı olurlar. bigün eşimi yolun ortasında ındırmıs lavuk, oda once beyaz masayı aramı. sonra duraga ve arabanın sahıbıne ulasmıslar aracın sahıbı esımden ozur dılemıs falan 90 lıra ceza kesmısler adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 bu arada o hal yolu duragı gercekten kotu yagmur yagar arabaya almazlar falan. berbat bi durak ora Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 ben de kozyatağı'nda oturuyorum, acaba bizim ordaki taksi duraklarından birinin taksisi miydi ? ben kasmıyorum genelde oraya götüremem falan dedikleri zaman, iki curse yolluyorum içimden. ama arkadaşlarım, özellikle kız arkadaşlarım, baya takıyor bu konuya. beyaz masa gibi bişiyi arıyolar hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 bitaksi yada uber kullanin en iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 en çok para üstü çingulluğu yapmalarına sinirleniyorum ben. 12.35 tutuyor 13'ün üstü veriyor adam. ulan bari 12.50'ye yuvarla. yok. ama 4 sene önce bi tane ile karşılaştım. şu an sallıyorum rakamı da, 7.88 mi ne tutmuştu, adam bildiğin 12 kuruş verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 o tip durumlarda bana mı denk geliyor bilmiyorum, taksici HAK GEÇEEEER diyor, kuruşuna kadar veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Burda mesela 11 lira tutuyor ya, taksici 10 liraya yuvarlıyor :P İstanbul'a en son gittiğimde işte THY'nin genel müdürlüğüne gidecektim iş için, taksici dilenci çıktı, OĞLUM ASKERE GİDİYO ABİ Bİ YARDIM YAPSAN falan dedi, 13-14 lira bi şey tuttuydu 20 lira verdim, dövecek gibi baktı. 50 lira falan atmamı bekledi sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 NolaxThensbane said: keske taksiye bincek kadar zengin olsam istanbulda nasıldır bilmem de özel aractan daha ekonomik taksi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 size nasıl taksiciler denk geliyo öle ya. bende bi kere 12.15 mi ne tuttu 3 ay önce falan. 13 üstü verdi. çüş dedim içimden, 50 kuruş alabilir miyim dedim. "yok" dedi. e sence 12'ye mi daha yakın 13'e mi dedim. "ispark'a 1 lira verdim zaten, onu alıyorum" dedi. ben hayatımda böle utanmazlık görmedim. ispark'a girmek zorunda sanki. bak şu anda yine ayrı bi sinirlendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 deadwoll said: Burda mesela 11 lira tutuyor ya, taksici 10 liraya yuvarlıyor :P İstanbul'a en son gittiğimde işte THY'nin genel müdürlüğüne gidecektim iş için, taksici dilenci çıktı, OĞLUM ASKERE GİDİYO ABİ Bİ YARDIM YAPSAN falan dedi, 13-14 lira bi şey tuttuydu 20 lira verdim, dövecek gibi baktı. 50 lira falan atmamı bekledi sanırım. sen de pek bi safmışsın biz de 2 kuruş kazanmak için iş arıyoz allah versin abicim dicektin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 plaka kiralaynlar öyledir ya gereksiz şişirdiler plaka fiyatlarını haliyle kiraları da arttı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 plaka fiyatına 1.5 milyon tl falan diyorlar. kiralayanlar 5-6k falan veriyor diye biliyorum. benim taksi plakam olsa net satarım ki o zaman, niye kiralıyo bunlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 temiz kira parası ve en değerli yatırım aracı, 2 yıl önce 750k cıvarıydı, sen sat alan bulunur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 yeni plaka arzı yok gibi bir şey sahipleri yıllar önce çok daha ucuz fiyatlara aldılar paralarını çoktan amorti ettiler vergisiz kira toplayabildikleri için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 o parayi verecegine o para ile hazine arazisine 50 gecekondu dikseydin simdi istanbul senindi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Beyaz masa iyi çalışıyor bu konuda. Çoğumuz uğraşmıyoruzdurda beni artik cileden cıkardılar. Dırek sikayet ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar