Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Periscope

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
reyou said:

cok cabuk parlayip sondu lan bu, eskiden tr domine ederdi simdi 5 kisi var yayin yapan toplamda sdfsfd

twitter in elinde patladi heralde.

halen domine ediyor... TR deki gibi yayını 7k izleyiciye ulaşan pek yok her gece her saat hemde hahaha
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
videoları izledim başka bir siteden. video da küçük pipili polis ve normal bir kadın var. inanılmaz derecede içki var. yemek var. kadının oraya rızayla gitme olayı var evet ama o kadar sarhoşken çok büyük ihtimalle sadece uyumak istiyordu. -pfft- cinsel ilişki esnasında ya siktir git üstümden falan diyor sadece. adamda 2 dakika yapıp of yoruldum sigara molası karşim gel diye diğer elemanı çağırıyor. ne tiksinç lan bu türk erkekleri.
Mesaj tarihi:
nereye tecavüz gereksiz 20.yüzyıl feministliği yapmayın be. üçününde kafası kıyak, gerizekalılık ve şerefsizlik yapmış bunu canlı yayınlayarak ama kız isteyerek gitmiş. seks olacağını bile bile. o kadar içkiden sonra da seks yapmak istememiş ve "siktir git üstümden" diyor. sadece bu. eğer bu tecavüzse GARİPMİŞ
Mesaj tarihi:
Shean said:

nereye tecavüz gereksiz 20.yüzyıl feministliği yapmayın be. üçününde kafası kıyak, gerizekalılık ve şerefsizlik yapmış bunu canlı yayınlayarak ama kız isteyerek gitmiş. seks olacağını bile bile. o kadar içkiden sonra da seks yapmak istememiş ve "siktir git üstümden" diyor. sadece bu. eğer bu tecavüzse GARİPMİŞ

mini etek giyiyor o zaman tecavüz edeyim kafasından kurtul bir sen önce. evine gelen herkese tecavüz ediyorsun o zaman senin mantığınla düşünürsek. 20. yüzyıl feministliği yapmayın diyen adam 2. yüzyıl barbarlığı yapıyor
Mesaj tarihi:
Shean said:

o kadar içkiden sonra da seks yapmak istememiş ve "siktir git üstümden" diyor. sadece bu. eğer bu tecavüzse GARİPMİŞ

seks yapmak istemeyen biriyle zorla devam etmek tecavüz değil mi diyorsun şimdi?
Mesaj tarihi:
ben fikrimi söyledim. mini etek giyene tecavüz edine çekmeyin konuyu. burası türkiye, 2 tane abazan erkeğin ortasında içki alıyorsun. köpek gibi sarhoş oluyorsun. neyine güveniyorsun? tonla haber çıkıyor, madem bu olay tecavüz neyine güveniyorsun lan? devlete mi? polise mi? kime güveniceksin bir söylesene? bu olayı tecavüz olarak yorumluyorsanız kız hakikaten salak.
Mesaj tarihi:
sarhoş kadın isteksiz görünmüyor video da? ayrıca bir insanda beyin, kafa olucak. olayı drama çevirmeden bakın bi. kendini kontrol edebileceğin şekilde içeceksin. benim evimde de hayvan gibi sarhoş olan kızlar oldu, hiçbirine birşey yapmadım. kişilik meselesi erkekte ama zeka bakımıda kadında olucak.
Mesaj tarihi:
olmuyo söylediğin cümleyi justify edemiosun uzatma işi

olmaması gereken birşey ne kadar burası türkiye reröre yapsanda bizde biliyoruz bizde görüyoruz durumu ama olmaması gerektiğinin farkındayız ve bundan bahsediyoruz yanlış bi cümle kurup sıçtın uğraşma daha fazla tüy dikmekle
Mesaj tarihi:
yoo ne yanlışı. olayı savunmadım hiç. tecavüz olarak görmüyorum hala. erkeğin kişiliksizliği belli ama kızında zekasızlığı belli. bu kadar diyorum. uzun uzun cümlelerle de anlatmama gerek yok. nasılsa bu açıdan bakamıyorsunuz. sjw kafasına devam.
  • Yeni Oluştur...