Editor Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 reyou said: cok cabuk parlayip sondu lan bu, eskiden tr domine ederdi simdi 5 kisi var yayin yapan toplamda sdfsfd twitter in elinde patladi heralde. halen domine ediyor... TR deki gibi yayını 7k izleyiciye ulaşan pek yok her gece her saat hemde hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Abi eksi yıkılıyor.Bu gece saat 3 dolaylarında canlı canlı bir tecavüz olayı yayınlandı deniliyor periscope da.Yok artık ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Aynen elemanin fb profilini fln da buldular ihbar ettiler. Sarhos bi kadina tecavuz diyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 adamın adı soyadı falan varsa yollasanıza bana bi ben araştırdım da bulamadım kaldırılmış sanırım entryler falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 meme mi varmış ben hiç denk gelmedim meme linki olursa mesaj atın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 videoları izledim başka bir siteden. video da küçük pipili polis ve normal bir kadın var. inanılmaz derecede içki var. yemek var. kadının oraya rızayla gitme olayı var evet ama o kadar sarhoşken çok büyük ihtimalle sadece uyumak istiyordu. -pfft- cinsel ilişki esnasında ya siktir git üstümden falan diyor sadece. adamda 2 dakika yapıp of yoruldum sigara molası karşim gel diye diğer elemanı çağırıyor. ne tiksinç lan bu türk erkekleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 tecavüz diyemeyiz kesin, yanlış görmediysem öpüşüyorlar arada.ama böyle sarhoş edip de, canlı yayınlaması olmamış.umarım gereken cezayı alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 tecavüz lan işte net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 nereye tecavüz gereksiz 20.yüzyıl feministliği yapmayın be. üçününde kafası kıyak, gerizekalılık ve şerefsizlik yapmış bunu canlı yayınlayarak ama kız isteyerek gitmiş. seks olacağını bile bile. o kadar içkiden sonra da seks yapmak istememiş ve "siktir git üstümden" diyor. sadece bu. eğer bu tecavüzse GARİPMİŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 İnsanların mallığı sınır tanımıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 biryerde canlı yayında tecavüz vakası olmuş hadi internette heryere yazıp herkesin öğrenmesini sağlayalım -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 nasıl yani baya baya adam tecavüz mü etmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 link var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 : DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BARZO Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 ebin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Shean said: nereye tecavüz gereksiz 20.yüzyıl feministliği yapmayın be. üçününde kafası kıyak, gerizekalılık ve şerefsizlik yapmış bunu canlı yayınlayarak ama kız isteyerek gitmiş. seks olacağını bile bile. o kadar içkiden sonra da seks yapmak istememiş ve "siktir git üstümden" diyor. sadece bu. eğer bu tecavüzse GARİPMİŞ mini etek giyiyor o zaman tecavüz edeyim kafasından kurtul bir sen önce. evine gelen herkese tecavüz ediyorsun o zaman senin mantığınla düşünürsek. 20. yüzyıl feministliği yapmayın diyen adam 2. yüzyıl barbarlığı yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Shean said: o kadar içkiden sonra da seks yapmak istememiş ve "siktir git üstümden" diyor. sadece bu. eğer bu tecavüzse GARİPMİŞ seks yapmak istemeyen biriyle zorla devam etmek tecavüz değil mi diyorsun şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Shean seni yargılayalım mı şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 ben fikrimi söyledim. mini etek giyene tecavüz edine çekmeyin konuyu. burası türkiye, 2 tane abazan erkeğin ortasında içki alıyorsun. köpek gibi sarhoş oluyorsun. neyine güveniyorsun? tonla haber çıkıyor, madem bu olay tecavüz neyine güveniyorsun lan? devlete mi? polise mi? kime güveniceksin bir söylesene? bu olayı tecavüz olarak yorumluyorsanız kız hakikaten salak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 sarhoş kadına tecevüz normal yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 sarhoş kadın isteksiz görünmüyor video da? ayrıca bir insanda beyin, kafa olucak. olayı drama çevirmeden bakın bi. kendini kontrol edebileceğin şekilde içeceksin. benim evimde de hayvan gibi sarhoş olan kızlar oldu, hiçbirine birşey yapmadım. kişilik meselesi erkekte ama zeka bakımıda kadında olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 olmuyo söylediğin cümleyi justify edemiosun uzatma işi olmaması gereken birşey ne kadar burası türkiye reröre yapsanda bizde biliyoruz bizde görüyoruz durumu ama olmaması gerektiğinin farkındayız ve bundan bahsediyoruz yanlış bi cümle kurup sıçtın uğraşma daha fazla tüy dikmekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 yoo ne yanlışı. olayı savunmadım hiç. tecavüz olarak görmüyorum hala. erkeğin kişiliksizliği belli ama kızında zekasızlığı belli. bu kadar diyorum. uzun uzun cümlelerle de anlatmama gerek yok. nasılsa bu açıdan bakamıyorsunuz. sjw kafasına devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 tecavuz olup olmamasını kızın zekası belirlemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar