Wolas Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Müstakil bir evde kalıyorum evin arka kapısının önüne sık sık yemek bırakıyorum bu yüzden evin çevresinde kediler gezer varmı bişi diye bakarlar. Kapıların önünde sinek girmesin diye tel var, son zamanlarda bu tele ön ve arka kapı olmak üzere işemeye başladılar. Rüzgar esince bütün koku eve giriyor hayattan bezer oldum. Bu durumu nasıl engelleyebilirim tavsiye edeceğiniz kediyi uzak tutacak bir kimyasal madde varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 belediyeyi ara toplasınlar veya köpek al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 http://lmgtfy.com/?q=how+to+repel+cats Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Çok sağol iyiki google aklıma getirdin. Sen olmasan ne yapardım bilemiyorum. Milyon tane ürün var arandığı taktirde karşına çıkan . Hepsini tek tek deneyene kadar forum diye birşey yapmışlar geliyorsun soruyorsun konu hakkında tecrübeli olan biri geliyor x marka al ben öle yaptım diyor zaman ve para kaybını engeliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 ikşi yazılı uyarı ver tazminatsız kov, yada kediyle anlaş iş davası açmayacğaına dair kağıt al patisine de 4-5 aylık bir şey sıkıştr gönder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 o kadar gülünecek bir şey gibi durmuyor aslında ama epey güldüm babacum teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 eyvallah abim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Kedi nasıl kavrulur okudum bi an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Pıst, pıssst, pıs pıs pısSSTT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 pisst de aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 pist ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Wolas said: tavsiye edeceğiniz kediyi uzak tutacak bir kimyasal madde varmı ? su Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Bahçenin dört köşesine catnip dik. Senin tülü gözleri görmez o saatten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 sende onların üzerine işe alpha as fuck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 yemek bırakmayı bırak giderler zamanla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 hayvanlara zarar vermeyecek bir çözüm bul da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 yemegi uzak uzak yerlere koy alisir kapına gelmez aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Yemeği evin önüne değil biraz daha uzak bir yere bırak, daha kısa zamanda senin evin peşini bırakırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 evet mamayı uzaklaştır, kedilerde var mı bilmiyorum da köpeklerde biri bir yere işeyince hepsi işiyor, hatta işeyemediğ iiçin o noktaya sıçanı da gördüm aynı durum kedilerde de varsa teli değiştirmen gerekebilir, yıkasan da gitmiyor o koku yşne geliyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Erkek kedi marklar abi yapacak bisi yok. Gelir evine de iser kapiyi acik biraksan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 marklı bölgeye tuz tuhu döküp yakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 boncuk atan tabancayla vur gelen erkekleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 gelen erkekleri yakaladığın gibi iğdiş et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 ben dövüyorum asilik yapanları. uğraşamam öyle işemeli sıçmalı. esnaf adamım neticede herkes haddini bilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Aslan kaç para para pon dendi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar